MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Postcode Loterij

januari 3, 2015

De Postcode Loterij heeft 1 januari bekend gemaakt dat enkele gelukkige inwoners van Nieuw-Vennep een miljoen euro aan prijzengeld mogen verdelen......

NIEUW-VENNEP – De Postcode Loterij heeft 1 januari bekend gemaakt dat enkele gelukkige inwoners van Nieuw-Vennep een miljoen euro aan prijzengeld mogen verdelen.

Het betreft een aantal bewoners aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep die één van de zes troostprijzen in de zogenaamde Postcode Kanjer mogen verdelen.

De hoofdprijs van 43,7 miljoen euro in de Postcode Loterij viel dit jaar echter op een postcode in Amsterdam Zuid-Oost.
 

juli 19, 2014

Bijna drieduizend inwoners uit Getsewoud in Nieuw-Vennep hebben de IJsprijs van de Postcode Loterij gewonnen. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs......
 

Bijna drieduizend inwoners uit Getsewoud in Nieuw-Vennep hebben de IJsprijs van de Postcode Loterij gewonnen.

Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs.

Inwoners van Nieuw-Vennep die in de meitrekking meespeelden ontvangen per gespeeld lot een multipack met vier ijsbekertjes.

Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij de prijs kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Bron: HC Nieuws
 

juli 10, 2013

Zwanenburg wordt in de bloemen gezet. Dankzij de Postcode Loterij. Wie meespeelt en postcode 1161 heeft, krijgt een coupon in de bus waarmee je een bosje Gerbera's kan halen.....

ZWANENBURG - Zwanenburg wordt in de bloemen gezet. Dankzij de Postcode Loterij. Wie meespeelt en postcode 1161 heeft, krijgt een coupon in de bus waarmee je een bosje Gerbera's kan halen.

Als iedere winnaar zijn of haar fleurige prijs ophaalt, dan worden er maar liefst 2583 bosjes Gerbera's uitgedeeld in Zwanenburg.

Er is alleen wel verwarring ontstaan over het adres waar je de coupon kan inleveren. Volgens de Postcode Loterij heeft de bloemist een andere naam en eigenaar. Je kunt de coupon gewoon inleveren in de zaak aan de Dennenlaan.