Tessa Huisman

Leeftijd21
Bij MeerRadio sinds2021
Favoriete hitTears For Fears - Everybody Wants To Rule The World

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door radio en alles daaromheen. Urenlang zat ik te luisteren naar mijn favoriete programma's en als iemand vroeg wat ik wilde worden was het duidelijk "het mannetje van de radio"!

Nu jaren later ben ik als studente aan de School voor Journalistiek in Utrecht goed op mijn plek. Hoewel ik graag schrijf (ik ben gek op spoken word), is muziek altijd mijn passie gebleven en zie ik mijn toekomst het liefst in audioproducties en radio!

In december 2021 liep ik binnen bij MeerRadio, die voor mij de deuren opende om te leren en groeien. Locatiereporter, side-kick, (nieuws)redactie, eindredactie, podcast maken, social media, presenteren, locatie-uitzendingen organiseren, achter de schuiven staan… ik heb het allemaal mogen ervaren bij deze omroep.

Momenteel ben ik redactielid en side-kick van het programma Meer in de Middag. Ik help de presentatie een handje met de voorbereiding van de uren, daarnaast schuif ik regelmatig aan om mee te praten! Daarnaast presenteer ik op donderdagmiddag Onderweg. Tears For Fears verwoord mooi hoe ik mij voel als ik weer de studio in loop… ‘Welcome to your life, there’s no turning back’. Dus we gaan met volle kracht vooruit!