MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Nieuw-Vennep

oktober 31, 2014

In de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep zullen de kinderen van wijlen Andre Hazes tijdens een Amsterdamse avond op het podium te zien zijn.....

Nieuw-Vennep – In de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep zullen de kinderen van wijlen Andre Hazes tijdens een Amsterdamse avond op het podium te zien zijn. Renee de Haan, bekend van de hit Vuile Huichelaar, opent deze Amsterdamse avond op zaterdag 13 december. Vanwege het optreden van de kinderen van Hazes is deze avond nu gedoopt tot “Hazes & friends”. Verder zullen naast André jr. en Roxanne Hazes ook Nico Landers en Dario deze avond in de Van Zantenhal optreden.

oktober 31, 2014

Donderdag 6 november zal de eerste verjaardag van Ontmoetingsplek De Sociëteit in Nieuw-Vennep gevierd worden.....

NIEUW-VENNEP – Donderdag 6 november zal 's morgens de eerste verjaardag van Ontmoetingsplek De Sociëteit in Nieuw-Vennep gevierd worden.

Dit feest in Pier K zal om 10.00 uur starten met een inloop en een kop koffie. Rond 11 uur begint een optreden van koor De Notenkrakers met muziekgroep Nostalgia. Verder zal om twee uur het koor “Droger kan niet op” optreden. Het feest wordt daarna afgesloten met een borrel en een hapje.

oktober 29, 2014

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee Utrechters opgepakt in Nieuw-Vennep op verdenking van diefstal van auto-onderdelen......

NIEUW-VENNEP - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee Utrechters opgepakt in Nieuw-Vennep op verdenking van diefstal van auto-onderdelen.

Bij de Zuiderpoort vond de politie ‘s nachts een auto met ingeslagen ramen en uit een auto aan de Rossinilaan bleken diverse onderdelen te zijn verwijderd.

De politie ging hierna op onderzoek uit en kwam zo de verdachten op het spoor.

Het gaat om twee Utrechters van 17 en 21 jaar. Zij zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.
 

oktober 22, 2014

In de wijk Linquenda in Nieuw-Vennep is woensdagavond 29 oktober een uitleg van bioloog Henk Nijenhuis over het belang nestkasten......

NIEUW-VENNEP – In de wijk Linquenda in Nieuw-Vennep is woensdagavond 29 oktober een uitleg van bioloog Henk Nijenhuis over het belang nestkasten.

Onlangs zijn in deze wijk struiken verwijderd en veel bomen gekapt waardoor veel schuilplekken voor dieren verloren zijn gegaan.

Het plaatsen van nestkasten is belangrijk omdat daarmee onder andere vleermuizen en vlinders in de wijk blijven komen.

De uitleg is vanaf 19.00 uur in het wijkcentrum Linquenda en wordt georganiseerd door het Natuur- en Milieucentrum Haarlemmermeer.
 

oktober 15, 2014

De Venneperweg tussen de IJweg en het viaduct van de Drie Merenweg in Nieuw-Vennep is tot en met vrijdag 17 oktober afgesloten voor auto’s.....

NIEUW-VENNEP – De Venneperweg tussen de IJweg en het viaduct van de Drie Merenweg in Nieuw-Vennep is tot en met vrijdag 17 oktober afgesloten voor auto’s.

In het wegdek zitten behoorlijke scheuren en deze worden gerepareerd.

Het verkeer tussen de wijk Getsewoud en Hillegom of Beinsdorp zal moeten omrijden via de IJweg en N208 (Leidsestraat)

De buslijnen 90 en 92 rijden andere routes en tussen Hillegom en het parkeerterrein van Restaurant ’t Kolkje rijdt een pendelbus 891.

Bron: Haarlems Dagblad
 

oktober 14, 2014

Afgelopen vrijdag heeft de brandweer het gebied rond Strausslaan in Nieuw-Vennep afgezet en deels ontruimd vanwege een gaslek.....

NIEUW-VENNEP - Afgelopen vrijdag heeft de brandweer het gebied rond Strausslaan in Nieuw-Vennep afgezet en deels ontruimd vanwege een gaslek.

Naast veel inzet van politie en brandweer trok de afzetting ook veel bekijks van het publiek.

Bezorgde buurtbewoners schakelden de hulpdiensten in.
Het bleek te gaan om een klein gaslek wat inmiddels wordt gerepareerd.

