MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
To The Weekend | 22:00 - 00:00
Share |

Content about 112 Meerlanden

januari 19, 2018

De westerstorm op donderdag 18 januari heeft ook in Haarlemmermeer voor ongelukken, schade en ongemakken gezorgd.......

De westerstorm op donderdag 18 januari heeft ook in Haarlemmermeer voor ongelukken, schade en ongemakken gezorgd.

In Abbenes belandde een kleine vrachtwagen op de waterkant van de Hoofdvaart. Ook op de A5, en op de A9 bij Badhoevedorp werden vrachtwagens omvergeblazen.

Schiphol sloot een deel van de vertrekhal af wegens stormschade en honderden vluchten werden geannuleerd.

Op de A44 bij Buitenkaag - net buiten Haarlemmermeer - waaide een boom om die op een passerende auto viel. De beknelde bestuurder werd door de brandweer bevrijd.

januari 17, 2018

Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt.......

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Een personenwagen klapte achterop een stilstaande wagen en raakte hierbij ook nog een andere wagen. De bestuurder had niet door dat er een file was ontstaan. De chauffeur van de stilstaande wagen moest door de brandweer uit de wagen geknipt worden. Twee wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

januari 16, 2018

Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de  Taurusavenue. Hij werd aangereden op de kruising met de Rijnlanderweg door een bestelwagen die tegen het verkeer in vanaf de Taurusavenue kwam.......

Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Taurusavenue. Hij werd aangereden op de kruising met de Rijnlanderweg door een bestelwagen die tegen het verkeer in vanaf de Taurusavenue kwam.

De scooterrijder kwam hard ten val en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestelwagen en de splinternieuwe scooter moesten door de bergingsdienst worden afgevoerd.

Door het ongeval was de Taurusavenue geruime tijd afgesloten en moest het verkeer omrijden.

januari 16, 2018

Tot twee keer toe is maandagmiddag een auto op de Hoofddorpdreef – de N201 – uit de bocht gevlogen. Eerst ramde een automobiliste daarbij een lichtmast om vlak voor het water in de berm tot stilstand te komen.......

Tot twee keer toe is maandagmiddag een auto op de Hoofddorpdreef – de N201 – uit de bocht gevlogen. Eerst ramde een automobiliste daarbij een lichtmast om vlak voor het water in de berm tot stilstand te komen.

De bestuurster raakte hierbij niet gewond. Later op de dag was het weer raak. Dat voertuig, met twee inzittenden, kwam pal boven het naastgelegen water tot stilstand.

januari 15, 2018

Zondagavond rond 8 uur raakte een auto op de A5 ter hoogte van Boesingheliede door onbekende reden in een slip en kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand......

Zondagavond rond 8 uur raakte een auto op de A5 ter hoogte van Boesingheliede door onbekende reden in een slip en kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand.

Daarbij is één van de inzittenden gewond geraakt. Deze is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval was de afrit naar de A5 richting Hoofddorp tijdelijk gesloten.

Een bergingsbedrijf is ingezet om de zwaar beschadigde auto af te voeren.
 

januari 15, 2018

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de opsporing op verschillende locaties in Haarlemmermeer successen geboekt......

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de opsporing op verschillende locaties in Haarlemmermeer successen geboekt.

Zo werd, naast aanhouding van een tweetal drankrijders in de polder, ook een inbreker aangehouden in Vijfhuizen.

Die sloeg op de vlucht, waarbij hij door het water bij de rotonde aan de N232 liep.

De politie riep de hulp van duikers van de brandweer voor het doorzoeken van het water op mogelijk bewijsmateriaal. Daarbij zijn twee telefoons en een schoen gevonden.

januari 10, 2018

In een woning aan de Prinses Margrietstraat heeft woensdagochtend op de eerste etage een uitslaande brand gewoed........

HOOFDDORP - In een woning aan de Prinses Margrietstraat heeft woensdagochtend op de eerste etage een uitslaande brand gewoed. Zowel de bewoners van de getroffen woning als de buren moesten naar buiten. Acht personen zijn in de meerdere ambulances onderzocht wegens rookinhalatie, vier personen zijn voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De betrokken woning is onbewoonbaar.

januari 9, 2018

Bij een aanrijding op de kruising van de N205 – de Driemerenweg - met de N207 zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen......

Bij een aanrijding op de kruising van de N205 – de Driemerenweg - met de N207 zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen.

Beide bestuurders, een man en een vrouw zijn na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval.

Door de aanrijding, de afhandeling en het onderzoek was de N207 geruime tijd afgesloten op de kruising N205 richting Hillegom/Lisse.

Niet uitgesloten wordt, dat de laagstaande zon bij dit ongeval een rol heeft gespeeld.

januari 8, 2018

Bij een ongeval op de kruising N201 met de Drie Merenweg is maandagochtend een automobiliste gewond geraakt.....

