Sergio Arribas Quintana

Leeftijd19
Bij MeerRadio sinds2021
Favoriete hitThe Rolling Stones - Sympathy For The Devil (1968)

Ik ben Sergio Arribas Quintana, geboren in Amsterdam en ik werk momenteel in een café als bedieningsmedewerker.
 
Een paar maanden geleden heb ik een radio workshop gevolgd bij de NPO Campus, gegeven door Mark Versteden en op het moment dat ik mijn koptelefoon op had gezet, wist ik dat ik goed zat. 
 
Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik nog erg aan het twijfelen van wat ik nou uiteindelijk wilde gaan doen, Ik had een techniek profiel gekozen dus dacht ik dat ik daar later gelukkig van zou worden maar niets is minder waar.

Presenteren op school ging mij vaak goed af en ik vond het ook erg leuk om te doen, naast school volgde ik ook acteerlessen bij De Toneelmeester in Amsterdam en hierdoor heb ik een bijrol kunnen spelen in de tv-serie Brugklas. Mijn creatieve kant kwam dus eigenlijk steeds meer naar voren en na de radio workshop wist ik het zeker, ik wil werken in de mediabranche. 
 
Ik ben dus op zoek gegaan naar een lokale omroep om meer ervaring op te doen en natuurlijk ook plezier te hebben in het werk en zo ben ik bij MeerRadio terechtgekomen. 
Daar was toevallig een plek op de donderdagochtend vrijgekomen door het vertrek van Jelle Akerboom als presentator van “De Ochtend van MeerRadio” tussen 8 en 10 uur.
 
Nu ben ik hier “bij de radio” om verder door te groeien en daarbij leuke programma's te kunnen maken en daarnaast ben ik van plan om in september Journalistiek te gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht.
 
Verder is mijn favoriete hit “Sympathy For The Devil” van The Rolling Stones uit 1968, al moet ik zeggen dat mijn muziek smaak wel erg breed is, het kan bij mij gaan van muziek uit de jaren 80 tot aan de popliedjes van nu.