Bewoners konden kort daarna weer terugkeren naar hun huis.

Bron: Haarlems Dagblad
 

oktober 11, 2014

In de herfstvakantie worden er leuke ochtenden georganiseerd voor kinderen van de basisschool met het thema ‘Zeesterren’. Dinsdag 14 en woensdag 15 oktober staan de deuren van Het Trefpunt in Nieuw Vennep open......

In de herfstvakantie worden er leuke ochtenden georganiseerd voor kinderen van de basisschool met het thema ‘Zeesterren’.

Dinsdag 14 en woensdag 15 oktober staan de deuren van Het Trefpunt in Nieuw Vennep open om te knutselen, zingen, toneel te spelen en spelletjes te doen.

Het thema ‘Zeesterren’ wordt op allerlei manieren uitgewerkt. De ochtenden beginnen om 10.00 uur en eindigen om 12.00 uur.

oktober 11, 2014

Vandaag zal het eerder uitgestelde concert plaats vinden van Miss Montreal en Belle Perez in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP – Vanavond zal het eerder uitgestelde concert plaats vinden van Miss Montreal en Belle Perez in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. Tevens zullen de Femal DJ’s Miss Smile en No Sugar het podium betreden.

Vanaf 20.00 uur ’s avonds zijn de deuren van de Van Zantenhal geopend. Het concert begint om half negen en eindigt om half een ’s nachts. Meer informatie is te vinden op www.vanzantenhal.nl.

oktober 10, 2014

Donderdagochtend is de snelweg A44 tussen de A4 en de afrit Abbenes bij Nieuw-Vennep tot half twaalf volledig afgesloten geweest.....

NIEUW-VENNEP – Donderdagochtend is de snelweg A44 tussen de A4 en de afrit Abbenes bij Nieuw-Vennep tot half twaalf volledig afgesloten geweest. Een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en is hierna tegen de zijkant van een buisobstakelbeveiliger bij de afrit geknald.

Het slachtoffer is hierna door ambulancemedewerkers in de auto gestabiliseerd en moest daarna door de brandweer uit de auto geknipt worden. De gewonde automobilist is na de nodige zorg in een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht .

oktober 10, 2014

In de Rustende Jager in Nieuw-Vennep wordt zondag 18 januari 2015 de trouwbeurs ‘ja, ik wil’ gehouden.Deze beurs wordt gehouden door organisatie ‘Trouwen in Haarlemmermeer’......

NIEUW-VENNEP – In de Rustende Jager in Nieuw-Vennep wordt zondag 18 januari de trouwbeurs ‘ja, ik wil’ gehouden.

Deze beurs wordt gehouden door organisatie ‘Trouwen in Haarlemmermeer’. Toekomstige bruidsparen kunnen bij deze beurs informatie krijgen en contacten leggen met leveranciers uit de trouwbranche in Haarlemmermeer. Verder worden er tijdens de beurs twee modeshows gelopen en ontvangen de bezoekers na afloop een goed gevulde goodiebag.

oktober 10, 2014

Afgelopen zaterdag 4 oktober was er een speciale klusdag op kinderboerderij Dierenvreugd in Nieuw-Vennep. Vrijwilligers hebben die dag flinke vorderingen gemaakt met de nieuwbouw.......

NIEUW-VENNEP – Afgelopen zaterdag 4 oktober was er een speciale klusdag op kinderboerderij Dierenvreugd in Nieuw-Vennep.

Vrijwilligers hebben die dag flinke vorderingen gemaakt met de nieuwbouw, waardoor het dak van de knuffelruimte er in zijn geheel op zit.

De inzet van vrijwilligers wordt zeer op prijs gesteld door de mensen van de kinderboerderij.

Maar de kinderboerderij is natuurlijk nog lang niet klaar en er zijn nog veel vrijwilligers nodig om alles volledig af te krijgen.

oktober 9, 2014

Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober vindt er een nieuwe hobby- en creamarkt plaats in winkelcentrum Symfonie in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP – Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober vindt er een nieuwe hobby- en creamarkt plaats in winkelcentrum Symfonie in Nieuw-Vennep.

Bezoekers kunnen hier van alles vinden op het gebied van decoraties, kaarsen, sieraden, bloemsierkunst, zeepjes en nog veel meer. Verder zijn er kant-en-klare producten te koop, die bijvoorbeeld gekocht kunnen worden als cadeau voor de decembermaand. Maar ook is er materiaal beschikbaar om zelf thuis aan de slag te gaan.

