MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Tussen de Bedrijven | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Politie Haarlemmermeer

juli 2, 2018

In de nacht van zaterdag op zondag is een geparkeerde auto in brand gevlogen voor de deur van het politiebureau aan de Eugenie Previnaireweg in Nieuw-Vennep......

In de nacht van zaterdag op zondag is een geparkeerde auto in brand gevlogen voor de deur van het politiebureau aan de Eugenie Previnaireweg in Nieuw-Vennep.

De brand is vermoedelijk is aangestoken en de brandweer
heeft de auto geblust.

Waarschijnlijk heeft de dader ook geprobeerd het toegangshek van het bureau in brand te steken, maar dit bleef enkel bij een poging.

Lange tijd heeft een politiehelikopter boven Lisserbroek gezocht naar de dader, maar voor zover bekend is nog niemand aangehouden.

juli 2, 2018

Een bestuurder onder invloed van alcohol heeft zondagochtend drie geparkeerde auto’s geraakt op de Aalsmeerderdijk in Aalsmeerderbrug......

Een bestuurder onder invloed van alcohol heeft zondagochtend drie geparkeerde auto’s geraakt op de Aalsmeerderdijk in Aalsmeerderbrug.

De bestuurder reed in de richting van Amsterdam toen hij de drie voertuigen raakte. Niemand raakte gewond.

Een blaastest wees uit dat de man had gedronken.

Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse.

juni 22, 2018

Vanaf 1 juli 2018 sluiten de publieksbalies van politiebureaus in Nieuw-Vennep en in Halfweg.....

HAARLEMMERMEER - Vanaf 1 juli 2018 sluiten de publieksbalies van politiebureaus in Nieuw-Vennep en in Halfweg.
De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet. Hierdoor loopt het aantal bezoekers van kleinere bureaus steeds verder terug, zo ook in Nieuw-Vennep en Halfweg. Daarom is besloten dat deze politiebureaus niet meer voor publiek toegankelijk zijn.

juni 16, 2018

Het Haarlems Dagblad meldt dat twaalf automobilisten een bekeuring hebben gekregen voor het negeren van een rood kruis na een ongeval op de A4 bij Schiphol......

Het Haarlems Dagblad meldt dat twaalf automobilisten een bekeuring hebben gekregen voor het negeren van een rood kruis na een ongeval op de A4 bij Schiphol.

Op donderdagmiddag moest een vrachtwagenchauffeur uitwijken en daarbij raakte hij een personenauto die doorschoot en een andere auto raakte. Geen van de inzittenden raakten gewond.

De afrit van de A4 richting Hoofddorp vanaf de Schipholtunnel werd afgesloten. De personenwagens zijn door een bergingsbedrijf geborgen.
 

juni 11, 2018

Zaterdag heeft een grijze Volkswagen Golf op het fietspad van de Koekoekslaan tussen de Nieuwemeerdijk en de Oude Haagseweg in Badhoevedorp maar liefst 4 honden aangereden......

Zaterdag 9 juni heeft een grijze Volkswagen Golf op het fietspad van de Koekoekslaan tussen de Nieuwemeerdijk en de Oude Haagseweg in Badhoevedorp maar liefst 4 honden aangereden.

Eén van de honden overleefde de aanrijding niet. De bestuurder is na het incident doorgereden.

De aanrijding vond rond vijf over half een in de middag plaats.

De politie is dringend op zoek naar getuigen van het incident.

Wie iets heeft gehoord of gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 

juni 7, 2018

Een 38-jarige man uit Hoofddorp is donderdag aangehouden tijdens een grootschalig politieonderzoek naar drugsuitvoer naar Duitsland.....

HOOFDDORP - Een 38-jarige man uit Hoofddorp is donderdag aangehouden tijdens een grootschalig politieonderzoek naar drugsuitvoer naar Duitsland.

De Hoofddorper kwam in beeld toen de Duitse politie op 21 mei van dit jaar een transport van 6 kilo hennep had onderschept bij Oldenburg.

