Max Verbrugge

Leeftijd25
Bij MeerRadio sinds2017
Favoriete hitDepeche Mode - Enjoy The Silence

Hey!
Ik ben Max, en als duo met mijn radiomaatje Jaap Koopmans maken wij de zaterdagavond programmering onveilig met ons legendarische programma; Jaap & Max On Air!

In 2017 heb ik een aantal keer ingevallen voor mijn voorganger Floris Cnossen, in het programma Jaap & Floris On Air. Sindsdien ben ik langzamerhand onderdeel geworden van het meubilair. Nadat Floris het programma in 2018 verliet vanwege tijd tekort, heb ik zijn rol overgenomen en samen met Jaap hebben we de zaterdag naar standje 11 verheven.

Onze dynamiek berust op een gezonde hoeveelheid chaos gemixt met een energie niveau waar je U tegen zegt. Ons programma heeft de knapste en leukste luisteraars van heel Nederland, dus zorg ervoor dat je zaterdag om 22:00-00:00 ingetuned bent op MeerRadio, want dit wil je niet missen!

Buiten het radiomaken ben ik als geneeskunde student bezig met mijn co-schappen, waardoor ik elke paar maanden van thuisbasis verander. Ook geef ik drugs & alcohol voorlichting op dance festivals door heel Nederland heen, dus de meeste festivals zijn bekend terrein voor mij!.

Mijn muziek smaak probeer ik zo breed mogelijk te houden, maar van dance muziek gaat mijn hart toch wel wat sneller kloppen. Van techno (https://open.spotify.com/playlist/6NVnU1RlCLfXqVR384P7Yv) tot trap(https://open.spotify.com/playlist/3PO1B1Aw0nl3YRCRdvMnSX), van lo-fi hiphop (https://open.spotify.com/playlist/0Gm8VOLRludFjaNbM0i8kf) tot hardcore (https://open.spotify.com/playlist/3qi3dBdEs3rZWSby9V0wIw), als je er op kan dansen dan heb ik er waarschijnlijk een playlist voor.
Zelfs voor genres die eigenlijk niet bestaan, zoals Muziek waar meisjes warm van worden (https://open.spotify.com/playlist/0FqjglWKuJEJD8GyPXqYjG) of muziek waar het woord “house” vaak in wordt gezegd (https://open.spotify.com/playlist/4J6nI9SpkVi411GxycwCV3).

Maar ondanks dat, moet ik mijn #1 plek toch weggeven aan Depeche Mode, voor hun fantastische track Enjoy the Silence. Één van de weinige nummers waar ik helemaal stil van word.