Bron: Dichtbij.nl

oktober 7, 2014

Aanstaande zaterdag 11 oktober wordt in de Bibliotheek in Nieuw-Vennep de jeugdvoorstelling ‘Het Prentenpaleis’ uitgevoerd....

NIEUW-VENNEP - Aanstaande zaterdag 11 oktober wordt in de Bibliotheek in Nieuw-Vennep de jeugdvoorstelling ‘Het Prentenpaleis’ uitgevoerd.

Het Prentenpaleis is een muzikale, beeldende voorstelling in een getekende wereld, die wordt gegeven ter gelegenheid van de Kinderboekenweek.

De voorstelling, voor kinderen van 3 t/m 8 jaar, begint om half drie in de middag.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl
 

oktober 2, 2014

Vanaf woensdag 1 oktober is het eerste uur parkeren in de parkeergarage onder de Symfonie in Nieuw-Vennep gratis....

NIEUW-VENNEP – Vanaf woensdag 1 oktober is het eerste uur parkeren in de parkeergarage onder de Symfonie in Nieuw-Vennep gratis. Hierna wordt 50 cent per half uur gerekend. Eerder betaalde men 70 cent voor het eerste uur. Voorzitter van de winkeliersvereniging Babs van Groenigen zegt hier erg blij mee te zijn. De winkeliers van de Symfonie hopen dat door deze maatregel het winkelcentrum nog beter bezocht zal worden.

september 30, 2014

Het team van Judo Yushi uit Nieuw-Vennep opende de judo teamcompetitie in de Hoofdklasse in eigen huis en is met drie overwinningen goed gestart...

NIEUW-VENNEP — Het team van Judo Yushi uit Nieuw-Vennep opende de judo teamcompetitie in de Hoofdklasse in eigen huis en is met drie overwinningen goed gestart.

De eerste wedstrijd was tegen Tom van der Kolk uit Alkmaar. Na negen partijen was de uitslag 16-2. Daarna moest Judo Yushi tegen Kodokan uit Purmerend. De einduitslag werd 14-4. De derde partij tegen Judo Bos Westfriesland uit Hoorn en omstreken heeft Judo Yushi ook gewonnen met 12-6.
Na de drie overwinningen staat het team van Judo Yushi met zes punten op de eerste plaats.
 

september 24, 2014

Zaterdag 27 september is Stichting Dierenopvang Haarlemmermeer aanwezig bij GroenRijk Nieuw-Vennep. Zij leggen op deze dag uit wat er zoal in een dierenasiel gebeurd......

NIEUW-VENNEP – Zaterdag 27 september is Stichting Dierenopvang Haarlemmermeer aanwezig bij GroenRijk Nieuw-Vennep.

Zij leggen op deze dag uit wat er zoal in een dierenasiel gebeurd, waarom er dieren terecht komen en waarom de dieren graag weer een nieuw baasje willen hebben.

Daarnaast zijn in de winkel artikelen te koop zoals voer of snacks, wat vervolgens aan het asiel wordt gedoneerd.

De Stichting Dierenopvang is aanwezig van 12.00-16.30 uur op het adres: IJweg 1336, 2152NA, Nieuw-Vennep.

Bron: Haarlems Dagblad
 

september 24, 2014

Wie een groter publiek wil laten luisteren naar z'n favoriete muziek op vinyl, krijgt donderdag tussen 10 en 12 uur een kans bij de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Wie een groter publiek wil laten luisteren naar z'n favoriete muziek op vinyl, krijgt donderdag tussen 10 en 12 uur een kans bij de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep.

Een groot publiek is gegarandeerd, aangezien dan de markt aan de gang is op het Harmonieplein.

Iedereen is welkom om zijn lp's of 45-toerenplaatjes te komen draaien, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Vragen hierover kunnen gemaild worden naar harmoniekoepel@gmail.com.

