Mike van den Bos

Leeftijd40
Bij MeerRadio sinds2020
Favoriete hitSpinvis - Kom Terug

Ik ben Mike van den Bos en woonachtig in IJmuiden. Mijn radiohart is al vroeg gaan gloeien. Ik moest in de brugklas een snuffelstage lopen van 1 week. Waar iedereen bij een bedrijf ging werken van negen uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags, kreeg ik het voor elkaar om bij Velsen 6 (toenmalige lokale omroep in Velsen) en Radio Plus mijn stage te lopen van 10 tot 12 uur. “Effe” de teletekst invoeren van de dag. School vond het niet goed. Dus ik moest tot 2 uur ’s middags blijven.

Maar ja, wat moet je dan doen? Dat werd dus liedjes, reclame en nieuws instarten. Tot ik ineens midden in de week de hele zender op zijn gat lag….. ”praat het maar recht!”, zei mijn stagebegeleider. Spannend was dat joh!.....maar o zo gaaf.......

Ik ben toen blijven hangen na mijn stage en heb nog bij Radio Plus en Velsen6 (later SeaportFM) gedraaid. Daarna werd het AB Radio, waar ik in de redactie plaats nam. Om na de naamsverandering in JouwFM nieuwslezer en uiteindelijk hoofd-nieuwslezer te worden.
 
Dit alles naast mijn werk als rijvaardigheidsinstructeur, waar ik ook veel met landelijke-, regionale-, en lokale media heb gewerkt. O.a. bij MeerRadio met het item “Meer in het Verkeer”

Toen Robert Hooiveld mij belde dat hij weer een programma ging presenteren bij MeerRadio, vroeg hij of ik dit met hem samen wilde doen...nou...”Effe Tussendoor” dan maar!....en dat werd uiteindelijk ook de titel van ons programma dat je sinds 29 augustus 2020 elke zaterdagavond tussen 6 en 8 uur kan horen op MeerRadio.