MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 08:00
Share |

Content about Nieuw-Vennep

augustus 19, 2014

Een vrouw heeft op Marktplaats haar fiets, die enkele dagen geleden gestolen was, in Nieuw-Vennep terug gevonden....

NIEUW-VENNEP – Een vrouw heeft op Marktplaats haar fiets, die enkele dagen geleden gestolen was, in Nieuw-Vennep terug gevonden.
Zij maakte een afspraak met de verkopende partij. De door de vrouw op de hoogte gestelde politie was bij de aflevering in de buurt en kon een dertigjarige Venneper aanhouden. Hij wordt verdacht van heling van de fiets.
De fiets is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaresse.
 

augustus 18, 2014

Afgelopen zondag heeft een vrouw, die onwel was geworden, midden op de snelweg A44 bij Nieuw-Vennep haar auto met daarin twee kleine kinderen stil gezet...

NIEUW-VENNEP – Afgelopen zondag heeft een vrouw, die onwel was geworden, midden op de snelweg A44 bij Nieuw-Vennep haar auto met daarin twee kleine kinderen stil gezet.

Omdat het ochtend was en het verkeer niet al te druk is er verder niets gebeurd. Waarschijnlijk was de bestuurster al ergens op de snelweg tegen de vangrail aan gereden daar de auto flinke schade had aan één zijkant.

Ambulancemedewerkers hebben de zorg voor de vrouw op zich genomen en haar samen met haar kinderen overgebracht naar het ziekenhuis.
 

augustus 12, 2014

Zondag 10 augustus is bij een ongeval een automobiliste op de Hugo de Vriesstraat in Nieuw-Vennep gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Zondag 10 augustus is bij een ongeval een automobiliste op de Hugo de Vriesstraat in Nieuw-Vennep gewond geraakt.
Rond drie uur in de middag raakten twee auto’s, op de kruising Hugo de Vriesstraat met de Staringstraat, elkaar.
De gewonde vrouw is na de eerste zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Beide wagens moesten versleept worden.
 

augustus 11, 2014

Kim Hansen uit Nieuw-Vennep heeft afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap tennis ME12 op haar naam geschreven...

NIEUW-VENNEP – Kim Hansen uit Nieuw-Vennep heeft afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap tennis ME12 op haar naam geschreven.
De 12-jarige Kim won in de finale van haar tegenspeelster Tess Menten met 6-3 6-3.

Van 4 tot en met 9 augustus stonden in Dordrecht en Rotterdam de nationale jeugdkampioenschappen tennis op het programma. De top van het Nederlandse jeugdtennis streed deze dagen om de verschillende nationale titels.
 

augustus 5, 2014

Zondag 10 augustus zal tussen twee en vier uur ’s middags de band The Looters spelen op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep....

NIEUW-VENNEP – Zondag 10 augustus zal tussen twee en vier uur ’s middags de band The Looters spelen op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep.
The Looters is een jazz-, soul- en bluesband met leden uit Haarlemmermeer. Op deze zondagmiddag maken ze muziek en songs van bijvoorbeeld Fats Domino, Stevie Wonder, Glenn Miller, Amy Winehouse en Robbie Williams.
De toegang voor dit concert is gratis.
 

augustus 5, 2014

Zaterdag 30 augustus organiseert Tafeltennis Vereniging Nieuw-Vennep vanaf 1 uur ’s middags een tafeltennistoernooi...

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 30 augustus organiseert Tafeltennis Vereniging Nieuw-Vennep vanaf 1 uur ’s middags een tafeltennistoernooi. De zogenoemde Vennepse tafeltennis BATtle is een toernooi voor inwoners van Nieuw-Vennep.

Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën, van twaalf tot en met vijftien jaar en zestien jaar en ouder. In beide categorieën is plaats voor 24 deelnemers.

Dit toernooi wordt gehouden in de speelzaal aan de Zuiderdreef in Nieuw-Vennep.

Inschrijven kan via de website www.ttvnieuwvennep.nl.

juli 29, 2014

In de Gelevinkstraat in Nieuw-Vennep heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed in een woning....

