Martina van der Linden

Leeftijd27
Bij MeerRadio sinds2021
Favoriete hitRusted Rood - Send Me On My Way (1990)

Hoi, Martina hier! Ik ben bijna afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijk Opvoeding.
 
Ik ben nu 6 jaar wonend in de gemeente Haarlemmermeer, daarnaast werkzaam bij een sportschool als fitnessinstructrice, waar gek genoeg de oorsprong ligt bij in het in contact zijn met MeerRadio.
 
Eén van de sporters vroeg of ik een keer kon helpen bij de taart-uitreiking bij het zaterdagprogramma Meer in de Middag.
 
Natuurlijk wilde ik wel een keer helpen, maar bij MeerRadio werkt het zo wanneer je eenmaal binnen geweest bent wil je niet meer weg.
 
Zo werkte dat ook bij mij en ben graag een onderdeel van het vrijwilligersteam zet ik me in voor het filmen van de locatiereportage in het Meer In De Middag op zaterdag!
 
Naast dat ik me zeer welkom voel binnen het team, leer ik gelijk nog beter de gemeente kennen en hopelijk ga ik titels en namen van artiesten onthouden, want die blijven niet hangen…, heel vervelend als ik een nummer wil naspelen op de gitaar!
 
Een favoriete plaat heb ik niet echt. Waar ik wel enorm blij en trots van wordt is niet een nummer wat een wereldhit is,  maar waar ik een solodans op heb gemaakt is de plaat van Rusted Root “Send Me On My Way” ui t 1990.