MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Haarlem

december 15, 2017

Het Nova College is volgens de gisteren verschenen Keuzegids MBO 2018 het beste roc in de Randstad en staat landelijk op de 11de plaats.....

HAARLEM/HOOFDDORP - Het Nova College is volgens de gisteren verschenen Keuzegids MBO 2018 het beste roc in de Randstad en staat landelijk op de 11de plaats.

Ook blijkt uit de Keuzegids MBO dat Nova College in Haarlem en Hoofddorp 19 opleidingen heeft met het predicaat ‘topopleiding 2018’ in 8 verschillende vakgebieden.

november 10, 2017

GGD Kennemerland biedt journalisten in de regio een gratis training aan.....

HAARLEM - GGD Kennemerland biedt journalisten in de regio een gratis training aan. Het gaat hier om de cursus Stop de bloeding – red een leven. Dit is een cursus waarbij niet-medici wordt geleerd hoe zij levensbedreigende bloedingen kunnen stoppen.

oktober 27, 2017

Met het Gala van de Vrouwenkwaaltjes op woensdag 22 november haalt het Spaarne Gasthuis de kwaaltjes uit de taboesfeer.....

HAARLEM - Met het Gala van de Vrouwenkwaaltjes op woensdag 22 november haalt het Spaarne Gasthuis de kwaaltjes uit de taboesfeer.
Onbeschaamd, met humor, maar ook met oplossingen. Maar wel voor Ladies Only.

De geheel verzorgde avond in de Philharmonie in Haarlem wordt geleid door radio- en tv-presentatrice Sofie van den Enk en cabaretière Kristel Zweers.

april 21, 2017

Mediabedrijf Sanoma Media Netherlands verkoopt de vergelijkingswebsites Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be aan Reshift.....

HOOFDDORP - Mediabedrijf Sanoma Media Netherlands verkoopt de vergelijkingswebsites Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be aan Reshift. De verkoop moet nog worden goedgekeurd door de ondernemingsraad.

In een persverklaring stelt de uitgever, dat de vergelijkingswebsite Kieskeurig “onvoldoende synergie heeft met de overige sterke merken van Sanoma's portfolio en de domeinen waarin het bedrijf actief is, en dat vanuit deze strategische overweging is besloten om Kieskeurig te verkopen”.

december 12, 2016

De fractie van Forza! is het niet eens met het besluit van Haarlem om het dorp Spaarndam West onder de gemeente Haarlem te brengen..... 

HOOFDDORP – De fractie van Forza! is het niet eens met het besluit van Haarlem om het dorp Spaarndam West onder de gemeente Haarlem te brengen.

Het westelijk deel van Spaarndam ligt in Haarlem en het oostelijk deel ligt in de gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude en wordt in 2019 samengevoegd met de gemeente Haarlemmermeer.

De Haarlemse gemeenteraad heeft laten weten zich in te zetten voor een hereniging van het dorp Spaarndam onder Haarlems bestuur.

november 18, 2016

Het Spaarne Gasthuis is dit jaar geëindigd als één van de algemene winnaars op de lijst van Elseviers ‘Beste Ziekenhuizen 2016’.....

HOOFDDORP/HAARLEM - Het Spaarne Gasthuis is dit jaar geëindigd als één van de algemene winnaars op de lijst van Elseviers ‘Beste Ziekenhuizen 2016’.
Zowel Haarlem als Hoofddorp behaalde de hoogst mogelijke score en zijn in het onderzoek in de top vijf geëindigd.

Beide locaties presteren net als voorafgaande jaren maximaal als het gaat om patiëntgerichtheid. Dit jaar is ook de maximale score voor ‘beste medische zorg’ behaald door beide locaties.

september 30, 2016

Met ingang van 1 oktober 2016 treedt Bernt Schneiders toe tot de Raad van Toezicht van het Spaarne Gasthuis......

HAARLEM/HOOFDDORP - Met ingang van 1 oktober 2016 treedt Bernt Schneiders toe tot de Raad van Toezicht van het Spaarne Gasthuis.

