Henny Beijer

Leeftijd69
Bij MeerRadio sinds2008
Favoriete hitDire Straits - Brothers In Arms

Henny Beijer (1954, Nieuw-Vennep) werd, na 10 jaar partnership in een groot communicatie adviesbureau, in 1994 zelfstandig adviseur, regisseur en (sport)journalist. Hij werkte sindsdien in opdracht voor onder andere NOS Sport en Canal+ als verslaggever.

Als communicatieprofessional en woordvoerder was hij onder meer betrokken bij UEFA Euro 2000, FIFA WK onder 20 2005 en Oranje zaalvoetbal. Op interim basis was hij aan de slag voor NFL/Amsterdam Admirals, het Lucky Strike Racing Team, Sparta Rotterdam, AFC Ajax. Henny maakt al sinds zijn zestiende radioprogramma‚Äôs.

Aanvankelijk voor de Amsterdamse ziekenomroepen, later voor de verschillende versies van MeerRadio. Hij zette de sportafdeling op en presenteerde een seizoen lang live het politieke programma vanuit de Burgerzaal.

Sinds september 2023 presenteert Henny Beijer iedere dinsdagavond tussen 9 en 10 uur "PassiePraat".

Wat maakt dat mensen zich zo hartstochtelijk en vaak ongeremd storten op die ene hobby, op juist dat ene vak? Ze doen het uit passie, heet het dan. Waar komt die toewijding vandaan? Hoe kwamen ze ermee in aanraking? Waar vielen ze voor? En wat kost het ze sindsdien; aan tijd, geld en energie? Dat hoor je in "PassiePraat".

Het programma is ook te beluisteren via het Podcastplatform van MeerRadio.

Meedoen aan "PassiePraat"? Meld je aan via passiepraat@meerradio.nl