MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Nieuw-Vennep

september 16, 2014

Zondag 28 september zal in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep een super snuffelmarkt worden gehouden...

NIEUW-VENNEP - Zondag 28 september zal in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep een super snuffelmarkt worden gehouden.
Ruim 200 kramen worden opgesteld waar men duizenden tweedehands spullen kan vinden. Sinds 2010 is deze markt in de Van Zantenhal een succes.
De markt is geopend van negen uur in de ochtends tot half vijf ’s middags.
Voor meer informatie kunt u terecht op: www.vanzantenhal.nl.
 

september 9, 2014

Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep een gemeentelijke legpenning aan dorpsagent Ben Haspels uitgereikt...

NIEUW-VENNEP – Afgelopen vrijdag heeft burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep een gemeentelijke legpenning aan dorpsagent Ben Haspels uitgereikt. Haspels heeft na dertig jaar in Nieuw-Vennep werkzaam te zijn geweest als politieman afscheid genomen.
Ben is een in Nieuw-Vennep zeer bekende verschijning als politieman op zijn mountain bike. Voor zijn optreden en zijn inzet heeft hij de gemeentelijke legpenning in brons gekregen.
 

september 6, 2014

Op zondagmiddag 7 september wordt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep een zogenaamde kofferbakmarkt gehouden. Deze kofferbakmarkt duurt van één tot vier uur ‘s middags......

NIEUW-VENNEP - Op zondagmiddag 7 september wordt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep een zogenaamde kofferbakmarkt gehouden. Deze kofferbakmarkt duurt van één tot vier uur ‘s middags.

Deelnemers hoeven maar aan twee voorwaarden te voldoen.

Zo moet hun waar in de kofferbak van hun auto passen en mag het geen verkoop van commerciële producten betreffen.

Per deelnemer is één parkeerplaats beschikbaar en deelname is verder gratis.

september 2, 2014

Donderdag 4 september zal, in de koepel op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep, tijdens de markt tussen tien en twaalf uur in ‘s ochtends gitarist en jazzmusicus Rob Poppen live optreden....

NIEUW VENNEP – Donderdag 4 september zal, in de koepel op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep, tijdens de markt tussen tien en twaalf uur in ‘s ochtends gitarist en jazzmusicus Rob Poppen live optreden.

De afgelopen weken is gebleken dat activiteit in de koepel tijdens de donderdagochtend marktdagen zeer gewaardeerd wordt, zowel door het winkelend publiek als door de marktkooplieden.

augustus 30, 2014

Lysanne Boerop (15) en Dewi Mulyadi (14) uit Nieuw-Vennep hebben deze week een flinke prestatie geleverd. Zij werden namelijk vierde op het WK hiphopdansen in Glasgow.......

Lysanne Boerop (15) en Dewi Mulyadi (14) uit Nieuw-Vennep hebben deze week een flinke prestatie geleverd. Zij werden namelijk vierde op het WK hiphopdansen in Glasgow.

De meiden van Dylana’s Dance Center uit Nieuw-Vennep gingen de strijd aan met tientallen deelnemers uit de hele wereld.
Volgens de coach hebben de meiden de dansschool uit Nieuw Vennep op de wereldkaart gezet.

Het andere duo - Denise Ruigrok (13) en Lola Molkenboer (12) bereikte niet de finaleronde.
 

augustus 23, 2014

In de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep zal op zaterdag 6 september de tweede editie van ‘ We love 90’s XL’ plaatsvinden. Bezoekers kunnen genieten van muzieksoorten uit de jaren 90 als Eurohouse, gabber en grunge.......

In de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep zal op zaterdag 6 september de tweede editie van ‘ We love 90’s XL’ plaatsvinden. Bezoekers kunnen genieten van muzieksoorten uit de jaren 90 als Eurohouse, gabber en grunge.

De hoofdact is van 2 Unlimited. Anita Doth en Ray Slijngaard verkochten samen meer dan 20 miljoen platen en wisten House tot een commercieel succes te maken.

Ook komen meestermixer Ben Liebrand, die remixen maakte voor onder andere Tavares, Phil Collins en Sting, en Van Zantenhal-huis-dj Rob van Rossum op het podium.

augustus 22, 2014

Het openbaar ministerie heeft woensdag in hoger beroep zeven en vier jaar cel met tbs geëist tegen twee overvallers. Het duo wordt verdacht van meerdere gewapende overvallen in 2013..........

NIEUW-VENNEP – Het openbaar ministerie heeft woensdag in hoger beroep zeven en vier jaar cel met tbs geëist tegen twee overvallers. Het duo wordt verdacht van meerdere gewapende overvallen in 2013.

augustus 19, 2014

Een vrouw heeft op Marktplaats haar fiets, die enkele dagen geleden gestolen was, in Nieuw-Vennep terug gevonden....

