MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

juli 16, 2018

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.....

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.

Ondanks de harde klap raakte niemand ernstig gewond. Wel zijn enkele inzittenden gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De schade was aanzienlijk. Door het ongeval was de N201 in de richting van Hoofddorp afgesloten.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De passagier van de taxi is overgenomen door een collega.

juli 16, 2018

Het jongetje van 4 jaar dat gistermiddag uit het water bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp werd gehaald, is gisteravond overleden. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws......

HOOFDDORP - Het jongetje van 4 jaar dat gistermiddag uit het water bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp werd gehaald, is gisteravond overleden. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws.

De jongen uit Hoofddorp werd gereanimeerd en met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht en is daar in de loop van de avond overleden.

Volgens ooggetuigen werd hij onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis gebracht. Toen het jongetje uit het water werd gehaald, was het erg druk bij de Hoofddorpse plas.

Bron: NH-Nieuws 

juli 14, 2018

Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat..........

HOOFDDORP – Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat. Ter plaatse trof de brandweer vlak bij een voetbalveldje een brandende hooibaal aan. De tankautospuit kon de locatie moeilijk bereiken. Twee leden van de brandweer begonnen met het uit elkaar "plukken" van de hooibaal, terwijl  andere spuitgasten keken hoe ze de tankautospuit dichtbij konden zetten. Door het "plukken" van de gloeiende grasplukken ontvlamde de hooibaal weer.

juli 13, 2018

De brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag de begroeiing van de Damsluis in de Hoofdvaart geblust.....

HOOFDDORP - De brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag de begroeiing van de Damsluis in de Hoofdvaart geblust. De sluis bevindt zich dichtbij bij molen De Eersteling. In afwachting van de brandweer had een passant al geprobeerd de brand te blussen met een brandblusser. De brandweer had het vuur snel onder controle. Tijdens de recente renovatie is
de Damsluis gedeeltelijk opgebouwd uit piepschuim blokken om de oude sluis lichter te maken. De Damsluis is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam. 

juli 9, 2018

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar........

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar.

De taxi kwam vanaf het hotel en draaide de weg op.

Daarbij zag de taxichauffeur de naderende personenwagen over het hoofd. Niemand raakte gewond, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juli 6, 2018

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag......

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag.

Een andere auto kon op de Lisserweg ternauwernood stoppen om een aanrijding te vermijden.

Het slachtoffer is door brandweermannen uit de sloot gehaald en in de ambulance nagekeken. Ook een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

juli 5, 2018

Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg wederom overvallen.....

ZWANENBURG - Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan wederom overvallen.

Drie overvallers drongen rond half 12 de winkel binnen; de eigenaar wist het drietal echter met een hockeystick de winkel uit te werken.
De daders zouden op een zwarte scooter zijn gevlucht in de richting van Halfweg.

In de nacht van maandag op dinsdag werd al een vergeefse poging gedaan om in te breken. En in december werd de winkel ook al overvallen; hierbij bedreigden de daders de twee verkoopsters met een mes en maakten enkele dure jassen buit.
 

juli 4, 2018

Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord......

HOOFDDORP - Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord (N201). De wagen was van de weg geraakt en botste aan beide kanten tegen de vangrail. De dames raakten niet ernstig gewond, de auto raakte zwaar beschadigd. Uit een blaastest bleek dat het alcoholpromillage bijna 6,5 keer hoger was dan is toegestaan voor een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, ze zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

juli 2, 2018

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt......

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt.

Door de klap belandde de auto tegen een bewegwijzeringspaal. De brandweer heeft de deur met zwaar gereedschap moeten openen om de bestuurster te bevrijden.

Na eerste hulp in de ambulance moest ze naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Hoofdweg in de richting van Nieuw-Vennep was enige tijd afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
 

juni 28, 2018

In een loods waar hout was opgeslagen, naast een boerderij aan de Rijnlanderweg bij Nieuw-Vennep, heeft woensdagmiddag brand gewoed.....

NIEUW-VENNEP - In een loods waar hout was opgeslagen, naast een boerderij aan de Rijnlanderweg bij Nieuw-Vennep, heeft woensdagmiddag brand gewoed.

De brandweer schaalde de brand snel op naar een zeer grote brand.
De enorme rookontwikkeling hinderde het verkeer op de A44. In verband hiermee werd de maximum snelheid teruggebracht naar 70 kilometer per uur en de afrit volledig afgesloten om de hulpdiensten veilig hun werk te laten doen.

Bij de brand raakte niemand gewond en er werd geen asbest aangetroffen.
 

juni 28, 2018

Tijdens een gezamenlijke actie van handhavingspartners afgelopen maandag op bedrijventerrein De Weeren bij Zwanenburg zijn enkele overtredingen aangetroffen...........

ZWANENBURG - Tijdens een gezamenlijke actie van handhavingspartners afgelopen maandag op bedrijventerrein De Weeren bij Zwanenburg zijn enkele overtredingen aangetroffen. Bij twee woningen was sprake van illegale bewoning. Daarnaast bleek de eigenaresse van een op het terrein gevestigd bedrijf haar inkomsten niet op te geven bij de Belastingdienst. Verder zijn er in een pand resten van een oude hennepkwekerij aangetroffen. Vanaf december 2016 zijn er in totaal vijf gezamenlijke handhavingscontroles uitgevoerd op De Weeren.

juni 26, 2018

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd......

