MeerRadio & MeerTelevisie
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Nieuw-Vennep

juli 10, 2014

Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie...

NIEUW-VENNEP – Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie.

juli 8, 2014

Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein...

NIEUW-VENNEP – Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein.
De koepel naast het cultuurgebouw van Pier-K is onder andere een podium voor muzikale optredens, voordrachten en presentaties.

juli 1, 2014

Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt. Een automobilist was op de afrit naar het tankstation tegen een vrachtwagen gebotst.
De twee inzittenden van de auto raakten hierbij gewond, waarbij de passagier door de brandweer uit de auto bevrijd moest worden. Vanwege de ernst van het ongeval kwam ook het mobiel medisch team met een traumahelikopter assisteren. Beide slachtoffers zijn hierna naar het ziekenhuis gebracht.

juli 1, 2014

Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afrit A4, toen de vrouw achterop haar voorganger botste.

De vrouw kon ter plekke worden behandeld door ambulancemedewerkers en de bestuurder van de voorste wagen kwam alleen met de schrik vrij. Beide auto’s liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Door het ongeval waren twee rijstroken en de busbaan afgesloten.
 

juni 26, 2014

Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd...

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd. Het ongeval gebeurde op de rotonde ter hoogte van de Laan van Chopin in Nieuw-Vennep, toen de bestuurster een kat probeerde te ontwijken. Door deze manoeuvre kwam de auto tegen een lichtmast tot stilstand.

Hulpdiensten werden gealarmeerd en de bestuurster werd in de ambulance gecontroleerd op letsel. De vrouw hoefde niet mee voor verdere zorg. De kat is niet meer gezien.
 

juni 23, 2014

Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte...

NIEUW-VENNEP – Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte. De wielerronde van Nieuw Vennep werd door Alfred Rooks gewonnen. In 1 uur en 58 minuten legde hij het 58 kilometer lange parcours af. Bij de vrouwen reikte schaatser Bob de Jong de prijs uit aan winnares Femke Markus.

juni 21, 2014

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep. Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.....
 

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep.

Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.

Een alerte persoon waarschuwde de politie waarop de mannen direct konden worden aangehouden op de Sportveldweg.

Bron: Haarlems Dagblad
 

juni 17, 2014

In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd...

NIEUW-VENNEP – In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd. De bestuurder is doorgereden richting de Venneperweg.

Na de melding troffen agenten het 29-jarige slachtoffer uit Nieuw-Vennep midden op de rijbaan aan. Omstanders hadden de man, die buiten kennis was, gestabiliseerd.

Van de doorrijder is alleen bekend dat het om een kleine zilverkleurige auto gaat. De auto heeft zeer waarschijnlijk schade aan de voorzijde.

juni 12, 2014

NIEUW-VENNEP - Vrijdag 13 juni geeft wethouder John Nederstigt om zeven uur ‘s avonds het startschot van de Europese open klassementswedstrijd voor elektrische motoren...

NIEUW-VENNEP - Vrijdag 13 juni geeft wethouder John Nederstigt om zeven uur ‘s avonds het startschot van de Europese open klassementswedstrijd voor elektrische motoren, op het Crossterrein Oosterdreef in Nieuw-Vennep.

juni 6, 2014

In het kader van citymarketing en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen is in het winkelcentrum in Getsewout te Nieuw-Vennep een zandsculptuur van vier bij vier meter gereed gemaakt...

NIEUW-VENNEP – In het kader van citymarketing en het Europees Kampioenschap Zandsculpturen is in het winkelcentrum in Getsewout te Nieuw-Vennep een zandsculptuur van vier bij vier meter gereed gemaakt. Ook in het winkelcentrum de Symfonie zijn kleinere zandsculpturen te zien. Winkeliers en ondernemers steunen dit project.

juni 4, 2014

In navolging van de Joannes de Doper kerk aan de Kruisweg in Hoofddorp is ook de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Nieuw-Vennep overgegaan op zonnepanelen...

NIEUW-VENNEP - In navolging van de Joannes de Doper kerk aan de Kruisweg in Hoofddorp is ook de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Nieuw-Vennep overgegaan op zonnepanelen.

Na onderzoek van commissievoorzitter Jan Meijer bleken de zonnepanelen veel geld te besparen en was dit jaar volgens hem het juiste moment om de panelen te instaleren.

