Esther Burry

Leeftijd55
Bij MeerRadio sinds2016
Favoriete hitQueen - It's a beautiful day

Mijn naam is Esther Burry en ik heb in oktober 2017 de presentatie van het programma MeerActiviteiten op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur van Richard Kwant overgenomen. Ik ben getrouwd met Ron en samen hebben we een puberdochter, Nadia. Daarnaast bestaat ons gezin uit twee honden, een bejaarde Rottweiler (Lady) en een boomer-pup (Abby).

Eigenlijk ben ik terug van weggeweest, ik heb vanaf mijn achttiende 10 jaar veel radioprogramma’s bij VLOH-FM gepresenteerd. Gestart als sportverslaggever, daarna sportpresentatrice, (toen ook al) MeerActiviteiten, Night-Meer en nog vele andere programma’s.

In het dagelijks leven heb ik een fulltime baan bij een bank waarbij ik veel moet organiseren en zaken geregeld moet krijgen. Juist omdat radiomaken me blijft boeien en ik graag weer iets creatiefs met mijn stem wilde doen, heb ik weer “gesolliciteerd” bij MeerRadio. En met succes! 

Naast mijn werk en radio maken, ben ik gek op sporten (vooral skiën/bootcamp/hardlopen en wandelen), lees ik graag een goed boek, heb ik zangles, teken ik zo nu en dan en rijd ik graag op mijn motor. Met al deze dingen kan ik mijn “vrije” tijd aardig vullen.

Ik hoop dat jullie met plezier naar mijn uitzendingen luisteren en als je een verbeter suggestie hebt, hoor ik die graag; nooit te oud om te leren, nietwaar?!.
Groetjes van Esther Burry