MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Maak kennis Maandag | 19:00 - 21:00
Share |

Content about SCW Rijsenhout

januari 31, 2018

De accommodatie van voetbalclub SCW in Rijsenhout staat aan de vooravond van een ingrijpende facelift. Dat meldt 433 magazine op haar website.......

De accommodatie van voetbalclub SCW in Rijsenhout staat aan de vooravond van een ingrijpende facelift. Dat meldt 433 magazine op haar website.

Onlangs honoreerde de Stichting Leefomgeving Schiphol een aanvraag voor de medefinanciering van nieuwbouw.

Voor SCW gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Het huidige onderkomen is al zo’n 40 jaar oud en heeft steeds meer onderhoud nodig.

Binnen SCW boog een commissie zich over de mogelijkheden om het complex aan te pakken.
 

december 30, 2017

De trainers-carrousel in het lokale amateurvoetbal is gaan draaien. Voetbalwebsite 433 meldt, dat oefenmeester Edwin van Maas aan het einde van dit seizoen zal stoppen als eindverantwoordelijke voor de selectie van SCW uit Rijsenhout.........

De trainers-carrousel in het lokale amateurvoetbal is gaan draaien. Voetbalwebsite 433 meldt, dat oefenmeester Edwin van Maas aan het einde van dit seizoen zal stoppen als eindverantwoordelijke voor de selectie van SCW uit Rijsenhout.

Van Maas is bezig aan zijn vierde seizoen bij de club. Onder zijn leiding heeft SCW zich weten te handhaven in de derde klasse.

Ook deze competitiejaargang doet SCW mee in de middenmoot. Van Maas gaat niet op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft aangegeven graag op een andere manier aan de club verbonden te willen blijven.
 

oktober 21, 2017

Peter van Veen is de nieuwe voorzitter van voetbalclub SCW uit Rijsenhout. De 47-jarige Van Veen is de opvolger van Harry van Straalen die vele jaren als preses aan de club verbonden was........

Peter van Veen is de nieuwe voorzitter van voetbalclub SCW uit Rijsenhout. De 47-jarige Van Veen is de opvolger van Harry van Straalen die vele jaren als preses aan de club verbonden was.

Van Veen is van origine Rijsenhouter, speelde in zijn jeugd zelf bij de vereniging aan het Konnetlaantje en woont – na de nodige omzwervingen – nu weer met zij gezin het dorp.

Hij is ondernemer, richt zich op werving en selectie en advies en doceert aan de Universiteit Leiden.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 21, 2015

Voetbalvereniging SCW in Rijsenhout had afgelopen maandag hoog bezoek. ....

RIJSENHOUT – Voetbalvereniging SCW in Rijsenhout had afgelopen maandag hoog bezoek.

De Oranje Leeuwinnen hadden een training op het complex van de club en na afloop kregen jeugdige fans handtekeningen van de speelsters.

Het Nederlandse vrouwenelftal kwam in Rijsenhout voor het eerst in actie onder begeleiding van de nieuwe bondscoach Arjan van der Laan.

Hij moet de dames naar de Olympische Spelen in Brazilie weten te krijgen via het Olympisch Kwalificatie Toernooi in maart.

Bron: Dichtbij.nl