Het onderzoek naar het drugstransport loopt sinds vorig jaar, toen mannen in Sneek enkele tonnen aan contant geld opnamen zonder een verklaring te hebben voor dat vele geld. Sindsdien zijn er vele verdachten opgepakt.

juni 4, 2018

Zondagochtend 3 juni rond half drie hield de politie twee mannen aan op de Nieuwe Bennebroekerweg in Hoofddorp op verdenking van diefstal......

Zondagochtend 3 juni rond half drie hield de politie twee mannen aan op de Nieuwe Bennebroekerweg in Hoofddorp op verdenking van diefstal.

Het gaat om een 15-jarige jongen uit Beinsdorp en een 18-jarige man uit Alkmaar.

Kort ervoor kwam een inbraakmelding binnen vanaf een bouwterrein op de Laan van Zuiderhoeve in Hoofddorp.

De politie zicht met inzet van een hondengeleider de omgeving af, waarbij al snel verschillende inbrekerswerktuigen werden gevonden.

juni 4, 2018

Vrijdagavond 1 juni werd rond 19.30 uur bij de politie gemeld dat een man probeerde in te breken bij een woning aan de Koeteburg in Rijsenhout.......

De politie heeft een 20-jarige man aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak in een woning. Vrijdagavond 1 juni werd rond 19.30 uur bij de politie gemeld dat een man probeerde in te breken bij een woning aan de Koeteburg in Rijsenhout.

De politie trof ter plaatse een jongeman met een steen in zijn hand. De verdachte probeerde te ontkomen door te vluchten via een sloot.

De politie is achter hem aangegaan en heeft hem – mede op aanwijzen van getuigen – aangehouden op de Otweg.

juni 4, 2018

Duikers van de brandweer hebben zaterdagochtend 2 juni in het water langs de Kromme Spieringweg bij het Bottelierspad in Zwanenburg enige tijd gezocht naar een mogelijke drenkeling......

Duikers van de brandweer hebben zaterdagochtend 2 juni in het water langs de Kromme Spieringweg bij het Bottelierspad in Zwanenburg enige tijd gezocht naar een mogelijke drenkeling.

De zoekactie werd op touw gezet nadat een passant een scooter had zien liggen in de sloot. Ook was de traumahelikopter gealarmeerd vanwege mogelijke slachtoffers. Deze landde tussen de aardappels op het Bottelierspad.

Hulpverleners troffen uiteindelijk niemand aan in het water. Het vermoeden is dat de scooter daar gedumpt is.

mei 28, 2018

Een 35-jarige man uit Hoofddorp is zaterdagnacht rond 3 uur aangehouden op de Hoofddorperdreef in Hoofddorp. Dit gebeurde na een achtervolging die begon op de N246 bij Wormerveer.....

Een 35-jarige man uit Hoofddorp is zaterdagnacht rond 3 uur aangehouden op de Hoofddorperdreef in Hoofddorp. Dit gebeurde na een achtervolging die begon op de N246 bij Wormerveer.

Agenten wilden een voertuig controleren en gaven de bestuurder een stopteken. De Hoofddorper ging er echter vandoor in de richting van de A8 naar Amsterdam.

Agenten wisten het voertuig van de verdachte uiteindelijk tot stoppen te dwingen. Daarbij heeft een aantal politiewagens lichte schade opgelopen.

mei 26, 2018

De politie-eenheid Noord-Holland geeft aan dat in de afgelopen periode er een toename is van diefstal van boten en buitenboordmotoren......

De politie-eenheid Noord-Holland geeft aan dat in de afgelopen periode er een toename is van diefstal van boten en buitenboordmotoren.

Ook in een waterrijke omgeving als Haarlemmermeer is dat ongetwijfeld het geval.

Volgens de politie is het na diefstal van een boot of buitenboordmotor nuttig, als er bij de aangifte een gedetailleerde omschrijving gegeven kan worden met een foto van de boot of motor.

Als er buitenboordmotoren worden teruggevonden dan kunnen deze, bij de juiste informatie, snel worden terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar.
 

mei 25, 2018

Vrijdagmorgen reed een motorrijder op de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen een verkeersregelaar omver, die door de klap viel en korte tijd bewusteloos raakte......

Vrijdagmorgen reed een motorrijder op de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen een verkeersregelaar omver, die door de klap viel en korte tijd bewusteloos raakte.