Bron: Haarlems Dagblad
 

september 23, 2014

Wim Willemsen zal 14 oktober om acht uur ’s avonds in Nieuw-Vennep het herfstseizoen van de Afdeling Groei&Bloei Haarlemmermeer, met een lezing openen

NIEUW - VENNEP - Wim Willemsen zal 14 oktober om acht uur ’s avonds in Nieuw-Vennep het herfstseizoen van de Afdeling Groei&Bloei Haarlemmermeer, met een lezing openen.
De gerenommeerde kweker en sympathieke begeleider van vele tuinreizen geeft in het Trefpunt in Nieuw-Vennep een lezing over de opbouw van een mooie border. Wim vertelt, met de hem kenmerkende humor, wat juist wel en juist niet moet om een spannende border te krijgen. Verder zal hij bij deze lezing een paar bijzondere planten verloten.

september 17, 2014

Zondag 28 september vindt het grote Wijkfeest plaats in Nieuw-Vennep rond Sandestein, activiteitencentrum Zomerpark en de sportzalen.....

NIEUW-VENNEP – Zondag 28 september vindt het grote Wijkfeest plaats in Nieuw-Vennep rond Sandestein, activiteitencentrum Zomerpark en de sportzalen.

Van 12 tot 17 uur zijn er voor jong en oud vele attracties zoals: Eurobungy, Draken Base Jump, Sweeper, Springkussens, Spider klimtoren en kinderzweefmolen.

In het activiteitencentrum worden diverse workshop gegeven door stichting Maatvast.

Sport clinics worden gegeven door Sportservice Haarlemmermeer op het Spieren voor Spieren veld en in de Sporthal.

september 16, 2014

Maandagochtend 15 september heeft locoburgemeester Derk Reneman de heer Petrus Johannes Schrama en mevrouw Maria Jacoba Hendrika Kruijff in Nieuw-Vennep bezocht om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum...

NIEUW-VENNEP - Maandagochtend 15 september heeft locoburgemeester Derk Reneman de heer Petrus Johannes Schrama en mevrouw Maria Jacoba Hendrika Kruijff in Nieuw-Vennep bezocht om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het stel heeft elkaar leren kennen in december 1947 tijdens een verhuizing. Het echtpaar heeft altijd in Haarlemmermeer gewoond. Het gezin telt 2 dochters en 2 kleinkinderen.
 

september 16, 2014

Zondag 28 september zal in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep een super snuffelmarkt worden gehouden...

NIEUW-VENNEP - Zondag 28 september zal in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep een super snuffelmarkt worden gehouden.
Ruim 200 kramen worden opgesteld waar men duizenden tweedehands spullen kan vinden. Sinds 2010 is deze markt in de Van Zantenhal een succes.
De markt is geopend van negen uur in de ochtends tot half vijf ’s middags.
Voor meer informatie kunt u terecht op: www.vanzantenhal.nl.
 

september 9, 2014

Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep een gemeentelijke legpenning aan dorpsagent Ben Haspels uitgereikt...

NIEUW-VENNEP – Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep een gemeentelijke legpenning aan dorpsagent Ben Haspels uitgereikt. Haspels heeft na dertig jaar in Nieuw-Vennep werkzaam te zijn geweest als politieman afscheid genomen.
Ben is een in Nieuw-Vennep zeer bekende verschijning als politieman op zijn mountain bike. Voor zijn optreden en zijn inzet heeft hij de gemeentelijke legpenning in brons gekregen.
 

september 6, 2014

Op zondagmiddag 7 september wordt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep een zogenaamde kofferbakmarkt gehouden. Deze kofferbakmarkt duurt van één tot vier uur ‘s middags......

NIEUW-VENNEP - Op zondagmiddag 7 september wordt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep een zogenaamde kofferbakmarkt gehouden. Deze kofferbakmarkt duurt van één tot vier uur ‘s middags.

Deelnemers hoeven maar aan twee voorwaarden te voldoen.

Zo moet hun waar in de kofferbak van hun auto passen en mag het geen verkoop van commerciële producten betreffen.

Per deelnemer is één parkeerplaats beschikbaar en deelname is verder gratis.

september 2, 2014

Donderdag 4 september zal, in de koepel op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep, tijdens de markt tussen tien en twaalf uur in ‘s ochtends gitarist en jazzmusicus Rob Poppen live optreden....

NIEUW VENNEP – Donderdag 4 september zal, in de koepel op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep, tijdens de markt tussen tien en twaalf uur in ‘s ochtends gitarist en jazzmusicus Rob Poppen live optreden.

De afgelopen weken is gebleken dat activiteit in de koepel tijdens de donderdagochtend marktdagen zeer gewaardeerd wordt, zowel door het winkelend publiek als door de marktkooplieden.