Annemiek Holkeboer

Leeftijd61
Bij MeerRadio sinds2018

Leuk om je in deze rubriek wat achtergrond over mijzelf te kunnen geven. Mijn leven begon in 1957 in de bossen van Berg en Dal, geboren als jongste en vierde kind in het gezin. Na de lagere school heb ik met succes het Stedelijk Gymnasium Nijmegen afgerond.
Hoewel opgeleid om te gaan studeren was de aantrekkingskracht van communicatie en de reiswereld sterker. Dat werd eerst stewardess bij Martinair, daarna flink wat maanden per jaar in Oostenrijk als reisleidster, gevolgd door een paar jaar reizen door Europa met Amerikanen.
Het werd tijd om wat meer thuis te zijn, dus werd het reizen ingeruild voor een vaste aanstelling bij Amsterdam Airport Schiphol.
Mensen, culturen en reizen zijn mijn rode draad gebleven. In mijn functie als marketing communicatie manager binnen de unit Aviation zijn het de verschillende luchtvaartmaatschappijen verspreid over de hele wereld waar we onze aandacht op richten.
Het is vooral die variatie die me boeit: in de ochtend contact met Aziƫ omdat het daar al tegen het einde van de dag loopt, daarna Europa, om af te sluiten met Amerika omdat de dag daar begint als wij al bijna naar huis gaan.
Voor de airlines of hun relaties verzorgen we onder andere evenementen, drukwerk, nieuwsbrieven, promotie campagnes en ontvangen we buitenlandse gasten.
In mijn vrije tijd trek ik ook graag de wereld in en als ik niet op reis ben, kun je me vinden op de golfbaan, bij tennistoernooien of gewoon lekker thuis in de wijk Pax.
Vanaf december 2018 besteed ik een ander deel van mijn vrije tijd aan MeerRadio. Heb zin om me met alle vrijwilligers in te zetten voor dit lokale radiostation.
Groet, Annemiek