Meer In De Middag

Meer In De Middag

Iedere zaterdagmiddag maak jij in Meer In De Middag kans om een heerlijke taart te winnen door de TAARTVRAAG op te lossen!


DE VRAAG VAN ZATERDAG 25 MEI 2019:
Het weekend van 24 t/m 26 mei vindt het jaarlijkse TAKE OFF Music Event plaats. MeerRadio zal er vrijdagavond en zaterdag live bij zijn vanuit Het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Op het TAKE OFF Music Event wordt voornamelijk jazzmuziek gespeeld. Maar waar komt de jazzmuziek oorspronkelijk vandaan?  A.  New Orleans, USA; B. Rio de Janeiro, Brazilië; C. Moskou, Rusland

Mail het antwoord samen met je telefoonnummer vóór 13.30 uur naar middag@meerradio.nl en misschien heb jij een uur later de MeerRadio locatiereporter aan de deur staan met een taart die beschikbaar is gesteld door Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp!
 
Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Haarlemmermeer.

Het weekend begint pas goed met Meer in de Middag met de presentatoren Roel van Luijk, Jaap Koopmans, Ricardo Bos en Dirk-Jan Emans.

Het dierenasiel Haarlemmermeer kiest iedere week "Het Dier van de Week" met als doel een geschikt baasje voor hem of haar te vinden. Inge Wijsman geeft wekelijks een lifestyle-tip en Sonja van Bakel geeft je informatie over een leuke reisbestemming. Tussen 4 en 5 uur is Owen Venloo in Meer in de Middag van de partij met zijn "Keek Op De Week".

Nicoline Takes, Sanne Kuipers en Patricia Hooftman zijn de locatiereporters. Zij doen iedere zaterdagmiddag tussen 1 en 2 uur verslag van een evenement in Haarlemmermeer.

Ook wordt iedere week een taart van Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp weggegeven aan de winnaar van de TaartVraag. De locatiereporter komt rond de klok van half 3 de taart persoonlijk bij de winnaar langs brengen.

Foto: Bakkerij Gorthuis

Schema van komende week: