In De Kleedkamer Met....

In De Kleedkamer Met....

Een clubtrouwe voetbaltrainer, die in het dagelijks leven politieagenten opleidt. Een succesvolle honkballer, die een stichting runt om geld voor kankeronderzoek op te halen. Een aanstormend racetalent, die maar geen bijbaan kan vinden. In de spotlights zien we de sporthelden. We juichen voor ze, dragen ze op handen.

Eenmaal terug in de kleedkamer zijn ze weer gewoon mens. Mógen ze weer gewoon mens zijn. Maar wie zijn ze dán? Wat houdt hen bezig? Wat betekent hun sportbeleving en sportbeoefening voor hun manier van denken, voor hun kijk op de samenleving?
 
In de kleedkamer met … Presentator Henny Beijer klopt dwingend op de deur voor een inspirerend en onthullend gesprek. Een uur lang zijn sporter en sportjournalist onder elkaar. Even geen analyse van de laatste wedstrijd, geen hijgerig doorvragen over wat er allemaal goed ging en wat fout. Neen, nu even niet. Nu even alle tijd voor de andere kant van hun sportbestaan. Ingekleurd met muziek, aangekleed met bijpassend sportnieuws. En contact met familie, vrienden of bekenden van de hoofdpersoon die verder invulling geven aan het beeld dat de luisteraar van de sporter krijgt.
 
‘In de kleedkamer met…’ iedere woensdagavond tussen 9 en 10 uur op MeerRadio.
Tips voor de redactie? Bruikbare contacten met potentiële gasten?
Mail: hennybeijer@meerradio.nl of beijer.creacom@gmail.com 
 
Techniek: Jeroen Calvelage

Schema van komende week: