MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 3, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

april 25, 2018

Werkgevers in het openbaar vervoer willen met een gang naar de rechter voorkomen dat werknemers in het streekvervoer gaan staken.....

LANDELIJK - Werkgevers in het openbaar vervoer willen met een gang naar de rechter voorkomen dat werknemers in het streekvervoer op maandag 30 april en dinsdag 1 mei gaan staken.

Een eerder onderhandelingsresultaat tussen de bonden en de werkgevers werd in maart door de vakbondsleden afgewezen. De werknemers willen onder meer dat de werkdruk afneemt.

Volgens de werkgevers lijken de bonden helemaal niet uit te zijn op een akkoord. Zij vrezen dat een grootschalige staking aan het begin van de meivakantie maatschappelijk ontwrichtend is.

april 24, 2018

Donderdag 26 april wordt om 5 uur ’s middags in Tuincentrum Suidgeest in Nieuw-Vennep de BioExpress Lunchroom feestelijk geopend......

Donderdag 26 april wordt om 5 uur ’s middags in Tuincentrum Suidgeest in Nieuw-Vennep de BioExpress Lunchroom feestelijk geopend.

Met de Lunchroom hebben de talenten van BioExpress nu een eigen plek om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen.

In de lunchroom wordt onder meer fairtrade koffie, smoothies en biologische thee geschonken. Op de lunchkaart staan vers gemaakte soep, omelet en dik belegde boterhammen.

Alle gerechten worden samengesteld met producten uit de buurt en zoveel mogelijk onverwerkt en vrij van onnodige toevoegingen.

april 24, 2018

De Dorpsraad van Nieuw-Vennep maakt zich zorgen over de komst van mogelijk vervuilde grond van Amsterdam naar Park 21.....

NIEUW-VENNEP  -  De Dorpsraad van Nieuw-Vennep maakt zich zorgen over de komst van mogelijk vervuilde grond van Amsterdam naar Park 21. Daarom maakt de dorpsraad  gebruik van de mogelijkheid om in te spreken tijdens de bespreking van het nieuwe bodembeleid in de gemeenteraad op donderdag 26 april.

Om in Park21 heuvels te maken heeft de gemeente Haarlemmermeer extra grond nodig. Volgens het nieuwe bodembeleid mag grond van industriekwaliteit van Amsterdam naar Park21 worden gebracht.

april 24, 2018

De ANWB waarschuwt voor een erg drukke avondspits, komende donderdag.....

DEN HAAGT - De ANWB waarschuwt voor een erg drukke avondspits, komende donderdag.
Vanwege het lange koningsdagweekend trekken veel Nederlanders er dàn al een paar dagen op uit. Daarnaast gaan veel anderen één of twee weken op vakantie, in eigen land of bijvoorbeeld in Duitsland of Frankrijk.
Vooral naar de kust en Den Helder voor de veerdienst naar Texel zal het druk zijn.

april 24, 2018

Zondag 29 april organiseert IVN Zuid Kennemerland een fietsexcursie dwars door het veenweidegebied Spaarnwoude......

Zondag 29 april organiseert IVN Zuid Kennemerland een fietsexcursie dwars door het veenweidegebied Spaarnwoude.

De fietstocht voert langs monumenten en oude veenrivieren zoals De Liede en het Spaarne.

Onderweg wordt ruim aandacht besteed aan de weidevogels en de flora en fauna van het weidelandschap.

Het is volgens de organisatoren daarom raadzaam stevige schoenen te dragen en een verrekijker mee te nemen.

Verzamelen om 13.00 uur aan de Spaarndammerdijk bij het standbeeld van Hansje Brinkers in Spaarndam.

april 24, 2018

In de komende tijd wil de gemeente extra aandacht besteden aan het winkelcentrum van Badhoevedorp.......

In de komende tijd wil de gemeente extra aandacht besteden aan het winkelcentrum van Badhoevedorp.

Volgens het Haarlems Dagblad is dat nodig omdat daar liefst twaalf procent van de winkels leeg staat.

Dat is bijna twee keer meer dan in andere centra. Het centrum van Badhoevedorp is in ontwikkeling.

