Glen Noordwijk

Leeftijd63
Bij MeerRadio sinds2017
Favoriete hitMichael Jackson - Earth Song

Glen Noordwijk is sedert 2004 woonachtig in de prachtige gemeente Haarlemmermeer. Vader van twee zoons, die inmiddels zelfstandig wonen. Tijdens en na zijn studie maatschappelijk werk ben is hij werkzaam geweest bij de gemeentelijke sociale dienst te Den Haag.
Om zich verder te kunnen ontwikkelen is hij in 1987 in dienst getreden bij Nationale Nederlanden te Rotterdam, later onderdeel van de ING Groep. Daar heeft hij diverse functies mogen uitoefenen bij diverse bedrijfsonderdelen.
In 2004 trok Glen de stoute schoenen aan en heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht.
Vanaf zijn jeugd is Glen bezig met muziek. Enige tijd heeft hij zelfs als dj in een discotheek in Den Haag gewerkt.
Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Glen zich ook altijd ingezet in het verenigingsleven en heeft hij diverse bestuursfuncties mogen bekleden.
De meest recente zijn bestuurslid bij ZP-NET (ondernemersnetwerk in Haarlemmermeer), bestuurslid bij een VVE (Vereniging van eigenaren) en bestuurslid bij Conn-X-e (ondernemersnetwerk). Ook in de sport heeft Noordwijk diverse bestuurlijke rollen mogen vervullen.
MeerRadio is een organisatie die wordt gedragen door vele vrijwilligers. Het is fantastisch dat zovelen zich daarvoor inzetten. “Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen en de kracht van MeerRadio in de regio Haarlemmermeer verder vergroten. Kwaliteit en een uitstekende sfeer zijn voor mij daarbij essentieel”, aldus Glen.
Op wereldreis
Enkele maanden geleden besloot hij invulling te geven aan een lang gekoesterde wens. Glen besloot een wereldreis te gaan maken, richting Azië. Hij is altijd wel reislustig geweest, maar het bleef dan bij 2 – 5 weken en dan moest hij (helaas) weer terug.
Nu Noordwijk sedert mei 2018 de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt leek het hem een uitstekend moment om een lange reis te maken.
Hij verkocht zijn huis en is op 22 november jl. in het vliegtuig richting India gestapt. Weinig tot  niets voorbereid omdat hij alle vrijheid wil hebben om de route spontaan te bepalen. Natuurlijk had hij wel een idee welke landen hij wilt aandoen. Dat zijn India, Thailand, Cambodja, Vietnam, China, Japan, Australia, Nieuw-Zeeland, Indonesië en ik hoop te eindigen in Suriname.
Het streven is dat Glen minimaal 1 jaar wegblijft. Maar het kan ook zomaar langer worden. Hij weet dat hij tijdens deze wereldreis mensen gaat ontmoeten. Nieuwe vrienden zal maken. Kennis ga nemen van andere culturen. Heel erg spannend.
Maar hij komt terug. Terug bij zijn geliefde zender, MeerRadio. Zijn bestuurlijke taken worden voor een deel overgenomen door Annemiek Holkeboer, die sinds december 2018 lid van het bestuur is.

Tijdens zijn reis probeert Glen een blog bij te houden. Ga daarvoor naar www.glenno.nl