Martijn van Dillen

Leeftijd32
Bij MeerRadio sinds2018
Favoriete hitJaren 90

Mijn naam is Martijn van Dillen. Ik ben 32 jaar en kom uit Hoofddorp. Ik maak samen met Ricardo Bos “Meer In Het Midden” op de woensdagavond. Hij is de presentator en ik fungeer als sidekick en dat bevalt mij uitstekend. Daarnaast presenteert ik op vrijdag tussen 2 en 4 uur "De MeerRadio Middag".

Waar is mijn liefde voor muziek en radio ontstaan?
Als kleine jongen vond ik het altijd erg interessant hoe de DJ zijn werk deed achter de draaitafel. Dit boeide mij zoveel dat ik van mijn vader mijn eerste draaitafelsetje kreeg toen ik 10 jaar oud was. Hier heb ik uren mee gedraaid. Dit beviel mij zo goed dat uiteindelijk op feesten ben gaan draaien.

Tot mijn negentiende ben ik ook nog een half jaar de vaste DJ in een café in Zandvoort geweest. Op die leeftijd was ik klaar met school dus tijd voor serieuze zaken.

Ik werd vader van twee kinderen waardoor het DJ-leven niet meer te doen was. Maar de liefde voor muziek en het werk met de mengtafels is nooit weg gegaan. Ik werd sidekick bij het internetstation Dutch Radio en nu dus bij MeerRadio op de woensdagavond. Radio is natuurlijk wel wat anders dan wanneer je in een café of discotheek staat.

Maar op het punt waar ik nu zit past dit heel veel beter in mijn straatje. Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer zou willen draaien. Want dat is toch wel iets wat nog diep in mij zit. Maar nu geniet ik van het ‘radiomaken’. Tot ziens, groeten Martijn van Dillen.