De A9 is gesloopt en er gaan woningen worden gebouwd. Het gaat echter nog jaren duren voor dit allemaal zijn beslag heeft gekregen.

Het plan is om van het winkelcentrum een ontmoetingsplaats voor alle inwoners te maken.

april 24, 2018

Jeugdland Nieuw-Vennep is tijdens de meivakantie de hele week open. Maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei is er de Huttenbouw Driedaagse.......

Jeugdland Nieuw-Vennep is tijdens de meivakantie de hele week open. Maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei is er de Huttenbouw Driedaagse.

Tijdens de Huttenbouw Driedaagse kunnen kinderen voor de entreeprijs van € 2,- per dag hutten bouwen.

Ouders en familie mogen tot 12.00 uur meehelpen.

Er is een deejay aanwezig voor de muzikale omlijsting. Op maandag en dinsdag worden er pannenkoeken gebakken, op woensdag mogen marshmallows worden geroosterd op het kampvuur.

april 24, 2018

Aanstaande vrijdag viert Nederland Koningsdag. Ook in Haarlemmermeer is er dan weer van alles te doen..... 

HAARLEMMERMEER - Aanstaande vrijdag viert Nederland Koningsdag.
Ook in Haarlemmermeer is er dan weer van alles te doen: van optochten tot vrijmarkten, van kinderspelletjes tot live optredens.

april 24, 2018

De beeltenis van Baron van Verschuer, die vorige maand als derde polderfiguur op een voetstuk is gezet in PARK21 aan de Rijnlanderweg, kan daar hoogstwaarschijnlijk blijven staan.......

De beeltenis van Baron van Verschuer, die vorige maand als derde polderfiguur op een voetstuk is gezet in PARK21 aan de Rijnlanderweg, kan daar hoogstwaarschijnlijk blijven staan.

Dat zei wethouder Tom Horn gisteravond tijdens de raadsvergadering afgelopen donderdag.

Hij reageerde op vragen van CDA-fractievoorzitter Mariëtte Sedee, die bang is dat het object in de weg kan staan wanneer de Duinpolderweg als verdubbelde Bennebroekerweg wordt aangelegd.

april 24, 2018

Zondag 29 april draait in de filmzaal van Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg in Hoofddorp de film Dorst........

Zondag 29 april draait in de filmzaal van Het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg in Hoofddorp de film Dorst.

In deze Nederlandse productie naar de gelijknamige roman van Esther Gerritsen speelt onder anderen Simone Kleinsma een hoofdrol.

De populaire zangeres en musicalster speelt de rol van moeder Elisabeth die bij een toevallige ontmoeting met haar dochter Coco – een rol van Elise van ’t Laar – vertelt dat ze terminaal ziek is.

april 23, 2018

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep......

Een automobilist is zondagmorgen tegen een hondenpoepbak en een verkeersbord tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde op de hoek van de Componistenweg en Bramerveld in Nieuw-Vennep.

De bestuurder nam vermoedelijk de bocht te ruim.

De politie nam de bestuurder een blaastest af.

Daarbij werd duidelijk dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen voor een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau.

De beschadigde auto is door de bergingsdienst van het straatmeubilair getakeld en afgevoerd.
 

april 23, 2018

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.......

Zondagavond raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op de rotonde in de Schoolstraat in Nieuw-Vennep, ter hoogte van de Doorbraak.

De automobilist zag de vrouw, die op een elektrische fiets reed, bij het oprijden van de rotonde over het hoofd.

De vrouw kwam ten val en brak hierbij vermoedelijk haar pols.

Ze is voor verdere behandeling meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.
 

april 23, 2018

De politie hield zondagavond in de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een opvallend inbrekerstrio aangehouden......

De politie hield zondagavond in de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een opvallend inbrekerstrio aangehouden.

Rond half elf bleken er op een omheind terrein aan die straat drie mensen rond te lopen die daar niet hoorden te zijn.

Toen agenten poolshoogte gingen nemen, troffen ze er een man en een vrouw aan met in hun kielzog een 11-jarig kind.

Het stel bleek inbrekerswerktuig bij zich te hebben.
 

april 23, 2018

Haarlemmermeer verruimt de zondagse openingstijden voor winkels. Ze mogen straks van 6 tot 22 uur de deuren openen. Dat meldt het Haarlems Dagblad.......