NIEUW-VENNEP – In de Gelevinkstraat in Nieuw-Vennep heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed in een woning.
Van een zogenaamde twee onder één kap woning was brand uitgeslagen op de eerste verdieping in het onbewoonde gedeelte. Van het bewoonde gedeelte konden de bewoners de woning op tijd verlaten.
De brandweer kreeg assistentie van de hoogwerker uit Hoofddorp en een extra tankautospuit uit Lisserbroek, waarna de brand redelijk snel onder controle was.

juli 25, 2014

Jeugdland Nieuw-Vennep organiseert op vrijdag 8 augustus een wedstrijd wc-papier wikkelen.......

NIEUW-VENNEP - Jeugdland Nieuw-Vennep organiseert op vrijdag 8 augustus een wedstrijd wc-papier wikkelen.

Kinderen die hieraan willen meedoen moeten daarbij een duo vormen met een ander kind en hem of haar na het startteken zo snel mogelijk met wc-papier omwikkelen tot een echte mummie.

Zodra de eerste mummie van het duo klaar is, mag deze een mummie van zijn maatje maken en het duo dat het eerste klaar is, mag zich winnaar noemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.jeugdland.net/nieuwvennep
 

juli 11, 2014

Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Nieuw-Vennep. De man reed over het fietspad van de IJweg, toen hij ter hoogte van de van Zantenhal aangereden werd door een afslaande auto...

Nieuw-Vennep - Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Nieuw-Vennep. De man reed over het fietspad van de IJweg, toen hij ter hoogte van de van Zantenhal aangereden werd door een afslaande auto. De scooterrijder raakte gewond aan zijn handen en benen. Hij is in de toegesnelde ambulance behandeld aan zijn verwondingen, maar verdere zorg in het ziekenhuis was niet nodig. Omdat hij niet goed kon lopen is het slachtoffer door de politie naar zijn woning gebracht.

 

juli 10, 2014

Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie...

NIEUW-VENNEP – Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie.

juli 8, 2014

Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein...

NIEUW-VENNEP – Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein.
De koepel naast het cultuurgebouw van Pier-K is onder andere een podium voor muzikale optredens, voordrachten en presentaties.

juli 1, 2014

Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt. Een automobilist was op de afrit naar het tankstation tegen een vrachtwagen gebotst.
De twee inzittenden van de auto raakten hierbij gewond, waarbij de passagier door de brandweer uit de auto bevrijd moest worden. Vanwege de ernst van het ongeval kwam ook het mobiel medisch team met een traumahelikopter assisteren. Beide slachtoffers zijn hierna naar het ziekenhuis gebracht.

juli 1, 2014

Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afrit A4, toen de vrouw achterop haar voorganger botste.

De vrouw kon ter plekke worden behandeld door ambulancemedewerkers en de bestuurder van de voorste wagen kwam alleen met de schrik vrij. Beide auto’s liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Door het ongeval waren twee rijstroken en de busbaan afgesloten.
 

juni 26, 2014

Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd...

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd. Het ongeval gebeurde op de rotonde ter hoogte van de Laan van Chopin in Nieuw-Vennep, toen de bestuurster een kat probeerde te ontwijken. Door deze manoeuvre kwam de auto tegen een lichtmast tot stilstand.

Hulpdiensten werden gealarmeerd en de bestuurster werd in de ambulance gecontroleerd op letsel. De vrouw hoefde niet mee voor verdere zorg. De kat is niet meer gezien.
 

juni 23, 2014

Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte...

NIEUW-VENNEP – Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte. De wielerronde van Nieuw Vennep werd door Alfred Rooks gewonnen. In 1 uur en 58 minuten legde hij het 58 kilometer lange parcours af. Bij de vrouwen reikte schaatser Bob de Jong de prijs uit aan winnares Femke Markus.

juni 21, 2014

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep. Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.....
 

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep.

Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.

Een alerte persoon waarschuwde de politie waarop de mannen direct konden worden aangehouden op de Sportveldweg.

Bron: Haarlems Dagblad
 

juni 17, 2014

In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd...

NIEUW-VENNEP – In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd. De bestuurder is doorgereden richting de Venneperweg.

Na de melding troffen agenten het 29-jarige slachtoffer uit Nieuw-Vennep midden op de rijbaan aan. Omstanders hadden de man, die buiten kennis was, gestabiliseerd.

Van de doorrijder is alleen bekend dat het om een kleine zilverkleurige auto gaat. De auto heeft zeer waarschijnlijk schade aan de voorzijde.

juni 12, 2014

NIEUW-VENNEP - Vrijdag 13 juni geeft wethouder John Nederstigt om zeven uur ‘s avonds het startschot van de Europese open klassementswedstrijd voor elektrische motoren...