In verband met wegwerkzaamheden was een weghelft afgesloten. De motorrijder negeerde stoptekens van de verkeersregelaars, gaf gas, en is na de botsing met de verkeersregelaar doorgereden.

De motorrijder reed op een oud model motor, droeg een groene jas en een pothelm.

mei 22, 2018

Zaterdag 26 mei aanstaande houdt de politie in Hoofddorp een open dag voor de inwoners van Haarlemmermeer.....

Zaterdag 26 mei aanstaande houdt de politie in Hoofddorp een open dag voor de inwoners van Haarlemmermeer.

Thema van deze dag is “Beleef de veiligheid”. Het politiebureau aan de Hoofdweg 800 in Hoofddorp zal hiervoor tussen 10 en 4 uur deels worden opengesteld voor het publiek.

Er worden meerdere demonstraties gegeven door onder andere politiebikers, politiehondengeleiders en de Buitenbewaking Schiphol.

Voor kinderen is er de mogelijkheid om zich te laten fotograferen op een politiemotor.

mei 22, 2018

De politie heeft vrijdag in de namiddag in Hoofddorp vijf winkeldieven aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van diefstallen in het winkelhart van Hoofddorp.......

De politie heeft vrijdag in de namiddag in Hoofddorp vijf winkeldieven aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van diefstallen in het winkelhart van Hoofddorp.

Het gaat om vier mannen van 31, 32, 33 en 39 jaar oud en een 31-jarige vrouw. De verdachten hebben geen vast adres in Nederland, maar het vermoeden bestaat dat zij uit Rotterdam komen.

Bij verschillende winkels hebben de verdachten een flinke hoeveelheid kleding, schoenen en een aantal smartphones gestolen. Deze spullen zijn inbeslaggenomen.

mei 19, 2018

Na een botsing met een auto kwam een jongen op een scooter donderdagmiddag hard ten val in Zwanenburg.......

Na een botsing met een auto kwam een jongen op een scooter donderdagmiddag hard ten val in Zwanenburg.

De jongen reed over de IJweg, toen een afslaande automobilist hem over het hoofd zag. De jongen botste met zijn scooter tegen de auto en viel.

Ambulance en politie verleenden de gewonde jongen eerste hulp, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

De scooter raakte door de aanrijding flink beschadigd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

mei 18, 2018

De politie meldt op Facebook dat op de A4 bij Nieuw-Vennep donderdagmiddag een automobilist is aangehouden.......

De politie meldt op Facebook dat op de A4 bij Nieuw-Vennep donderdagmiddag een automobilist is aangehouden.

Hij had een andere bestuurder een aantal keren geslagen, nadat de auto’s van de twee in botsing waren gekomen. Een andere automobilist had dit gezien, was gestopt en kon de twee uit elkaar houden.

De politie heeft de man die de klappen uitdeelde opgepakt en meegenomen naar het bureau. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

Bron: Haarlems Dagblad/Landelijke Eenheid Noordwest
 

mei 11, 2018

Donderdagmiddag heeft er op Leenderbos in Hoofddorp op de rotonde met de Waddenweg een aanrijding plaatsgevonden. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing......

Donderdagmiddag heeft er op Leenderbos in Hoofddorp op de rotonde met de Waddenweg een aanrijding plaatsgevonden. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing.

Gelukkig waren er geen gewonden en kwamen de betrokkenen met de schrik vrij.

Een van de auto’s had zoveel schade dat een bergingsdienst de auto moest afvoeren. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.
 

mei 11, 2018

Er komt een jaar lang een inloopspreekuur naast het bestaande informatiepunt in het dorpshuis in Badhoevedorp.....

BADHOEVEDORP - Er komt een jaar lang een inloopspreekuur naast het bestaande informatiepunt in het dorpshuis in Badhoevedorp. Dat is de uitkomst van overleg tussen de gemeente en de dorpsraad naar aanleiding van zorgen uit het dorp over de sluiting van het servicecentrum eind 2017.