Inmiddels zijn 48 panelen aan de zuidkant van de kerk geïnstalleerd en kan op een scherm in de kerk de opbrengst van de zonnepanelen worden gezien. 

juni 3, 2014

Zaterdagmiddag 31 mei is bij een aanrijding op de kruising Zuiderdreef en de Hoofdweg in Nieuw-Vennep een jongetje gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP - Zaterdagmiddag 31 mei is bij een aanrijding op de kruising Zuiderdreef en de Hoofdweg in Nieuw-Vennep een jongetje gewond geraakt.

Het jongetje zat als passagier in één van de wagens die bij de aanrijding betrokken was.

Na de nodige zorg in de ambulance is hij overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Beide wagens zijn door de bergingsdienst opgehaald.
 

juni 3, 2014

Loopgroep Nieuw-Vennep organiseert zondag 15 juni voor de 3e keer de Oranje Kermisloop in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Loopgroep Nieuw-Vennep organiseert zondag 15 juni voor de 3e keer de Oranje Kermisloop in Nieuw-Vennep.

Er kunnen 3 afstanden worden gelopen namelijk de zogenoemde kidsrun van 1 kilometer en de 5 en 10 kilometer. Deze twee langere afstanden zijn voor deelnemers van 12 jaar en ouder.

De winnaars van de 5 en 10 kilometer krijgen een wisselbeker. Voor iedere deelnemer is er een herinnering en een consumptiebon.

Inschrijven kan via http://loopgroep.info/oranjeloop.

Bron:HCnieuws.nl
 

mei 31, 2014

Buren, vrienden en families, lopen dinsdag 3 juni allemaal mee met de avondvierdaagse in Nieuw-Vennep. Het aantal inschrijvingen is gestegen tot ongeveer 2.500 deelnemers...

NIEUW-VENNEP – Buren, vrienden en families, lopen dinsdag 3 juni allemaal mee met de avondvierdaagse in Nieuw-Vennep. Het aantal inschrijvingen is gestegen tot ongeveer 2.500 deelnemers en het zal de zesde keer zijn dat de oranje vierdaagse van start gaat. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van  vijf en tien kilometer en op de eerste avond kunnen deelnemers zich nog inschrijven.

Op het terrein van het Herbert Vissers College is op vrijdag 6 juni het eindfeest, waarbij leerlingen van de school meehelpen in het kader van hun maatschappelijke stage.

mei 30, 2014

In navolging van het eerste Adamas Tennistoernooi  van vorig jaar, organiseert Adamas dit jaar op zaterdag 5 juli een tweede editie van dit tennistoernooi...

NIEUW-VENNEP – In navolging van het eerste Adamas Tennistoernooi  van vorig jaar, organiseert Adamas dit jaar op zaterdag 5 juli een tweede editie van dit tennistoernooi. Ook dit jaar is Adamas met dit tennistoernooi weer te gast op de negentien gravelbanen van de Hillegomse Tennis Club. De gehele opbrengst van het benefiettoernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis.

mei 27, 2014

Stuntfamilie Doornink uit Vijfhuizen brengt zaterdag 31 mei een spectaculair bezoek aan het evenemententerrein aan de Vennepse Zuiderdreef....

NIEUW-VENNEP – Stuntfamilie Doornink uit Vijfhuizen brengt zaterdag 31 mei een spectaculair bezoek aan het evenemententerrein aan de Vennepse Zuiderdreef.

De Vijfhuizenaren beloven flink wat nieuwe stunts tijdens deze show.

Onder andere wordt er een sprong met een motor gemaakt door een ring van vuur en er zal een King on Weelsmonstertruck aanwezig zijn.

Bron: Haarlems Dagblad.
 

mei 20, 2014

Woensdag 21 mei is er van tien uur ’s ochtends tot vijf uur ‘s middags op het Händelplein in Nieuw-Vennep een braderie....

NIEUW-VENNEP – Woensdag 21 mei is er van tien uur ’s ochtends tot vijf uur ‘s middags op het Händelplein in Nieuw-Vennep een braderie.

De markt is een jaarlijkse traditie in het winkelcentrum Getsewoud en ook dit jaar zijn er vele kramen met een grote diversiteit aan handel. Ook nemen er verschillende winkeliers deel aan de braderie.

De kinderen kunnen een gok wagen bij de KinderKop van Jut of een poging doen bij het Lijntjetrek.
 

mei 16, 2014

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingdienst (FIOD) heeft woensdag twee mannen en een vrouw opgepakt die te maken zouden hebben met faillissementsfraude van een kinderdagverblijf.....

