Norbert Hendriks

Leeftijd53
Bij MeerRadio sinds2023
Favoriete hitThe Joubert Singers - Stand On The World

Muziek is een grote passie voor me sinds ik me kan herinneren. Op feestjes was ik altijd in de buurt van de muziekinstallatie te vinden om de dj te gaan spelen. Mijn vroegste herinnering aan muziek is het nummer ‘Isn’t she lovely’ van Stevie Wonder, op een cassettebandje bij mijn oom thuis. Dat heb ik helemaal grijs gedraaid op een klein cassettespelertje.

Mijn liefde voor de muziek groeide vanaf begin jaren 90 uit tot een uit de hand gegroeide hobby van dj op feesten en partijen. Niets is leuker om mensen een mooie avond te bezorgen.

Muziek verbindt. En je komt op de mooiste plekken. Van een bruiloft in een restaurant op 3000 meter hoogte in de Franse Alpen tot een feestje midden in een weiland of draaien op een boot tijdens de Canal Parade.

Als tiener nam ik ieder jaar de Top 100 Aller Tijden op om er vervolgens al dat ‘geouwehoer’ van de radio dj’s tussenuit te knippen. Hoe ironisch is het dat ik nu zelf radioprogramma’s mag presenteren en dat nog ontzettend leuk vind om te doen ook! Wil je mij horen? Luister dan op donderdagavond tussen 10 en 12 uur naar "Nice And Slow" waarin ik de mooiste soul ballads draai.

MIJN FAVORIETE PLAAT ALLER TIJDEN?
Dat hangt ervan af wanneer en waar je me dat vaagt. Een nummer wat ik het liefst keihard aanzet in de auto is Stand On The World van The Joubert Singers. Na zo’n sessie kan ik de hele wereld aan.

 

Programma's die Norbert Hendriks presenteert
Nice & Slow