Jason Evenden

Leeftijd28
Bij MeerRadio sinds2020
Favoriete hitKid Cudi - Heaven at Nite

Geboren en getogen Heemskerker en met bloed van muziek nu op MeerRadio te horen! Mijn naam is Jason Evenden en samen met Tim Spronk verzorg ik iedere zaterdaggavond van 8 tot 10 uur het programma Meer In Het Weekend.
 
Altijd al druk in de weer geweest met muziek. Vroeger zat ik al eindeloos lang achter mijn pc en was ik constant op zoek naar nieuwe muziek. Dit om vervolgens al deze nieuwe ruwe diamantjes aan al mijn vrienden en familie te laten horen. Nooit een muziek instrument aangeraakt, maar in 2018 ben ik samen Tim begonnen met dj’en.
Dit evolueerde later zelfs naar het zelf produceren en uitbrengen van elektronische muziek onder de naam TRUXX. Momenteel groeit het assortiment “gear” waar wij mee produceren.
Zo gebruiken we van Roland de Tb-03 en TR-08. En hebben we een machtig mooie Korg MS-mini synthesizer. De kenners zullen wel een aantal bekende namen voorbij horen komen.
Naast muziek ben ik nog op een andere manier aan Haarlemmermeer verbonden. Dit is namelijk, omdat ik op de luchthaven werk als adviseur planningsmanagement voor de bouwprojecten.
 
Mijn favoriete plaat kiezen is vrijwel onmogelijk. Op de zaterdagavond hebben Tim en ik een item dat heet “Battle of the TRUXX” waar we elke week een plaat mee nemen om vervolgens door een jury te laten beslissen welke track het vetst was. Elke week zorgt dit voor de nodige pieker momenten over welke plaat ik mee moet nemen. Dus laat staan een keuze maken over mijn favoriete track! Natuurlijk ga ik toch een keuze maken.
De keuze valt op Heaven at Nite van Kid Cudi. Het is emotioneel nummer wat Cudi geschreven heeft over het verlies van een dierbare vriend. Zijn stem gecombineerd met het verhaal achter de plaat doet mij deze kiezen.