MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
To The Weekend | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Burgemeester Onno Hoes

december 14, 2017

Vrijdag 15 december is burgemeester Onno Hoes aanwezig bij het zingen van traditionele kerstliedjes door een groot kinderkoor......

HOOFDDORP - Vrijdag 15 december is burgemeester Onno Hoes aanwezig bij het zingen van traditionele kerstliedjes door een groot kinderkoor.

In het Cultuurgebouw zingen 75 tot 80 leerlingen van Haarlemmermeerse scholen en van de Jeugdtheaterschool uit het repertoire van ZangExpress.
ZangExpress is een partner van Pier K, die zang- en muzieklessen geeft in Haarlemmermeer.

Het is voor de derde keer dat kinderen op deze manier de Kerst inluiden. Bij aanvang om 5 uur ’s middags spreekt de burgemeester hen kort toe.

december 13, 2017

In de rubriek ‘Vraag het de burgemeester’ zegt burgemeester Hoes dat hij hoopt dat we er samen voor kunnen zorgen dat de overlast van vuurwerk tijdens de jaarwisseling zo klein mogelijk is.......

HOOFDDORP – In de rubriek ‘Vraag het de burgemeester’ zegt burgemeester Hoes dat hij hoopt dat we er samen voor kunnen zorgen dat de overlast van vuurwerk tijdens de jaarwisseling zo klein mogelijk is. Die overlast groeit, maar hij ziet ook bereidheid om over alternatieven na te denken die minder hinder opleveren zoals de instelling van vuurwerkvrije gebieden. Daar zijn er dit jaar zes van. Verder wordt er dit jaar geëxperimenteerd met mobiel cameratoezicht rond het Venneperplein en de Venneperbrug in Nieuw-Vennep om eventuele overlast te voorkomen.