Rob Benoni

Leeftijd56
Bij MeerRadio sinds2022
Favoriete hitElectric Light Orchestra - Livin' Thing

Dag, mijn naam is Rob Benoni, geboren en getogen in Amsterdam.

Mijn carrière is begonnen in “ Het feest van Joop” op het Leidseplein in Amsterdam, inmiddels eeuwen geleden. Ik draaide daar op de zaterdag- en maandagavond, naast mijn studie aan de UVA en mijn werk als technicus voor de Concertzender.

Vervolgens ben ik begonnen met presenteren voor de radio bij ZFM in Zandvoort met het programma Golden Delicious, een programma met -inderdaad- golden classics.

Na een jaar of drie heb ik de overstap kunnen maken naar Jazzradio, de voorloper van Arrow Jazz en het huidige Sublime, waar ik het programma “The Family Tree” presenteerde met veel soul, acidjazz, funk en gerelateerde muziek.

Door mijn werkzaamheden in de horeca in Amsterdam, moest ik stoppen met presenteren, maar nu ik weer tijd heb, pik ik het graag weer op.

Begin 2021 ben ik weer begonnen met het maken van programma’s voor ZFM en maak nu met veel plezier programma’s voor MeerRadio!

Min favoriete plaat, tja, dat zijn er zoveel, elke mood zijn plaat lijkt me.. Maar ok, eentje dan: Electric Light Orchestra - Livin' Thing