Annemiek Holkeboer

Leeftijd65
Bij MeerRadio sinds2018

Sinds oktober 2020 mag ik als voorzitter sturing geven aan een professioneel en enthousiast team vrijwilligers dat 24/7 een gevarieerde programmering biedt aan luisteraars in Haarlemmermeer. Wil je meer over mij persoonlijk weten, lees dan verder.
 
Mijn leven begon in 1957 in de bossen van Berg en Dal, geboren als jongste en vierde kind in het gezin. In Nijmegen heb ik het Stedelijk Gymnasium afgerond. Hoewel opgeleid om te studeren was de aantrekkingskracht van communicatie en de reiswereld sterker. Dat werd eerst stewardess bij Martinair, daarna flink wat maanden per jaar in Oostenrijk als reisleidster, gevolgd door een paar jaar reizen door Europa met Amerikanen. Het werd tijd om wat meer thuis te zijn, dus werd het reizen ingeruild voor een vaste aanstelling bij Amsterdam Airport Schiphol.

Tot 1 maart 2021 heb ik een functie vervuld als marketing communicatie manager aviation. De aandacht was gericht op luchtvaartmaatschappijen verspreid over de hele wereld. Met veel plezier heb ik ook veel evenementen en ontvangsten voor diverse doelgroepen mogen organiseren. De forse krimp in de luchtvaart was het moment te besluiten om te stoppen. Meer nog dan voorheen kan ik aandacht en energie steken in de verdere ontwikkeling van MeerRadio.