NIEUW-VENNEP – Een vrouw heeft op Marktplaats haar fiets, die enkele dagen geleden gestolen was, in Nieuw-Vennep terug gevonden.
Zij maakte een afspraak met de verkopende partij. De door de vrouw op de hoogte gestelde politie was bij de aflevering in de buurt en kon een dertigjarige Venneper aanhouden. Hij wordt verdacht van heling van de fiets.
De fiets is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaresse.
 

augustus 18, 2014

Afgelopen zondag heeft een vrouw, die onwel was geworden, midden op de snelweg A44 bij Nieuw-Vennep haar auto met daarin twee kleine kinderen stil gezet...

NIEUW-VENNEP – Afgelopen zondag heeft een vrouw, die onwel was geworden, midden op de snelweg A44 bij Nieuw-Vennep haar auto met daarin twee kleine kinderen stil gezet.

Omdat het ochtend was en het verkeer niet al te druk is er verder niets gebeurd. Waarschijnlijk was de bestuurster al ergens op de snelweg tegen de vangrail aan gereden daar de auto flinke schade had aan één zijkant.

Ambulancemedewerkers hebben de zorg voor de vrouw op zich genomen en haar samen met haar kinderen overgebracht naar het ziekenhuis.
 

augustus 12, 2014

Zondag 10 augustus is bij een ongeval een automobiliste op de Hugo de Vriesstraat in Nieuw-Vennep gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Zondag 10 augustus is bij een ongeval een automobiliste op de Hugo de Vriesstraat in Nieuw-Vennep gewond geraakt.
Rond drie uur in de middag raakten twee auto’s, op de kruising Hugo de Vriesstraat met de Staringstraat, elkaar.
De gewonde vrouw is na de eerste zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Beide wagens moesten versleept worden.
 

augustus 11, 2014

Kim Hansen uit Nieuw-Vennep heeft afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap tennis ME12 op haar naam geschreven...

NIEUW-VENNEP – Kim Hansen uit Nieuw-Vennep heeft afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap tennis ME12 op haar naam geschreven.
De 12-jarige Kim won in de finale van haar tegenspeelster Tess Menten met 6-3 6-3.

Van 4 tot en met 9 augustus stonden in Dordrecht en Rotterdam de nationale jeugdkampioenschappen tennis op het programma. De top van het Nederlandse jeugdtennis streed deze dagen om de verschillende nationale titels.
 

augustus 5, 2014

Zondag 10 augustus zal tussen twee en vier uur ’s middags de band The Looters spelen op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep....

NIEUW-VENNEP – Zondag 10 augustus zal tussen twee en vier uur ’s middags de band The Looters spelen op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep.
The Looters is een jazz-, soul- en bluesband met leden uit Haarlemmermeer. Op deze zondagmiddag maken ze muziek en songs van bijvoorbeeld Fats Domino, Stevie Wonder, Glenn Miller, Amy Winehouse en Robbie Williams.
De toegang voor dit concert is gratis.
 

augustus 5, 2014

Zaterdag 30 augustus organiseert Tafeltennis Vereniging Nieuw-Vennep vanaf 1 uur ’s middags een tafeltennistoernooi...

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 30 augustus organiseert Tafeltennis Vereniging Nieuw-Vennep vanaf 1 uur ’s middags een tafeltennistoernooi. De zogenoemde Vennepse tafeltennis BATtle is een toernooi voor inwoners van Nieuw-Vennep.

Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën, van twaalf tot en met vijftien jaar en zestien jaar en ouder. In beide categorieën is plaats voor 24 deelnemers.

Dit toernooi wordt gehouden in de speelzaal aan de Zuiderdreef in Nieuw-Vennep.

Inschrijven kan via de website www.ttvnieuwvennep.nl.

juli 29, 2014

In de Gelevinkstraat in Nieuw-Vennep heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed in een woning....

NIEUW-VENNEP – In de Gelevinkstraat in Nieuw-Vennep heeft in de nacht van zaterdag op zondag een brand gewoed in een woning.
Van een zogenaamde twee onder één kap woning was brand uitgeslagen op de eerste verdieping in het onbewoonde gedeelte. Van het bewoonde gedeelte konden de bewoners de woning op tijd verlaten.
De brandweer kreeg assistentie van de hoogwerker uit Hoofddorp en een extra tankautospuit uit Lisserbroek, waarna de brand redelijk snel onder controle was.

juli 25, 2014

Jeugdland Nieuw-Vennep organiseert op vrijdag 8 augustus een wedstrijd wc-papier wikkelen.......

