Meer In De Middag

Meer In De Middag

Iedere zaterdagmiddag maak jij in Meer In De Middag kans om een heerlijke taart te winnen door de TAARTVRAAG op te lossen!

DE VRAAG VAN ZATERDAG 22 JUNI 2019:

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni (dit weekend) wordt de SamenLoop Voor Hoop gehouden nabij het kleine meertje van de Toolenburgerplas.
 
MeerRadio is daar het hele weekend live bij. Hoe lang is het parcours dat de deelnemers aan de SamenLoop Voor Hoop moeten afleggen?           

  1. 671 meter
  2. 42 kilometer
  3. 2,4 kilometer

 
Deze week hoef je het juiste antwoord niet te mailen, maar kun je je zaterdag 22 juni om half 3 melden bij de locatiestudio van MeerRadio aan de Toolenburgerplas.
 
Alle ingeleverde juiste antwoorden dingen mee naar de taart, beschikbaar gesteld door Bakkerij Gorthuis te Hoofddorp.
 
De winnaar wordt door middel van loting met het Rad van Fortuin bepaald. Deelname is mogelijk door iedereen!              

Het weekend begint pas goed met Meer in de Middag met de presentatoren Roel van Luijk, Jaap Koopmans, Ricardo Bos en Dirk-Jan Emans.

Het dierenasiel Haarlemmermeer kiest iedere week "Het Dier van de Week" met als doel een geschikt baasje voor hem of haar te vinden. Inge Wijsman geeft wekelijks een lifestyle-tip en Sonja van Bakel geeft je informatie over een leuke reisbestemming. Tussen 4 en 5 uur is Owen Venloo in Meer in de Middag van de partij met zijn "Keek Op De Week".

Nicoline Takes, Sanne Kuipers, Patricia Hooftman en Marco Rossen zijn de locatiereporters. Zij doen iedere zaterdagmiddag tussen 1 en 2 uur verslag van een evenement in Haarlemmermeer.

Ook wordt iedere week een taart van Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp weggegeven aan de winnaar van de TaartVraag. De locatiereporter komt rond de klok van half 3 de taart persoonlijk bij de winnaar langs brengen.

Foto: Bakkerij Gorthuis

Schema van komende week:
zaterdag12:00 - 14:00Jaap Koopmans
14:00 - 16:00Ricardo Bos
16:00 - 17:00Dirk-Jan Emans
17:00 - 18:00Peter Hanegraaf