MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Maak kennis Maandag | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Adam Elzakalai

oktober 11, 2018

Wethouder Adam Elzakalai opent zaterdag 13 oktober de nieuwe Jeu de Bouleslaan in Hoofddorp......

Wethouder Adam Elzakalai opent zaterdag 13 oktober de nieuwe Jeu de Bouleslaan in Hoofddorp.

Aan de Annie Romeinstraat zal de baan genaamd “Concerto” om half 1 ’s middags geopend worden. Daarna zal de eerste bal gegooid worden.

De Jeu de Bouleslaan kwam tot stand omdat de bewoners aan hadden gegeven graag een plek van samenkomst te willen.

Marianne van Staveren, de initiatiefneemster, zegt dat ze een Jeu de Bouleslaan helemaal geschikt vindt hiervoor.

 

juni 19, 2018

De nieuwe loop- en fietsroute door Hoofddorp-Centraal vanaf het station naar het centrum van Hoofddorp wordt op woensdag 20 juni geopend.....

HOOFDDORP - De nieuwe loop- en fietsroute door Hoofddorp-Centraal vanaf het station naar het centrum van Hoofddorp wordt op woensdag 20 juni geopend. Ook het trapveldje in de Fruittuinen wordt dan officieel in gebruik genomen.

Op het trapveldje nemen jongens uit de wijk Graan voor Visch het op tegen het gemeenteteam van Hoofddorp-Centraal.

december 21, 2017

Van donderdag 21 december tot en met zaterdag 23 november worden in Sportcomplex Koning Willem-Alexander de Open Nederlandse Kampioenschappen Kortebaan zwemmen gehouden.....

HOOFDDORP - Van donderdag 21 december tot en met zaterdag 23 november worden in Sportcomplex Koning Willem-Alexander de Open Nederlandse Kampioenschappen Kortebaan zwemmen gehouden.

Tijdens dit evenement zwemmen zo'n 500 zwemmers om de nationale eer. Bijna alle Nederlandse toppers uit de zwemwereld doen mee, onder wie Kyle Stolk, Marit Steenbergen, Ferry Weertman en Jesse Puts.

Wethouder Sport Adam Elzakalai verrichtte de opening van het kampioenschap.

november 24, 2017

Afgelopen woensdag heeft wethouder Adam Elzakalai de eerste paal geslagen voor nieuw onderkomen van Thomsen Select op Schiphol Logistics Park.....

SCHIPHOL - Afgelopen woensdag heeft wethouder Adam Elzakalai de eerste paal geslagen voor nieuw onderkomen van Thomsen Select op Schiphol Logistics Park.

Het logistiek centrum zal bestaan uit circa 4.500 m² opslagruimte en twee kantoorunits van in totaal circa 900 m2.
Naar verwachting wordt het bedrijfspand in april 2018 opgeleverd.

november 10, 2017

De gemeente Haarlemmermeer trekt bijna 8 miljoen euro uit om vanaf volgend jaar slechte straten, fietspaden en stoepen opnieuw te verharden.....

HAARLEMMERMEER - De gemeente trekt bijna 8 miljoen euro uit om vanaf volgend jaar slechte straten, fietspaden en stoepen opnieuw te verharden. Dat staat in het jongste vernieuwingsplan voor de openbare ruimte, dat deze week door de wethouders Marjolein Steffens-van de Water, Derk Reneman en Adam Elzakalai is gepresenteerd.

mei 5, 2017

Locoburgemeester Adam Elzakalai bezoekt dit weekend twee echtparen in Haarlemmermeer om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum......

HAARLEMMERMEER - Locoburgemeester Adam Elzakalai bezoekt dit weekend twee echtparen in Haarlemmermeer om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum.

Zaterdag bezoekt Elzakalai Johannes Schaafsma en mevrouw Geertje Schaafsma – ter Haar om hen in Hoofddorp te feliciteren met hun 60-jarig jubileum.

Zondag bezoekt de locoburgemeester in Nieuw-Vennep Willem Broere en mevrouw Lena Broere – Lagrouw om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.
 

november 10, 2016

Het college van B en W gaat de komende jaren de bekendheid van het sterke 'merk' Haarlemmermeer ook buiten de gemeentegrenzen vergroten........

HOOFDDORP- Het college van B en W gaat de komende jaren de bekendheid van het sterke 'merk' Haarlemmermeer ook buiten de gemeentegrenzen vergroten. Dat staat in de nieuwe visie op citymarketing, die wethouder Adam Elzakalai dinsdag heeft gepresenteerd. De gemeente is sinds 2010 actief met citymarketing, die met name gericht was op de eigen inwoners en ondernemers. Volgens Elzakalai is het nu tijd om Haarlemmermeer ook buiten de Ringvaart meer op de kaart te zetten door de komende jaren nog meer opvallende evenementen naar de polder te halen.

juli 26, 2016

Vandaag bezoekt locoburgemeester Adam Elzakalai het echtpaar Bouwhuis in Badhoevedorp om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.....