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd.

De controle richtte zich onder meer op het aanpakken van overlast van snor- en bromfietsen in het centrum van Hoofddorp.

Er werden 57 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 26 aan eigenaren van brom- snorfietsen die te snel waren.

juni 24, 2018

De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp......

HOOFDDORP - De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp.

Buren zagen rook uit de woning komen en alarmeerde de hulpdiensten.

Brandweer, politie, ambulance en traumateam werden opgeroepen om te assisteren.

Bij binnentreden van de woning bleek al snel dat hulp niet meer mocht baten. Ook de brand was al uit.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de bewoner van het huis. De familie is op de hoogte gebracht.

juni 20, 2018

Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden.........

NIEUW-VENNEP - Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden. De bestuurder was doorgereden na een aanrijding en vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag. Hij bleek hevig onder invloed te zijn van drugs en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

juni 20, 2018

Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter kwamen dinsdagavond massaal in  actie voor een gevonden kinderfietsje bij de Toolenburgerplas.........

HOOFDDORP - Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter kwamen dinsdagavond massaal in  actie voor een gevonden kinderfietsje bij de Toolenburgerplas. Even voor half negen kwam de melding binnen en omdat niet duidelijk was of er misschien een kind te water was geraakt, werd er direct groot opgeschaald. Rond de vindplek van de fiets is gezocht naar een mogelijk slachtoffer, ook hebben duikers van de brandweer in de plas gezocht. Er is niemand gevonden. Voor de zekerheid is via burgernet de eigenaar van de fiets opgeroepen om zich te melden bij de politie.

juni 18, 2018

Bij een aanrijding op de N196 ter hoogte van de Fokkerweg is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken......

Bij een aanrijding op de N196 ter hoogte van de Fokkerweg is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken.

In eerste instantie leek de ernst van de aanrijding mee te vallen en stond men op de Fokkerweg de schadeformulieren in te vullen, toen één van de betrokken weggebruikers alsnog klachten kreeg.

Het ging om een vrouw die alsnog in de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd voor nader onderzoek.

juni 16, 2018

Een automobiliste is vrijdagochtend ter hoogte van Zwaanshoek met haar auto in een sloot naast de N205 Drie Merenweg terechtgekomen.......

Een automobiliste is vrijdagochtend ter hoogte van Zwaanshoek met haar auto in een sloot naast de N205 Drie Merenweg terechtgekomen.

De vrouw reed vanuit Nieuw-Vennep in de richting van Hoofddorp.

Bij de Nieuwe Bennebroekerweg raakte ze de macht over het stuur kwijt, reed door de middenberm en in tegengestelde verkeersrichting over de andere rijbaan, om uiteindelijk in de sloot tot stilstand te komen.

juni 16, 2018

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst......

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst.

Zowel de auto als de straatlantaarn liepen daarbij aanzienlijke schade op.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij, maar zijn voor de zekerheid wel gecontroleerd in de ambulance. Een jongetje kreeg voor de schrik een troostbeertje.

De auto van de vrouw is door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juni 9, 2018

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.......

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.

Een automobiliste reed achter op de auto van haar voorganger.

Een politieagent in vrije tijd bood hulp aan de bestuurder van de voorste wagen.

Na een uitgebreide controle in de opgeroepen ambulance bleek dat de verwondingen niet zodanig waren dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was.

Omdat er vermoedelijk nog een derde auto bij het ongeval betrokken was, doet de politie nader onderzoek.
 

juni 8, 2018

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen. Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen......

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen.

Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen.

Brandweer, politie en ambulance kwamen, omdat gevreesd werd dat de vrouw bekneld zat.

Uiteindelijk bleek alleen de auto tussen de containers klem te zitten.

Nadat die door de brandweer achteruit geduwd was kon de bestuurster zich uit haar auto bevrijden.
Bij controle in de ambulance bleek de vrouw ongedeerd.

juni 7, 2018

Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt. Het slachtoffer is na de nodige eerste zorg in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en de afhandeling ervan is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, wat voor veel vertraging heeft gezorgd.

juni 7, 2018

Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

De motorrijder is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer, maar dat leverde op dit tijdstip niet al te veel oponthoud op.
 

juni 6, 2018

Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit naar de A4.
Het slachtoffer botste op haar voorganger. Zij raakte hierbij gewond; haar wagen liep flinke schade op. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.

Door het ongeval ondervond het verkeer enige hinder omdat van de drie
rijstroken er twee gesloten waren vanwege de afhandeling.
 

juni 5, 2018

Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland.....

HOOFDDORP - Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland. Het ongeluk gebeurde rond een uur of 1 tussen knooppunt Raasdorp en de A4.

De personenauto kwam van de A9 toen het op de A5 door een invoegende vrachtwagen werd aangetikt. De auto belandde hierdoor in de berm en gleed het water in.

De bestuurder werd door een passerende brandweerman uit het water geholpen. De man is in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het voertuig wordt door een berger uit de sloot getakeld.