Tessa Huisman

Leeftijd22
Bij MeerRadio sinds2021
Favoriete hitTears For Fears - Everybody Wants To Rule The World

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door radio en alles daaromheen. Urenlang zat ik te luisteren naar mijn favoriete programma's en als iemand vroeg wat ik wilde worden was het duidelijk "het mannetje van de radio" (al is dat gewoon ‘DJ’ geworden ;))

Nu jaren later ben ik als studente aan de School voor Journalistiek in Utrecht goed op mijn plek. Hoewel ik graag schrijf (ik ben gek op spoken word), is muziek altijd mijn passie gebleven en zie ik mijn toekomst het liefst in audioproducties en radio!

In december 2021 liep ik binnen bij MeerRadio, die voor mij de deuren opende om te leren en groeien. Ik heb hier vrijwel alles al een keer mogen doen: (nieuws)redactie, eindredactie, podcast maken, social media, locatie-uitzendingen organiseren, side-kick zijn en presenteren…

Momenteel zit ik bij de muziekredactie, maak ik met een klein gezellig team het jongerenprogramma ‘Club To Date’ op de woensdagavond en presenteer ik op de donderdag Onderweg! Tears For Fears verwoord mooi hoe ik mij voel als ik weer de studio in loop… ‘Welcome to your life, there’s no turning back’. Dus we gaan met volle kracht vooruit!