Kim Brantenaar

Leeftijd45
Bij MeerRadio sinds2010
Favoriete hitDisturbed - The Sound Of Silence

Bij MeerRadio ben ik in januari 2010 begonnen als redactiemedewerker. Na verloop van tijd ging ik samen met Willem Pelis interviews opnemen voor “MeerActiviteiten” op zaterdagochtend. Via dat programma kwam ik in contact met Dave Albers die “MeerWakker” op zaterdag van 8 tot 10 uur presenteerde. Hij vroeg mij om redacteur en “side-kick” te worden. Voor ik het wist was ik presentator bij MeerRadio. Na “MeerWakker” volgden  “De MeerRadio Middag” en “Nice & Slow”.
Ik doe voice-over werk, o.a. voor lokale Amerikaanse radiozenders en internetstations. Ervaring als radiopresentator heb ik bij een ziekenomroep opgedaan.
Ik ben gek op muziek en goede gesprekken, een prima combinatie als basis voor presentatie. Vanaf mijn negentiende heb ik zelf muziek gemaakt in een band en tevens zes jaar als tourmanager gewerkt voor een internationaal toerende band. Verder heb ik bij Buma/Stemra in Hoofddorp en bij een entertainment bedrijf in Hilversum gewerkt.
Ik ben geen lopende muziek- encyclopedie, maar ben verliefd op de emotie in muziek en de herinneringen die mensen aan muziek koppelen.