MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Maak kennis Maandag | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Protestantse Gemeente De Rank

november 8, 2017

Vrijdag 10 en zaterdag 11 november organiseert de Protestantse Gemeente De Rank voor de 27-ste keer in successie haar jaarlijkse rommelmarkt.........

Vrijdag 10 en zaterdag 11 november organiseert de Protestantse Gemeente De Rank voor de 27-ste keer in successie haar jaarlijkse rommelmarkt.

Aansluitend aan de rommelmarkt wordt een veiling georganiseerd met een aantrekkelijk aanbod van leuke, aparte, mooie en zeldzame voorwerpen of attracties.

De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep en verschillende goede doelen.

De openingstijden zijn op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De veiling is vanaf 15.30 uur.

april 19, 2017

Van donderdag tot en met zaterdag wordt door de Protestantse Gemeente De Rank een Kunst- en BoekenBeurs in Nieuw-Vennep gehouden.......

NIEUW-VENNEP - Van donderdag tot en met zaterdag wordt door de Protestantse Gemeente De Rank een Kunst- en BoekenBeurs in Nieuw-Vennep gehouden.

Daarbij wordt een keur aan boeken aangeboden en zijn er eveneens LP’s, en singles te koop.

Verder zijn er schilderijen te bewonderen met veel werk van de kunstenaarsgroep “Het Kleurenpalet”.

Tevens kan men op deze markt terecht voor prachtige keramische potten, vazen en plastieken.

november 16, 2016

De rommelmarkt, de veiling en de internetverkopen van het afgelopen jaar, hebben De Rank in Nieuw-Vennep 72.100 euro opgeleverd.....

NIEUW-VENNEP - De rommelmarkt, de veiling en de internetverkopen van het afgelopen jaar, hebben De Rank in Nieuw-Vennep 72.100 euro opgeleverd.

De protestantse gemeente De Rank zegt zeer te tevreden te zijn met deze bovengemiddelde opbrengst.

Het grootste gedeelte van dit geld komt ten goede aan De Rank, maar een deel gaat ook naar andere goede doelen.

Zo gaat er geld naar de Stichting Holland-Oekraïne, de Stichting Werkgroep Oost-Europa en de Stichting Hoop voor Albanië.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

november 30, 2015

Afgelopen zaterdag reikte burgemeester Theo Weterings in Nieuw-Vennep een Koninklijke Onderscheiding uit aan Barend Bastiaan van Gameren.....

NIEUW-VENNEP – Afgelopen zaterdag reikte burgemeester Theo Weterings in Nieuw-Vennep een Koninklijke Onderscheiding uit aan Barend Bastiaan van Gameren.

De 59-jarige heer Van Gameren is al sinds 1999 actief voor de Stichting Werkgroep Oost-Europa en is daar sinds 2010 voorzitter.

Daarnaast verricht hij vele werkzaamheden voor de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep, is hij sinds 1997 voorzitter van de Rommelmarktcommissie en secretaris van het Shantykoor ‘De Marconisten’ in Leimuiden.
 

april 29, 2015

Bij De Rank in Nieuw-Vennep wordt vanaf 5 mei een vijfdaagse boekenmarkt gehouden. Leden van de Protestantse Gemeente De Rank verkopen tot en met 9 mei allerlei boeken......

NIEUW-VENNEP - Bij De Rank in Nieuw-Vennep wordt vanaf dinsdag 5 mei een vijfdaagse boekenmarkt gehouden.

Leden van de Protestantse Gemeente De Rank verkopen tot en met zaterdag 9 mei allerlei boeken, van thrillers en kookboeken tot reisgidsen en moderne literatuur.

De markt is op dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur te bezoeken, terwijl men er op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur terecht kan.

De opbrengst van de boekenmarkt wordt gebruikt voor de renovatie van de fietsenstalling en voor hulpverleningswerk.

december 16, 2014

 Door zijn gezang en al zijn vrijwilligerswerk  is Gerrit Tates een bekende inwoner van Nieuw-Vennep geworden. ....

NIEUW-VENNEP – Door zijn gezang en al zijn vrijwilligerswerk  is Gerrit Tates een bekende inwoner van Nieuw-Vennep geworden. Venneper Tates kreeg zondag bij de Protestantse Gemeente De Rank in Nieuw-Vennep de gemeentelijke erespeld van Haarlemmermeer uitgereikt. Hij kreeg deze erespeld voor zijn inzet bij talrijke organisaties zoals de Oranjevereniging Beatrix, de Witte Kerk, De Rank en verschillende koren in Nieuw-Vennep. Ook reed Gerrit Tates veertien jaar lang als vrijwilliger ouderen rond in de ANBO-bus voor senioren.