Roland Mulder

Leeftijd48
Bij MeerRadio sinds2020
Favoriete hitPhil Collins - I Wish It Would Rain Down

Hallo, ik ben Roland Mulder, woonachtig in Hoofddorp met mijn vrouw Moniek en dochter Julia. 

Mijn roots liggen echter in het Brabantse Oss waar ik tot mijn 20e heb gewoond, maar mijn geboorteplaats is echter Tilburg. In Nijmegen heb ik mijn 4 jarige MBO opleiding afgerond op de middelbare tuinbouwschool.

Mijn passie voor het weer en de hobby is ontstaan in het voorjaar van 1989 toen ik een variant had van de ziekte van Pfeiffer, ik verveelde mij dusdanig dat ik ben begonnen met het noteren van daggegevens en ben mij gaan verdiepen in de meteorologie en sindsdien ben ik daar dagelijks mee bezig.

Na mijn opleiding in Nijmegen ben ik in 1995 in Militaire Dienst gegaan in Hollandsche Rading bij Hilversum, in die tijd verhuisde mijn ouders naar deze regio en toen ik uit dienst kwam ben ik in deze regio werk gaan zoeken en ging ik werken in de logistiek, eerst op de bloemenveiling in Aalsmeer maar inmiddels werk ik in een geautomatiseerd magazijn in Amstelveen, een groothandel voor verpakkingen in de bloemisterij sector. 

Mijn hobby´s zijn uiteraard het weer en inmiddels weerman voor MeerRadio. Je hoort mijn weerbericht iedere dag in het MeerRadio Nieuwsoverzicht op de halve uren tussen half 6 's morgens en half 4 's middags bij MeerRadio.  Verder volg ik de autosport met in het bijzonder de Formule 1, andere hobby´s die ik graag doe zijn mountainbiken en modelspoor.