Vanaf 17 mei kunnen alle inwoners elke derde donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur langskomen met vragen die zij kunnen stellen aan de gebiedsmanager namens de gemeente, de wijkagent, Meerwaarde, Maatvast en zeer waarschijnlijk Ymere.

mei 7, 2018

De 15-jarige Rochana uit Hoofddorp is weer terecht. Het meisje bezocht zaterdag Bevrijdingspop in Haarlem, maar kwam daarvan niet op de afgesproken tijd thuis.......

De 15-jarige Rochana uit Hoofddorp is weer terecht. Het meisje bezocht zaterdag Bevrijdingspop in Haarlem, maar kwam daarvan niet op de afgesproken tijd thuis.

De familie deed een oproep via Facebook om naar het meisje uit te kijken. Ze was voor het laatste gezien op de bushalte van lijn 300.

Niet veel later kwamen er berichten dat ze was gezien met een jongen bij een bushalte in Hoofddorp.

Later op de zondagavond werd ook weer via Facebook bekend dat ze gevonden was. Hoe het met Rochana gaat, is niet duidelijk.
 

mei 3, 2018

De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan de Leimuiderdijk in Rijsenhout op zondag 22 april.....

RIJSENHOUT - De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan de Leimuiderdijk op zondag 22 april rond 5 uur in de ochtend. Het slachtoffer heeft eerder deze week aangifte gedaan.

Het slachtoffer hoorde kort nadat hij was thuisgekomen van een feestje ruzie op straat. De man ging kijken en kreeg vrijwel direct een klap in zijn gezicht, waarna hij op de grond viel en van een onbekend gebleven man een trap in zijn maag kreeg.

Door de mishandeling liep de man flink letsel op. Zo ernstig dat hij de volgende dag in het ziekenhuis geopereerd moest worden.

april 23, 2018

De politie hield zondagavond in de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een opvallend inbrekerstrio aangehouden......

De politie hield zondagavond in de J.C. Beetslaan in Hoofddorp een opvallend inbrekerstrio aangehouden.

Rond half elf bleken er op een omheind terrein aan die straat drie mensen rond te lopen die daar niet hoorden te zijn.

Toen agenten poolshoogte gingen nemen, troffen ze er een man en een vrouw aan met in hun kielzog een 11-jarig kind.

Het stel bleek inbrekerswerktuig bij zich te hebben.
 

april 16, 2018

De politie in Hoofddorp heeft vrijdagmiddag een vrouw aangehouden die haar 3-jarige kleinzoon in het openbaar klappen gaf.......

De politie in Hoofddorp heeft vrijdagmiddag een vrouw aangehouden die haar 3-jarige kleinzoon in het openbaar klappen gaf.

Een agent die in zijn vrije tijd door het winkelcentrum liep, zag hoe een jongetje hard werd geslagen door een vrouw. Het geweld was zo ernstig dat de agent besloot zijn collega's op te roepen.

Na aankomst van de dienstdoende agenten in het winkelcentrum bleek de vrouw de oma van het jongetje te zijn.

De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

april 13, 2018

Donderdagavond rond half 12 is in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch geschoten op een personenauto......

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een schietpartij plaatsgevonden in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch.

Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Hoofddorp. Hij zat in zijn auto toen er werd geschoten. Hij is niet levensgevaarlijk gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Met behulp van de politiehelikopter is naar de dader gezocht, zonder resultaat.

De politie laat weten dat de aanleiding van de schietpartij nog niet bekend is. Het onderzoek wordt voortgezet en getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

april 6, 2018

Een man uit Nieuw-Vennep is donderdag aangehouden, omdat hij iemand op de Zuiderdreef had bedreigd met een vuurwapen. De dader is op een scooter weggereden.......

Een man uit Nieuw-Vennep is donderdag aangehouden, omdat hij iemand op de Zuiderdreef had bedreigd met een vuurwapen. De dader is op een scooter weggereden.

Agenten zagen de man op de Luzernstraat naast zijn scooter staan. Met zijn handen duidelijk in het zicht moest de man op het midden van de weg op zijn knieën gaan zitten, waarna hij zonder geweld kon worden geboeid.

Op de treeplank van de scooter lagen een alarmpistool en munitie. De politie onderzoekt de aanleiding voor de bedreiging.

Bron: Haarlems Dagblad