Tim Bruins

Leeftijd17
Bij MeerRadio sinds2021

Hallo mijn naam is Tim Bruins en woon met mijn ouders en mijn broertje Sem van 15 jaar in Hoofddorp. In 2018 heb ik mijn Mavodiploma gehaald op het Haarlemmermeer Lyceum. Daarna ben ik begonnen op het Mediacollege in Amsterdam met de opleiding Mediaredactiemedewerker. Bij deze opleiding leer je onder andere artikelen te schrijven en interviews af te nemen.

Verder hebben we dit jaar een radio-uitzending mogen maken die wij in onze eigen radiostudio konden uitzenden. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen.

Mijn passie is sport en in het bijzonder voetbal. Ik voetbal zelf bij SV Hoofddorp in de o-19 selectie en speel daar al van jongs af aan. Ik heb een seizoenkaart bij Ajax en mijn grote droom is om uiteindelijk sportcommentator te worden.

Bij MeerRadio wil ik graag leren presenteren en hiermee ervaring opdoen. Verder zou ik beter willen worden in het schrijven van artikelen, reportages maken en leren interviewen. Ik kijk er naar uit om te leren van de mensen die er werken. Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel te zien.