Haarlemmermeer verruimt de zondagse openingstijden voor winkels. Ze mogen straks van 6 tot 22 uur de deuren openen. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

Vanwege concurrentie met Amsterdam en Amstelveen diende een aantal supermarktondernemers een verzoek in voor ruimere openingstijden.

In Haarlemmerliede en Spaarnwoude mogen winkels op zondag al om 6 uur open.

B en W van Haarlemmermeer hebben nu besloten de openingstijden gelijk te trekken met die van de fusiepartner.

Daarom loopt de zondagse winkeldag straks van 6 tot 22 uur.

april 23, 2018

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen......

Op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg botsten zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar. Er vielen geen gewonden, al moest een van de bestuurders zich wel even in de ambulance laten behandelen.

Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op dit kruispunt.

Op het Beechavenue gebeuren met grote regelmaat aanrijdingen, zowel ernstige als minder ernstige.

Om daar iets tegen te doen werd volgens de website 112 Meerlanden in het recente verleden overwogen het kruispunt te vervangen door een rotonde.

april 23, 2018

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste........

Een wielrenner is zondagochtend op de Aalsmeerderdijk in Oude Meer hard ten val gekomen toen hij in volle vaart tegen een wegversmalling botste.

Buurtbewoners alarmeerden de hulpdiensten. Meerdere politie-eenheden en een rapid responder rukten uit.

Na de nodige medische zorg van de verpleegkundige is een tweede ambulance opgeroepen om het slachtoffer over te brengen naar het ziekenhuis.

De fiets van de onfortuinlijke wielrenner is veiliggesteld. Het slachtoffer kwam zo hard op straat terecht, dat zijn compleet was gebroken.

april 21, 2018

Zaterdag 28 april wordt in Hoofddorp een lentemarkt gehouden op de gehele Marktlaan en het Dick Tromplein.....

HOOFDDORP - Zaterdag 28 april wordt een lentemarkt gehouden op de gehele Marktlaan en het Dick Tromplein.

Opvallend is het aantal trendy deelnemers, waaronder kraamhouders met delicatessen, enkele foodtrucks en marktlieden uit het hele land met speciale koopjes.

Op deze laatste zaterdag van april bestaat het programma ook uit een aantal kinderactiviteiten zoals petten versieren, zandtekeningen maken, schminken, de zweefmolen en de bungee jump.

De lentemarkt is open van ’s morgens 10 tot 5 uur in de middag.
 

april 21, 2018

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren Duycker, Pier K en Amstelring Dagbesteding een cultuurprogramma voor ouderen.....

HOOFDDORP - Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren Duycker, Pier K en Amstelring Dagbesteding een cultuurprogramma voor ouderen: het Nostalgisch Cultuurcafé in het Duyckercafé.

Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert.
Op woensdag 2 mei staat het Nostalgisch Cultuurcafé in het teken van Ierland. Op deze middag speelt de Ierse band Aodhan.

Entree is altijd gratis; vooraf aanmelden is niet nodig.

april 21, 2018

Na De Sociëteit in Nieuw-Vennep heeft sinds begin dit jaar ook Hoofddorp er twee: in De Boerderij in Pax en in De Nieuwe Silo in Graan voor Visch.....

HOOFDDORP - Na De Sociëteit in Nieuw-Vennep heeft sinds begin dit jaar ook Hoofddorp er twee: in De Boerderij in Pax en in De Nieuwe Silo in Graan voor Visch.
Woensdag 25 april opent wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen deze laatste twee officieel en symbolisch tijdens een bijeenkomst in De Nieuwe Silo.

april 20, 2018

Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker in Hoofddorp De Grote Auditiedag gehouden.....

HOOFDDORP - Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker De Grote Auditiedag gehouden.
Op De Grote Auditiedag volgt de deelnemer, samen met andere talenten, workshops onder begeleiding van professionele docenten op het gebied van dans, theater, freestyle en muziek.
Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om zijn of haar skills te presenteren.
Aan het eind van de dag wordt een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekendgemaakt wie naar de Bootcamp in Amerika mogen.