MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Lokale omroepen bundelen krachten

Foto: Stichting Living Memories

De lokale omroepen Rick FM (Uithoorn), Radio Aalsmeer, MeerRadio (Haarlemmermeer), RTV Amstelveen, Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) bundelen de krachten voor terminaal zieke kinderen.

Op zaterdag 24 maart 2018 zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag ‘Let’s make memories!’ voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Tijdens de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn. Eén van deze acties is een grote spinningwedstrijd in de lobby van de oude studio’s van Studio’s Aalsmeer.

Wil je met je sportclub/team, school, vriendengroep of collega’s meedoen aan deze actiedag en een radio- of tv-verslaggever op bezoek krijgen? Meld je dan nu aan via www.stichtinglivingmemories.nl.

Bekijk ook het filmpje over Let's Make Memories op YouTube: https://youtu.be/5tx1YJmhAmg