NIEUW-VENNEP - De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingdienst (FIOD) heeft woensdag twee mannen en een vrouw opgepakt die te maken zouden hebben met faillissementsfraude van een kinderdagverblijf.

In totaal zou het bedrijf met meer dan 2,5 miljoen euro aan schulden bij de Belastingdienst, een pensioenfonds en andere eisers zijn doorverkocht. 

mei 14, 2014

Bij een ongeval op de A4 zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond half één in de richting van het Aquaduct, tussen Den Ruychenhoek en de afslag Nieuw-vennep...

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de A4 zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond half één in de richting van het Aquaduct, tussen Den Ruychenhoek en de afslag Nieuw-vennep. Er waren meerdere voertuigen bij betrokken, waaronder een vrachtwagen die vermoedelijk niets gemerkt heeft.

mei 13, 2014

Senioren en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor gebruikmaken van het afspraakspreekuur op 19 mei in Ontmoetingscentrum Meerwaarde in Nieuw-Vennep...

NIEUW-VENNEP - Senioren en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor gebruikmaken van het afspraakspreekuur op 19 mei in Ontmoetingscentrum Meerwaarde in Nieuw-Vennep.

Voor informatie kan tijdens kantooruren gebeld worden naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

Verder kunnen automobilisten die behoefte hebben aan een rijvaardigheidstraining kunnen zich opgeven via Regelzorg.

Bron: dichtbij.nl

mei 13, 2014

Vennepse kinderen mogen helpen nadenken hoe de nieuwe speeltuin in de Elemastraat in Nieuw-Vennep moet gaan heten....

NIEUW-VENNEP - Vennepse kinderen mogen helpen nadenken hoe de nieuwe speeltuin in de Elemastraat in Nieuw-Vennep moet gaan heten. Wie straks wil schommelen of tafeltennissen in een speeltuin met een naam die hij of zij zelf heeft bedacht, kan een mailtje met die naam sturen naar speeltuin@haarlemmermeer.nl.
Het opgeven van de naam kan tot en met 15 mei met vermelding van naam, school en leeftijd. Bij de feestelijke opening van de speeltuin op 22 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.
 

mei 2, 2014

Het aantal inschrijvingen voor de avondvierdaagse dit jaar zal enorm hoog zijn. Dat verwacht voorzitten John Stassen van Oranjevereniging Beatrix...

NIEUW-VENNEP – Het aantal inschrijvingen voor de avondvierdaagse dit jaar zal enorm hoog zijn. Dat verwacht voorzitten John Stassen van Oranjevereniging Beatrix. Vorig jaar waren er 1.700 deelnemers, dit jaar worden het er waarschijnlijk meer dan 2.000.

Volgens Stassen is het succes vooral te danken aan de groep vrijwilligers dit jaar. Eerder werd het evenement nog bedreigd door een tekort aan verkeersregelaars. De Vennepse vierdaagse wordt dit jaar van 3 tot en met 6 juni gehouden.
 

april 28, 2014

Vanaf vandaag t/m 9 mei is het grote Kinderpretpark in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. 35 grote opblaasattracties staan in de hal opgesteld waar kinderen een te gekke dag aan beleven. ….

Vanaf vandaag t/m 9 mei is het grote Kinderpretpark in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. 35 grote opblaasattracties staan in de hal opgesteld waar kinderen een te gekke dag aan beleven. ….

Rennen en klimmen, klauteren of skelteren, voetballen of gewoon op een vette hindernisbaan spelen; het is er allemaal!

Adviesleeftijd
De adviesleeftijd is van 2 t/m 11 jaar.
Uiteraard zijn kinderen buiten deze leeftijdgrens ook welkom, maar let wel; kinderen vanaf 12 jaar zullen snel verveeld zijn met de speeltoestellen.

april 18, 2014

Het concert Ladies on Stage! van zaterdag 19 april in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep wordt door onvoorziene omstandigheden verplaatst....

NIEUW-VENNEP – Het concert Ladies on Stage! van zaterdag 19 april in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep wordt door onvoorziene mstandigheden verplaatst.
Het geld voor het ticket van het evenement krijgt u terug, kijk voor informatie hierover op www.vanzantenhal.nl
Op dit concert zouden Miss Montreal, Belle Pérez en Tessa Sunniva optreden. Ook zou er een vrouwelijke dj aanwezig zijn.
Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum wordt dit vermeld op de website van de Van Zantenhal.