BADHOEVEDORP – Vandaag bezoekt locoburgemeester Adam Elzakalai het echtpaar Bouwhuis in Badhoevedorp om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.
De in 1932 geboren Pieter Bouwhuis en de in 1934 geboren Catharina Bouwhuis-Kuijkhoven, hebben elkaar in de Parochiale bibliotheek leren kennen waar Pieter als vrijwilliger werkzaam was.

Na hun huwelijk betrok het echtpaar een woning in Badhoevedorp waar zij nu nog steeds wonen.

Pieter Bouwhuis werkte 40 jaar bij het GVB in Amsterdam als arbeidsanalist en ARBOwet-deskundige.

november 26, 2015

Vrijdag worden in Hoofddorp de eerste acht palen voor het China Center Hotel Amsterdam Airport geslagen.....

Vrijdag worden in Hoofddorp de eerste acht palen voor het China Center Hotel Amsterdam Airport geslagen.

Wethouder economische zaken Adam Elzakalai zal samen met zeven andere genodigden deze taak vervullen.

Acht is namelijk een geluksgetal in China. De bouw van dit hotel, dat in 2016 gereed moet zijn, is een Initiatief van ontwikkelaar en investeerder China Center Hotel Group.

Op het bouwterrein staan 8 piketpalen met 8 grote houten hamers.

november 18, 2015

VVD-raadslid Jurgen Nobel heeft in oktober van dit jaar een motie onder de naam “Freezone” ingediend.....

HOOFDDORP - VVD-raadslid Jurgen Nobel heeft in oktober van dit jaar een motie onder de naam “Freezone” ingediend.

Het raadslid is namelijk van mening dat de gemeente Haarlemmermeer ondernemers wat meer ruimte moet geven en hen niet moet beperken met teveel regeltjes.

Volgens Nobel moet de gemeente het ondernemers verder mogelijk maken om innovatief te zijn.

VVD-wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai heeft nu te kennen gegeven de mogelijkheden te onderzoeken en nog dit jaar met een voorstel te komen.

november 7, 2015

Wethouder Adam Elzakalai heeft gisteren de eerste paal van het nieuwe pand van computerdatacenter Interxion in Rozenburg geslagen.....

HAARLEMMERMEER - Wethouder Adam Elzakalai heeft gisteren de eerste paal van het nieuwe pand van computerdatacenter Interxion in Rozenburg geslagen.

Hij doet dit samen samen met Michael van den Assem, directeur Interxion Nederland en Joes Daemen, CEO van Somerset Real Estate.

Het nieuwe pand van Interxion krijgt een omvlakte van 20.000 vierkante meter. Hiervan is 12.000 vierkante meter bestemd voor kantoren en technische ruimtes en 8.000 vierkante meter voor de datacenter vloer.

mei 31, 2015

Twaalf dorpen langs de Haarlemmermeerse Ringdijk vinden het belangrijker dat er eerst naar de verkeersveiligheid van de Ringdijk gekeken moet worden, alvorens naar cultuurhistorie, recreatie en de identiteit van de dijk gekeken wordt.....

HAARLEMMERMEER – Twaalf dorpen langs de Haarlemmermeerse Ringdijk vinden het belangrijker dat er eerst naar de verkeersveiligheid van de Ringdijk gekeken moet worden, alvorens naar cultuurhistorie, recreatie en de identiteit van de dijk gekeken wordt.

september 27, 2013

Donderdag 26 september hebben Janine van den Ende, wethouder Adam Elzakalai en Siebe van Elsloo, CFO bij Stage Entertainment, het nieuwe pand van See Tickets Nederland geopend......

Donderdag 26 september hebben Janine van den Ende, wethouder Adam Elzakalai en Siebe van Elsloo, CFO bij Stage Entertainment, het nieuwe pand van See Tickets Nederland geopend.

Al meer dan twintig jaar verzorgt SEE de ticketverkoop voor de meest uiteenlopende evenementen.

Het nieuwe pand bevindt zich in een glazen kantoorruimte, zwevend boven het centrum van Hoofddorp.

Directeur Henk Schuit meldt ontzettend blij te zijn met het moderne pand, dat bovendien volop entertainment uitstraalt.

september 6, 2013

VVD-raadslid Adam Elzakalai [33] is donderdag 5 september officieel benoemd tot wethouder Economie, Schiphol en Cultuur. Hij is de opvolger van Arthur van Dijk die onlangs vertrokken is naar Transport en Logistiek Nederland (TLN)......
 

VVD-raadslid Adam Elzakalai [33] is donderdag 5 september officieel benoemd tot wethouder Economie, Schiphol en Cultuur.

Hij is de opvolger van Arthur van Dijk die onlangs vertrokken is naar Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Elzakalai was sinds zijn entree in de raad in 2010 woordvoerder economie. Daarnaast deed hij sport en was hij tweede woordvoerder financiën. De afgelopen jaren heeft Elzakalai gewerkt bij ABN Amro in Amsterdam.

De Zwanenburger Elzakalai werd met algemene stemmen gekozen.