NIEUW-VENNEP - Jeugdland Nieuw-Vennep organiseert op vrijdag 8 augustus een wedstrijd wc-papier wikkelen.

Kinderen die hieraan willen meedoen moeten daarbij een duo vormen met een ander kind en hem of haar na het startteken zo snel mogelijk met wc-papier omwikkelen tot een echte mummie.

Zodra de eerste mummie van het duo klaar is, mag deze een mummie van zijn maatje maken en het duo dat het eerste klaar is, mag zich winnaar noemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.jeugdland.net/nieuwvennep
 

juli 11, 2014

Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Nieuw-Vennep. De man reed over het fietspad van de IJweg, toen hij ter hoogte van de van Zantenhal aangereden werd door een afslaande auto...

Nieuw-Vennep - Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Nieuw-Vennep. De man reed over het fietspad van de IJweg, toen hij ter hoogte van de van Zantenhal aangereden werd door een afslaande auto. De scooterrijder raakte gewond aan zijn handen en benen. Hij is in de toegesnelde ambulance behandeld aan zijn verwondingen, maar verdere zorg in het ziekenhuis was niet nodig. Omdat hij niet goed kon lopen is het slachtoffer door de politie naar zijn woning gebracht.

 

juli 10, 2014

Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie...

NIEUW-VENNEP – Woensdagmiddag is in Nieuw-Vennep een hennepkwekerij opgerold. Een getuige die de boel niet vertrouwde zag meerdere mensen een pand aan de Luzernstraat in en uitlopen en alarmeerde de politie.

juli 8, 2014

Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein...

NIEUW-VENNEP – Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein.
De koepel naast het cultuurgebouw van Pier-K is onder andere een podium voor muzikale optredens, voordrachten en presentaties.

juli 1, 2014

Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend zijn bij een tankstation op de A4 bij Nieuw-Vennep twee personen gewond geraakt. Een automobilist was op de afrit naar het tankstation tegen een vrachtwagen gebotst.
De twee inzittenden van de auto raakten hierbij gewond, waarbij de passagier door de brandweer uit de auto bevrijd moest worden. Vanwege de ernst van het ongeval kwam ook het mobiel medisch team met een traumahelikopter assisteren. Beide slachtoffers zijn hierna naar het ziekenhuis gebracht.

juli 1, 2014

Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt....

NIEUW-VENNEP – Maandagochtend is op de N207 in Nieuw-Vennep een bestuurster van een auto licht gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afrit A4, toen de vrouw achterop haar voorganger botste.

De vrouw kon ter plekke worden behandeld door ambulancemedewerkers en de bestuurder van de voorste wagen kwam alleen met de schrik vrij. Beide auto’s liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Door het ongeval waren twee rijstroken en de busbaan afgesloten.
 

juni 26, 2014

Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd...

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd. Het ongeval gebeurde op de rotonde ter hoogte van de Laan van Chopin in Nieuw-Vennep, toen de bestuurster een kat probeerde te ontwijken. Door deze manoeuvre kwam de auto tegen een lichtmast tot stilstand.

Hulpdiensten werden gealarmeerd en de bestuurster werd in de ambulance gecontroleerd op letsel. De vrouw hoefde niet mee voor verdere zorg. De kat is niet meer gezien.
 

juni 23, 2014

Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte...

NIEUW-VENNEP – Wat begon als een schoolopdracht van twee leerlingen van het Herbert Vissers College kreeg afgelopen zondag gestalte. De wielerronde van Nieuw Vennep werd door Alfred Rooks gewonnen. In 1 uur en 58 minuten legde hij het 58 kilometer lange parcours af. Bij de vrouwen reikte schaatser Bob de Jong de prijs uit aan winnares Femke Markus.

juni 21, 2014

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep. Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.....
 

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden die zich verdacht gedroegen in Nieuw-Vennep.

Rond 19.30 uur toonde het duo opvallend veel interesse in auto's en woningen.

Een alerte persoon waarschuwde de politie waarop de mannen direct konden worden aangehouden op de Sportveldweg.

Bron: Haarlems Dagblad
 

juni 17, 2014

In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd...

NIEUW-VENNEP – In de nacht van zaterdag op zondag is rond één uur ’s nachts op de IJweg, een voetganger door een auto aangereden en hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd. De bestuurder is doorgereden richting de Venneperweg.

Na de melding troffen agenten het 29-jarige slachtoffer uit Nieuw-Vennep midden op de rijbaan aan. Omstanders hadden de man, die buiten kennis was, gestabiliseerd.

Van de doorrijder is alleen bekend dat het om een kleine zilverkleurige auto gaat. De auto heeft zeer waarschijnlijk schade aan de voorzijde.