Olaf Kluivers

Leeftijd35
Bij MeerRadio sinds2007
Favoriete hitCharles Bradley - Can't Fight The Feeling

Olaf Kluivers komt uit Leiden en is sinds klein jongetje gefascineerd door “radio”. Toen hij negen jaar was stuurde hij al een bandje naar Holland Centraal, de lokale omroep in zijn woonplaats. Dat bandje viel in goede aarde en de kleine Olaf mocht iedere zondagochtend tussen 8 en 10 uur een kinderprogramma presenteren. Na de lagere school naar de Middelbare Hotelschool. Nadat hij die MBO-studie had afgerond ging hij Media & Entertainment Management studeren.
Toen Olaf zestien jaar was, kreeg hij de kans om naar de toenmalige 538 Radioschool te gaan. Al snel ontdekte hij dat de talenten van die opleiding niet verder kwamen dan het maken van nachtprogramma’s in de hoop dat er ooit in de dagprogrammering een plaatsje vrij zou komen.
Olaf ging op zoek naar een geschikte lokale omroep waar hij programma’s kon gaan maken. Zo kwam hij in 2007 in contact met MeerRadio.
Met veel plezier presenteert enkele dagen in week de uren tussen 2 en 4 uur van “De MeerRadio Middag”.
Nog steeds als hobby, want Olaf verdient hij zijn brood in het hotelwezen, immers hij heeft niet voor niets de Middelbare Hotelschool gevolgd.