Tim Spronk

Leeftijd24
Bij MeerRadio sinds2020
Favoriete hitMac Miller (feat. Anderson .Paak) – Dang!

Hallo! Ik ben Tim en woon in Beverwijk. Sinds 2020 presenteer ik samen met Jason Evenden het programma Meer in het Weekend op de zaterdagavond van 8 tot 10 uur.
 
Muziek heeft zolang ik mij kan herinneren altijd een belangrijke rol gespeeld en dat speelt het nu nog altijd. In 2018 ben ik met Jason Evenden begonnen met dj’en en muziek produceren. Wij maken en mixen Techno. Zo zijn wij ook in aanraking gekomen met Meer Radio. Via Ricardo Bos konden wij een keer op woensdagavond in de Midweek Show draaien wat hij samen met Joey Hoogendijk presenteert.
Na een paar keer te hebben gedraaid in hun show vroeg Joey of wij zijn zaterdagshow wilden overnemen. Deze kans konden we natuurlijk niet laten liggen!
 
Mijn favoriete plaat kiezen vind ik heel lastig. Ik luister naar zo veel verschillende muziek dat met het kiezen van één nummer ik de anderen waar ik graag naar luister te kort zou doen.
Maar ik heb er toch een gekozen, namelijk Dang! van Mac Miller (feat. Anderson .Paak). Alles aan dit nummer klopt en ik heb dit nummer live gehoord bij het optreden van Anderson Paak op Lowlands 2019. Elke keer als ik het nummer hoor krijg ik een glimlach op mijn gezicht.