Schneiders was van 2006 tot juli 2016 burgemeester van de gemeente Haarlem en tijdelijk waarnemend burgemeester voor de gemeente Bloemendaal. In die hoedanigheid was hij onder meer voorzitter van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters en voorzitter van de Veiligheidsregio Kennemerland.

april 8, 2015

Het zogenoemde ‘Waterwolfproces’ is dinsdag begonnen in de rechtbank in Haarlem. De zaak dient tegen Hoofddorper Rob D, voormalig hoofd van de afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente Haarlemmermeer......

HOOFDDORP - Het zogenoemde ‘Waterwolfproces’ is dinsdag begonnen in de rechtbank in Haarlem. De zaak dient tegen Hoofddorper Rob D, voormalig hoofd van de afdeling Beheer en Onderhoud van de gemeente Haarlemmermeer.
De Hoofddorper zou zich als ambtenaar hebben laten betalen voor zelfbedachte adviezen, terwijl hij er eveneens van wordt verdacht voor 3,5 ton aan steekpenningen te hebben aangenomen.

Het proces zal zo’n twee weken in beslag nemen.

Bron: dichtbij.nl
 

september 11, 2014

Op 22 maart volgend jaar fuseren het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis.......

HAARLEM - Op 22 maart volgend jaar fuseren het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis.
Het Spaarne Gasthuis is de nieuwe naam van het fusieziekenhuis met vier locaties: twee in Haarlem, een in Heemstede en de vestiging in Hoofddorp.
Bestuursvoorzitter Peter van Barneveld is blij met de nieuwe naam en heeft na de bekendmaking alleen maar positieve reacties gehad.
Volgens van Barneveld geeft de naam gasthuis aan dat mensen te gast zijn in het ziekenhuis, terwijl het ziekenhuis ook te gast is in iemands leven.

december 9, 2013

In Haarlem is een 16-jarige Hoofddorper in de nacht van zaterdag op zondag twee keer mishandeld. Een getuige vertelde agenten dat een jongen op zijn neus was geslagen in een uitgaansgelegenheid aan de Korte Veerstraat.....
 

HAARLEM/HOOFDDORP - In Haarlem is een 16-jarige Hoofddorper in de nacht van zaterdag op zondag twee keer mishandeld.
Een getuige vertelde agenten dat een jongen op zijn neus was geslagen in een uitgaansgelegenheid aan de Korte Veerstraat.
Na het verlaten van het pand werd hij vervolgens achternagezeten door een groep jongens.
Een 17-jarige jongen uit Bloemendaal zou een sigarettenpeuk in zijn gezicht hebben gedrukt. Deze Bloemendaler is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.
 

januari 21, 2013

Judo Yushi heeft zondag 20 januari het CIOS teamtoernooi gewonnen.....

HAARLEM/NIEUW-VENNEP - Judo Yushi heeft zondag 20 januari het CIOS teamtoernooi gewonnen.
Aan dit toernooi, dat georganiseerd wordt door CIOS Haarlem, doen veel teams mee verdeeld over drie klassen.
Na een spannende strijd bleek, dat met twee wedstrijdpunten verschil, het team toch de zege had binnengehaald.
Hiermee is de wisselbeker wederom in handen van Judo Yushi, die voor het vierde jaar op rij het toernooi op zijn naam schrijft.
 

augustus 1, 2012

In Haarlem op de nacht van maandag op dinsdag is een 24-jarige man uit Hoofddorp opgepakt met 7 wikkels harddrugs en een zakje wiet......

HAARLEM - In Haarlem op de nacht van maandag op dinsdag is een 24-jarige man uit Hoofddorp opgepakt met 7 wikkels harddrugs en een zakje wiet. Tijdens surveillance zagen agenten een verdachte situatie ,wat veel leek op een drugsdeal in de omgeving van de Bernadottelaan/Spijkerboorpad. De Hoofddorper is aangehouden en zijn drugs in beslag genomen. De man is voor verhoor ingesloten.