Annebelle de Ree

Leeftijd57
Bij MeerRadio sinds2011
Favoriete hitQueen - Love Of My Life

Als jongste van acht kinderen stond mijn wiegje in Amsterdam. Na de Havo ben ik begonnen aan de opleiding voor verpleegkundige in het Slotervaart ziekenhuis, maar na 2.5 jaar liet mijn gezondheid het niet toe om deze af te maken. Inmiddels woonde ik in Hoofddorp.
 
Na wat omzwervingen, als customer service-agent en als boekhoudkundig medewerker vond ik mijn plek op het consultatiebureau als assistente van de verpleegkundige en kinderarts. Op verschillende locaties in Haarlemmermeer heb ik heel wat baby’tjes vast mogen houden. In 1992 werd ik zelf moeder van een geweldige zoon.

Helaas waren daarna mijn loopbaandagen definitief geteld omdat wederom mijn gezondheid roet in het eten gooide.
Vanaf die tijd heb ik vrijwilligers werk gedaan; van werken op scholen, met ouderen en als regisseur van toneel voor verstandelijk gehandicapten.
 
Op 16 juli 2011 ben ik bij MeerRadio begonnen, in de gloednieuwe studio aan de Kruisweg in Hoofddorp. Eerst bij het secretariaat en al snel ook bij Meer in de Middag en MeerSport om programma's te produceren. Na een paar jaar ben ik daarmee gestopt, maar locatie-uitzendingen en speciale gelegenheden ondersteunde ik nog wel.
 
Sinds 2019 presenteer ik samen met Jaap Koopmans WATSKEBEURT!? Op donderdagavond tussen 19.00 en 21.00. Wij zijn een "odd couple", schelen 30 jaar, maar het werkt prima en ik heb er heel veel plezier in.
 
In januari 2021 ben ik gestart als eindredacteur/producer en presentator van het leukste zaterdagmiddagprogramma; Meer in de Middag. En ik voel het als een eer en een voorrecht om met dit geweldige team te werken!
 

Ik hou van heel veel muziek, maar Queen is mijn favoriete band en daarvan is “Love Of My Life” eigenlijk het nummer wat ik koester nadat ik op mijn veertiende Queen op 27 november 1980 live heb gezien en gehoord in de Groenoordhallen in Leiden. Beste concert ooit!