Bij een ongeval op de kruising N201 met de Drie Merenweg is maandagochtend een automobiliste gewond geraakt. 

Het ongeval gebeurde toen een automobiliste op haar voorganger botste die gestopt was voor het rode verkeerslicht.

De achteropkomende bestuurder was verblind door de laagstaande zon.

Beide automobilisten zijn in de ambulance gecontroleerd, de bestuurster uit de voorste wagen is ter controle overgebracht naar het naastgelegen ziekenhuis.

januari 6, 2018

Donderdagavond rond half acht deed zich een eenzijdig ongeval voor op de Taurusavenue in Hoofddorp......

Donderdagavond rond half acht deed zich een eenzijdig ongeval voor op de Taurusavenue in Hoofddorp.

Een personenauto raakte in de bocht van de rijbaan en kwam aan de waterkant tot stilstand.

De 2 inzittenden van de auto werden in een nabijgelegen hotel opgevangen. De auto werd door de bergingsdienst afgevoerd.
 

januari 4, 2018

De politie heeft woensdagavond twee Hoofddorpers van 18 en 20 jaar aangehouden voor poging tot inbraak in een woning aan Dassenbos in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - De politie heeft woensdagavond twee Hoofddorpers van 18 en 20 jaar aangehouden voor poging tot inbraak in een woning aan Dassenbos.

Rond half 10 kreeg de politie een melding, maar toen agenten bij de woning arriveerden waren de mannen al verdwenen.

Even later trok een voorbijgaande auto de aandacht van de agenten, waarop zij het voertuig langs de kant zetten. Toen de agenten inbrekersgereedschap in de auto aantroffen, arresteerden zij de 20-jarige bestuurder, mede omdat hij ook voldeed aan het opgegeven signalement.

januari 4, 2018

Door de storm is woensdagochtend de dakbedekking van een blok garageboxen in Graan voor Visch van het dak gewaaid..........

HOOFDDORP -  Door de storm is woensdagochtend de dakbedekking van een blok garageboxen in Graan voor Visch van het dak gewaaid. De eerste westerstorm van het nieuwe jaar raasde over het land en er werden windstoten gemeten van meer dan 140 kilometer per uur. Het KNMI kondigde code geel af voor het gehele land.  

januari 3, 2018

In de Klimboom, een school aan Liesbos in Hoofddorp, brak zaterdagmiddag 30 december rond 6 uur brand uit.......

In de Klimboom, een school aan Liesbos in Hoofddorp, brak zaterdagmiddag 30 december rond 6 uur brand uit.

Die is vermoedelijk ontstaan door vuurwerk, dat door een raam naar binnen is gegooid.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Desondanks is de schade groot.

Door de brand kwam het schoolgebouw vol rook te staan.

De politie komt graag in contact met mensen die rond dat tijdstip iets gezien hebben nabij de school wat zou kunnen leiden naar de mogelijke daders.
 

januari 3, 2018

Bij een ongeval op de Hoofdweg is woensdagochtend een 75-jarige automobilist overleden.......

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Hoofdweg is woensdagochtend een 75-jarige automobilist overleden. Rond half tien reed de man nabij de Valutaweg tegen een boom. Hulpverleners hebben nog lange tijd geprobeerd om de bestuurder te reanimeren, maar ondanks alle inspanningen is de man overleden.  

januari 2, 2018

De bestuurster vloog ter hoogte van het Taurusavenue uit de bocht, schoot door de berm en kwam tegen een lichtmast en een verkeerslicht tot stilstand.......

Een automobiliste is zaterdagochtend 30 december gewond geraakt bij een ongeval op het Taurusavenue.

De bestuurster vloog ter hoogte van het Taurusavenue uit de bocht, schoot door de berm en kwam tegen een lichtmast en een verkeerslicht tot stilstand.

Het slachtoffer raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onderwerp van nader onderzoek door de verkeerspolitie.
 

december 29, 2017

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Nieuw-Vennep in zijn woonhuis aan in verband met een steekpartij die eerder op de avond had plaatsgevonden op Turfsteker in zijn woonplaats.....

Gisteravond hield de politie een 18-jarige man uit Nieuw-Vennep in zijn woonhuis aan in verband met een steekpartij die eerder op de avond had plaatsgevonden op Turfsteker in zijn woonplaats.

De verdachte meldde zich zelf bij de politie. Rond kwart over 8 trof de politie na een melding een jongeman aan die in zijn rug was gestoken.

Het slachtoffer, een 21 jarige man uit Nieuw-Vennep, werd ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

december 29, 2017

Twee vrouwen, een moeder met haar dochter, zijn vrijdagochtend hard onderuit gegaan op het fietspad ter hoogte van het fietstunneltje onder de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp......

Twee vrouwen, een moeder met haar dochter, zijn vrijdagochtend hard onderuit gegaan op het fietspad ter hoogte van het fietstunneltje onder de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.