NIEUW-VENNEP - Vrijdag 13 juni geeft wethouder John Nederstigt om zeven uur ‘s avonds het startschot van de Europese open klassementswedstrijd voor elektrische motoren, op het Crossterrein Oosterdreef in Nieuw-Vennep.

juni 6, 2014

In het kader van citymarketing en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen is in het winkelcentrum in Getsewout te Nieuw-Vennep een zandsculptuur van vier bij vier meter gereed gemaakt...

NIEUW-VENNEP – In het kader van citymarketing en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen is in het winkelcentrum in Getsewout te Nieuw-Vennep een zandsculptuur van vier bij vier meter gereed gemaakt. Ook in het winkelcentrum de Symfonie zijn kleinere zandsculpturen te zien. Winkeliers en ondernemers steunen dit project.

juni 4, 2014

In navolging van de Joannes de Doper kerk aan de Kruisweg in Hoofddorp is ook de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Nieuw-Vennep overgegaan op zonnepanelen...

NIEUW-VENNEP - In navolging van de Joannes de Doper kerk aan de Kruisweg in Hoofddorp is ook de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Nieuw-Vennep overgegaan op zonnepanelen.

Na onderzoek van commissievoorzitter Jan Meijer bleken de zonnepanelen veel geld te besparen en was dit jaar volgens hem het juiste moment om de panelen te instaleren.

Inmiddels zijn 48 panelen aan de zuidkant van de kerk geïnstalleerd en kan op een scherm in de kerk de opbrengst van de zonnepanelen worden gezien. 

juni 3, 2014

Zaterdagmiddag 31 mei is bij een aanrijding op de kruising Zuiderdreef en de Hoofdweg in Nieuw-Vennep een jongetje gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP - Zaterdagmiddag 31 mei is bij een aanrijding op de kruising Zuiderdreef en de Hoofdweg in Nieuw-Vennep een jongetje gewond geraakt.

Het jongetje zat als passagier in één van de wagens die bij de aanrijding betrokken was.

Na de nodige zorg in de ambulance is hij overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Beide wagens zijn door de bergingsdienst opgehaald.
 

juni 3, 2014

Loopgroep Nieuw-Vennep organiseert zondag 15 juni voor de 3e keer de Oranje Kermisloop in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Loopgroep Nieuw-Vennep organiseert zondag 15 juni voor de 3e keer de Oranje Kermisloop in Nieuw-Vennep.

Er kunnen 3 afstanden worden gelopen namelijk de zogenoemde kidsrun van 1 kilometer en de 5 en 10 kilometer. Deze twee langere afstanden zijn voor deelnemers van 12 jaar en ouder.

De winnaars van de 5 en 10 kilometer krijgen een wisselbeker. Voor iedere deelnemer is er een herinnering en een consumptiebon.

Inschrijven kan via http://loopgroep.info/oranjeloop.

Bron:HCnieuws.nl
 

mei 31, 2014

Buren, vrienden en families, lopen dinsdag 3 juni allemaal mee met de avondvierdaagse in Nieuw-Vennep. Het aantal inschrijvingen is gestegen tot ongeveer 2.500 deelnemers...

NIEUW-VENNEP – Buren, vrienden en families, lopen dinsdag 3 juni allemaal mee met de avondvierdaagse in Nieuw-Vennep. Het aantal inschrijvingen is gestegen tot ongeveer 2.500 deelnemers en het zal de zesde keer zijn dat de oranje vierdaagse van start gaat. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van  vijf en tien kilometer en op de eerste avond kunnen deelnemers zich nog inschrijven.

Op het terrein van het Herbert Vissers College is op vrijdag 6 juni het eindfeest, waarbij leerlingen van de school meehelpen in het kader van hun maatschappelijke stage.

mei 30, 2014

In navolging van het eerste Adamas Tennistoernooi  van vorig jaar, organiseert Adamas dit jaar op zaterdag 5 juli een tweede editie van dit tennistoernooi...

NIEUW-VENNEP – In navolging van het eerste Adamas Tennistoernooi  van vorig jaar, organiseert Adamas dit jaar op zaterdag 5 juli een tweede editie van dit tennistoernooi. Ook dit jaar is Adamas met dit tennistoernooi weer te gast op de negentien gravelbanen van de Hillegomse Tennis Club. De gehele opbrengst van het benefiettoernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.