Jelmer Vlot

Leeftijd22
Bij MeerRadio sinds2020
Favoriete hitMichael Bublé - Home

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Jelmer Vlot, geboren in het mooie Den Helder. Mijn achtertuin was het strand, dus daar is niets aan gelogen! 

Sinds mijn 18e studeer ik journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Daar ben ik op een goeie dag de radiostudio ingelopen en dacht ik: ‘’Ja. Dit is wat ik wil doen.’’

Met dat idee in mijn achterhoofd heb ik mij vorig jaar aangemeld bij de KRO-NCRV Radioschool en ben ik daar aangenomen. Een jaar lang heb ik alle ins en outs van de productiekant van het vak mogen leren en het programma Fris! gemaakt op NPO Radio 1.  

Na een fantastisch jaar bij de KRO-NCRV heb ik voor mijn studie journalistiek dit jaar stage gelopen bij Qmusic. Hierbij heb ik alle weekendprogramma’s geproduceerd. Na een fantastische tijd werk ik hier nu op freelance basis!  

Nu is het tijd om mezelf verder te ontwikkelen achter de knoppen en microfoon. En dat mag ik hier bij MeerRadio gaan doen! Vanaf 1 september 2020 presenteer ik de dinsdagversie van "De Ochtend van MeerRadio".


Buiten dit fantastische werk doe ik ook nog andere dingen, hoor. Schenk mij maar een lekker glas wijn in op het terras met een stel vrienden en dan zal je mij zéker niet horen klagen! 
Ik kijk er heel erg naar uit jullie allemaal te ontmoeten.  
 
O, en mijn favoriete plaat…. Dat is een lastige. Er zijn er zoveel! Voor nu ga ik voor Michael Bublé met Home. Ik krijg er altijd een warm gevoel van vanbinnen. De tekst is prachtig en zijn stem past daar perfect bij.  

 

Programma's die Jelmer Vlot presenteert
De Ochtend van MeerRadio