Het duo reed op een snorscooter. Ter plaatse was het fietspad spekglad door bevriezing. Een van de vrouwen raakte gewond.

Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De ander liep een schaafwond op.

De politie heeft Meerlanden, dat voor de gladheidsbestrijding wordt ingezet, gevraagd om het fietspad extra te strooien.
 

december 27, 2017

Bij een ongeval tussen een busje en een personenwagen is dinsdagavond één persoon gewond geraakt......

LIJNDEN - Bij een ongeval tussen een busje en een personenwagen is dinsdagavond één persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond elf uur op de oprit van de A9. Brandweer, ambulance, politie en het traumateam werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. De brandweer heeft de bestuurder uit de personenwagen moeten bevrijden. Eén persoon is naar het ziekenhuis overgebracht, assistentie van het traumateam bleek niet nodig en werd geannuleerd. 

december 26, 2017

Maandagavond 25 december vond een vechtpartij plaats in een restaurant aan de parkeerplaats De Ruygenhoek langs de A4........

Maandagavond 25 december vond een vechtpartij plaats in een restaurant aan de parkeerplaats De Ruygenhoek langs de A4.

In het restaurant verloren gasten van twee verschillende tafels de vredesgedachte even uit het oog en kregen het met elkaar aan de stok. Op dat moment zaten ze aan het dessert.

Tijdens de hevige vechtpartij sneuvelde onder meer het glaswerk. Politie en marechaussee rukten massaal naar het restaurant uit om in te grijpen.

Voor de zekerheid werden meerdere ambulances naar de plaats des onheils gedirigeerd.

december 20, 2017

Het verkeer bij Hoofddorp ondervond dinsdag flinke hinder door een ongeval op de N201 ter hoogte van de brandweerkazerne...........

HOOFDDORP - Het verkeer bij Hoofddorp ondervond dinsdag flinke hinder door een ongeval op de N201 ter hoogte van de brandweerkazerne. Bij het ongeval, waar vier personenwagens bij betrokken waren, liepen twee voertuigen flinke schade op. Omdat het ongeval er in eerste instantie vrij ernstig uitzag werden meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter opgeroepen. Niemand bleek echter ernstige verwondingen opgelopen te hebben, één automobiliste is in de ambulance behandeld.

december 19, 2017

Op de N201 ter hoogte van de verkeerslichten van de Cargo Entrance heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden.....

Op de N201 ter hoogte van de verkeerslichten van de Cargo Entrance heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden.

De aanrijding was door de betrokkenen zelf al afgehandeld en geregeld. Vermoedelijk heeft een medeweggebruiker de hulpdiensten gealarmeerd.

Politie, brandweer en ambulance werden richting het ongeval gestuurd.

Gelukkig was er niets te doen voor meeste hulpverleners. Eén inzittende is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

december 19, 2017

Zaterdagavond rond half twaalf kreeg de politie de melding dat er mogelijk ingebroken zou worden in een woning aan Waterwolf in Hoofddorp. Ter plaatse bleek een raampje vernield.......

Zaterdagavond rond half twaalf kreeg de politie de melding dat er mogelijk ingebroken zou worden in een woning aan Waterwolf in Hoofddorp. Ter plaatse bleek een raampje vernield.

Ook was er geprobeerd een deur te forceren. Er werd niemand meer aangetroffen. Om er zeker van te zijn dat er geen inbrekers in de woning waren, ging de politie naar binnen.

Op de zolderverdieping vonden de agenten in totaal 163 hennepplanten. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur in beslag.

december 18, 2017

Een kindje is zondagmiddag ernstig gewond geraakt door een valpartij met zijn fiets in de Martin Luther Kingstraat in Hoofddorp......

Een kindje is zondagmiddag ernstig gewond geraakt door een valpartij met zijn fiets in de Martin Luther Kingstraat in Hoofddorp.

Het slachtoffertje ging vermoedelijk door de gladheid met zijn fiets onderuit op een fietspad achter de woningen.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren. Nadat het slachtoffertje in de ambulance lag, is besloten om de traumahelikopter bij de ambulancepost te laten landen, zodat de trauma-arts in de ambulance kon stappen.

december 13, 2017

Op de Vijfhuizerweg naast de A5 is dinsdag een automobilist met zijn auto over de kop geslagen...........

HOOFDDORP - Op de Vijfhuizerweg naast de A5 is dinsdag een automobilist met zijn auto over de kop geslagen. De bestuurder raakte door nog onbekende reden van de weg, kwam in het weiland terecht en sloeg over de kop. Politie, brandweer en ambulance kwamen hulp bieden aan het slachtoffer, maar gelukkig bleek de bestuurder geen letsel te hebben. De bergingsdienst heeft het voertuig uit het weiland gehaald. Een busje, dat er niet langs kon, probeerde te keren op de smalle weg met als resultaat dat het ook vast kwam te zitten.