MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Henk van Steenis

maart 1, 2018

Lokale politieke partij HAP houdt dinsdagavond  6 maart haar maandelijkse fractiespreekuur op locatie.......

ZWAANSHOEK - Lokale politieke partij HAP houdt dinsdagavond  6 maart haar maandelijkse fractiespreekuur op locatie. Deze keer rijden raadsleden Abdul Salhi en Henk van Steenis met de mobiele fractiekamer naar Zwaanshoek. Van zeven tot acht uur  staan zij bij dorpshuis de Oase aan de Bennebroekerweg op de parkeerplaats om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. Ook mensen die gewoon eens willen kennismaken met HAP en van gedachten willen wisselen onder het genot van een kopje koffie zijn van harte welkom.

januari 3, 2018

Binnen de fractie van de HAP zal Henk van Steenis met ingang van 11 januari tijdelijk de functie van gemeenteraadslid overnemen van Chris Groothand......

HOOFDDORP - Binnen de fractie van de HAP zal Henk van Steenis met ingang van 11 januari tijdelijk de functie van gemeenteraadslid overnemen van Chris Groothand. Om gezondheidsredenen treedt Groothand tijdelijk terug. Door deze overname blijft de politieke fractie van HAP gedurende deze periode op volle sterkte. Volgens fractievoorzitter Johan Rip kan de politieke ervaring van Van Steenis, die deze raadsperiode al actief is als fractie-assistent, direct worden ingezet ten behoeve van de inwoners en ondernemers van Haarlemmermeer.

oktober 27, 2017

,,Raadsleden moeten niet vergeten dat zij door de burgers als raadslid worden gezien. Ook als ze op persoonlijke titel twitteren”.....

HOOFDDORP - ,,Raadsleden moeten niet vergeten dat zij door de burgers als raadslid worden gezien. Ook als ze op persoonlijke titel twitteren”.
Dat zegt locoburgemeester John Nederstigt in het Haarlems Dagblad over het twitterincident in de Haarlemmermeerse gemeenteraad van afgelopen week.

Een van de ’ongeschreven regels’ is dat raadsleden niet twitteren over elkaar als het debat nog bezig is. Paul Meijer deed dat over collega Van Steenis, terwijl hij zich nota bene vlak voor het debat ziek had gemeld en de raadsvergadering voortijdig had verlaten.

april 1, 2017

De gemeenteraadsfractie van HAP heeft het college van B en W schriftelijke vragen gesteld over het verdwijnen van buslijn 169.....

HOOFDDORP - De gemeenteraadsfractie van HAP heeft het college van B en W schriftelijke vragen gesteld over het verdwijnen van buslijn 169.

Volgens de HAP gaan er namelijk geruchten de ronde dat deze buslijn zou worden opgeheven, terwijl de HAP juist voor behoud van buslijn 169 is.

Dat de buslijn, die onder meer langs diverse winkelcentra en het centrum van Hoofddorp voert, intensief gebruikt wordt is volgens Henk van Steenis van de HAP reden genoeg om hierover bij het college aan de bel te trekken.

april 26, 2016

De lokale partij HAP vindt dat de verkeersproblemen in het westen van Haarlemmermeer regionaal moeten worden aangepakt.....

HOOFDDORP - De lokale partij HAP vindt dat de verkeersproblemen in het westen van Haarlemmermeer regionaal moeten worden aangepakt.

Dit lijkt inmiddels ook doorgedrongen te zijn bij alle andere partijen die de plannen voor de Duinpolderweg betrokken zijn.

De Duinpolderweg stond de afgelopen tijd nadrukkelijk op de politieke agenda in de regio en HAP-fractieassistent Henk van Steenis heeft bij alle gelegenheden aandacht gevraagd voor de visie van zijn partij.

februari 26, 2016

De lokale politieke partij HAP wil dit jaar alle 26 kernen van Haarlemmermeer bezoeken.....

De lokale politieke partij HAP wil dit jaar alle 26 kernen van Haarlemmermeer bezoeken.

Maandag 7 maart zijn de fractieleden Brigitte van der Erve en Henk van Steenis aanwezig in cultureel centrum De Olm in Zwanenburg.

HAP wil met inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties in gesprek over wat hen beweegt en bezighoudt.

Zwanenburgers worden uitgenodigd om hun klachten en ideeën met de fractieleden te delen.

Ook burgers die gewoon eens willen kennismaken met HAP zijn volgens Brigitte van der Erve natuurlijk van harte welkom.

september 18, 2013

Eind augustus j.l. heeft Henk van Steenis, voormalig fractievoorzitter van de SP-Haarlemmermeer besloten over te stappen naar de lokale politieke partij HAP......

HAARLEMMERMEER - Eind augustus j.l. heeft Henk van Steenis, voormalig fractievoorzitter van de SP-Haarlemmermeer besloten over te stappen naar de lokale politieke partij HAP.
Er wordt nadrukkelijk op gewezen dat deze overstap in goede harmonie met het bestuur en de kerngroep van de SP is gebeurd.
Hoofdreden is, dat de SP-Haarlemmermeer eigenlijk constant bezig is met zichzelf te reorganiseren en daardoor veel te weinig tijd over heeft om bezig te zijn met lokaal spelende issues.