Peter Hanegraaf

Leeftijd37
Bij MeerRadio sinds2010

Peter Hanegraaf heeft al een lange geschiedenis bij MeerRadio. Zo was hij samen met Fedor Veltman jarenlang verantwoordelijk voor de zaterdagavondversie van “Meer In Het Weekend” en presenteerde hij enkele zomers een zondagversie van “Meer In Het Weekend”, omdat John Nederstigt en Jason Houtkamp met vakantie waren.

Vanaf 2 februari 2019 heeft Peter Hanegraaf op zaterdagavond tussen 6 en 8 uur ’s avonds “De Weekendshow” tot maart 2020 gepresenteerd.

Hierin was er, naast de allerbeste muziek, de partyplanner. Ook keek Peter naar het belangrijkste nieuws van het weekend en gaf filmliefhebber Erwin de Swart handige tips in “MovieTime”.

In de tijd dat "Starten met Nederstigt & Houtkamp" door de coronacrisis niet kan worden uitgezonden, presenteert Peter Hanegraaf op zondagavond van 8 tot 10 uur "Meer In Het Weekend".

Door zijn drukke werkzaamheden moest Peter stoppen bij MeerRadio. Echter vanaf september 2023 is Peter terug op MeerRadio. Samen met Erwin de Swart presenteert hij het zondagmiddagprogramma "ZoZondag" dat tussen 4 en 6 uur wordt uitgezonden. 

 

Programma's die Peter Hanegraaf presenteert
Zo Zondag