MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Maaike Ballieux

januari 20, 2018

In het inloophuis Esperanza, aan de Badhoevelaan 82 in Badhoevedorp, houdt de stichting ‘Zie’ samen met het inloophuis op 5 februari een informatieavond over epilepsie.....

De meest voorkomende neurologische aandoening in Nederland is epilepsie. Ruim 120.000 mensen hebben deze aandoening.

In het inloophuis Esperanza, aan de Badhoevelaan 82 in Badhoevedorp, houdt de stichting ‘Zie’ samen met het inloophuis op 5 februari een informatieavond over epilepsie.

De neuroloog Dr. Esther Poortvliet-Koedam houdt een lezing, waarin aandacht is voor diagnose, behandelmethoden en wat je kunt doen als iemand een epilepsie-aanval krijgt.

januari 5, 2018

De gemeente Haarlemmermeer beoordeelt aanvragen voor hulp in de huishouding niet goed. Dit blijkt uit een rechterlijke uitspraak.....

HOOFDDORP - De gemeente Haarlemmermeer beoordeelt aanvragen voor hulp in de huishouding niet goed. Dit blijkt uit een rechterlijke uitspraak.
Een inwoner ging in beroep tegen het intrekken van de gemeentelijke bijdrage en is volledig in het gelijk gesteld.

In het Haarlems Dagblad meldt GroenLinks-raadslid Maaike Ballieux dat de uitleg van de gemeente van het begrip zelfredzaamheid volgens de rechter niet in overeenstemming is met de wet maatschappelijke ondersteuning en met andere jurisprudentie op dit vlak.

november 9, 2017

De fractie van GroenLinks heeft vorige week tijdens de begrotingsbehandeling voorgesteld om alle gemeentelijke uitgaven met uitzondering van werk en zorg met 1 procent te korten...........

HOOFDDORP - De fractie van GroenLinks heeft vorige week tijdens de begrotingsbehandeling voorgesteld om alle gemeentelijke uitgaven met uitzondering van werk en zorg met 1 procent te korten. Met de opbrengst van drie miljoen euro van deze “kaasschaafmethode” zouden toekomstige waterproblemen in de polder moeten worden betaald.Volgens raadslid Maaike Ballieux van GL is er straks grote behoefte voor een piekberging voor overtollig water doordat het klimaat drastisch verandert. Daarom pleitte zij ervoor om nu alvast een geldpotje te maken om zo'n berging te financieren.

januari 25, 2017

GroenLinks-raadslid Maaike Ballieux kan er niet bij dat Esperanza, inloophuis voor kankerpatiënten in Badhoevedorp, nul euro subsidie van de gemeente Haarlemmermeer krijgt...........

BADHOEVEDORP - GroenLinks-raadslid Maaike Ballieux kan er niet bij dat Esperanza, inloophuis voor kankerpatiënten in Badhoevedorp, nul euro subsidie van de gemeente Haarlemmermeer krijgt. Adamas, het inloophuis in Nieuw-Vennep, krijgt 25.000 euro per jaar. Pogingen van Ballieux om daar meer evenwicht in te brengen, zijn vooralsnog gestrand. Volgens wethouder Reneman heeft Adamas tien keer zoveel bezoekers als het twee jaar geleden geopende Esperanza en de reikwijdte van Adamas beslaat heel Haarlemmermeer.