Jaap Koopmans

Leeftijd26
Bij MeerRadio sinds2015
Favoriete hitDerek & The Dominos - Layla

Hoi! Ik ben Jaap, geboren in Amsterdam maar woon het grootste gedeelte van m'n leven al in Hoofddorp.
 
Mijn eerste contact met MeerRadio was toen ik met een aantal mede studenten van het Kaj Munk College in december 2015 een goede doelen actie had georganiseerd genaamd: "KMC Glazen Huis." Hierbij heb ik mezelf met drie anderen laten opsluiten in een radiostudio op het schoolplein waar vandaan we 72 uur lang radio hebben gemaakt. Zo ook hier heb ik mijn passie voor de radio gevonden.
 
Na dit project werd ik door MeerRadio gevraagd om als vrijwilliger bij de omroep aan de slag te gaan. Nu zijn we heel wat jaren verder en werk ik met veel plezier als radio-DJ voor o.a. het programma Meer in de Middag en de MeerRadio Middag! Ook heb ik nog een eigen show op zaterdagavond tussen 10 en 12 uur, samen met Max Verbrugge Jaap&Max On Air! en samen met Annebelle de Ree presenteer ik op donderdagavond tussen 7 en 9 uur Watskebeurt, ene programma met aandacht voor alles wat met media te maken heeft.

Daarnaast ben ik samen met Ricardo Bos en Floris Cnossen verantwoordelijk voor alles van met ICT en techniek te maken heeft.

Mijn lievelingsplaat bestaat eigenlijk niet, ik praat liever over lievelingsplaten aangezien ik er niet echt specifiek één heb. Maar als ik er één moest noemen is dat wel Layla van Derek & The Dominos.
Voor mij bevat deze plaat veel emotie en ook energie. Die energie probeer ik ook altijd over te brengen in mijn radioprogramma's!