Jeroen van Schie

Leeftijd56
Bij MeerRadio sinds2016
Favoriete hitDavid Bowie - Let's Dance

Ik vond radio altijd al ontzettend interessant, zeker met al die piraten uit de jaren 80. In 1994 ben ik als vrijwilliger begonnen bij Branding Radio.  In dezelfde tijd was R&B, Swing beat en Acid Jazz helemaal hip en ook te horen in de top 40 dus dat was gelijk mijn soort muziek en dat is eigenlijk niet echt meer veranderd.
Mijn programma "Tussen wal en Schip" werd al snel Soulside en verhuisde naar het toenmalige AB-Radio in Bloemendaal waar de naam weer wijzigde in SoulCity.
Ik heb daarmee zelfs nog een blauwe maandag op de kabel in Haarlem mee gezeten maar dat werd al gauw veel te duur.

Ook heb ik een paar keer proefgedraaid bij het oude MeerRadio wat toen nog VLOH-FM heette. Ik ben daar destijds niet mee doorgegaan en bleef bij AB-Radio. De tijd was schijnbaar nog niet rijp. AB-Radio werd JouwFM maar dit station is eind 2015 gestopt.

En nu na ruim 20 jaar ben ik dan alsnog bij MeerRadio beland. Hier presenteerde ik 3 jaar lang de SoulKitchen samen die andere piraat Dennis Stappers, ook weer R&B en Dance classics. Inmiddels jaren ouder is mijn smaak wat meer opgeschoven naar de Lounge en de SmoothJazz en tegenwoordig maak ik daarmee De Lounge Club. Ben benieuwd waar dat programma mij weer naartoe brengt...