Bram van Uchelen

Leeftijd58
Bij MeerRadio sinds2013

Bram van Uchelen is adviseur bij MeerRadio. Hij assisteert gevraagd -en ook wel eens ongevraagd- bestuur en programmaleiding bij beleidsmatige én operationele kwesties. In de periode 2013-2014 was Bram ad-interim directeur bij ons station, dat toen ingrijpend gereorganiseerd en opnieuw financieel gezond moest worden. Dat deed hij met tact en succes.
Daarna bleef er een warme band met MeerRadio bestaan.
 
In het dagelijks leven is Bram multimedia-ondernemer. Hij adviseert grotere ondernemingen over nieuwe oplossingen voor hun marketingcommunicatie, bedenkt concepten, schrijft sterke webteksten, is freelance perswoordvoerder en produceert in opdracht filmpjes, voice-overs en mediaprojecten.
Momenteel voor klanten zoals KOMO, SKH, Van der Leij Bouwbedrijven, KiK en STIP.
Daarvoor werkte hij voor Veronica en diverse reclamebureaus.
 
“Ik heb eigenlijk niet écht een favoriete hit aller tijden,” zegt Bram. “Weet je waarom niet? De mate waarin je bepaalde muziek waardeert is vaak afhankelijk van de sfeer en je stemming van dat moment. Maar ook van de ontwikkeling van je eigen smaak. Daarom is radio zo’n luisterrijk medium: altijd actueel en tegelijk muzikaal even tijdloos als veelzijdig.” Goed gezegd, vriend!