Max Verbrugge

Leeftijd21
Bij MeerRadio sinds2017
Favoriete hitKölsch - Goldfish

Haai, ik ben Max! Sinds 2018 ben ook ik elke week te horen op MeerRadio. Samen met Jaap Koopmans presenteer ik Jaap&Max On Air, dat elke zaterdag avond van 22:00 tot 00:00 te horen is.

In 2017 werd ik als inval hulp gevraagd door Jaap voor zijn programma, waarna ik elke paar weken een verschijning maakte. Ik raakte zo erg bekend met het maken van radioprogramma's. Toen Jaap in 2018 voor zijn studie een half jaar in Denemarken zat heb ik het programma overgenomen met een vriend, toen hebben we het programma tijdelijk omgedoopt tot Max & Pim on Air.

Mijn liefde voor muziek is hetgene dat mij elke week vanuit Amsterdam naar de studio trekt om de avond gezellig af te sluiten met Jaap als collega en vriend. Zelf luister ik naar bijna alle verschillende muziekstijlen, van hard tot zacht, elektronisch tot akoestisch. Dit hoor je vaak ook terug in ons programma bij de Genroulette!

Ik wissel elke paar maanden van favoriete muziekstijl, dus het kiezen van een favoriet nummer vond ik erg lastig. Ik heb uiteindelijk gekozen voor het nummer Goldfish van Kölsch, een Deense techno artiest. Het nummer zelf valt onder het genre "Melodic Techno". Het nummer heeft een rustige vibe, maar je kan er ook ontzettend goed op dansen!