Meer In De Middag

Meer In De Middag

Het weekend begint pas goed met Meer in de Middag!
In dit frisse programma vol (lokaal)nieuws, weetjes en items maken presentatoren Jaap Koopmans en Erben Stienstra met sidekicks en locatiereporters Patricia Hooftman, Martina van der Linden, Tessa Huisman, Nick van Duin en Ivor van der Laarse de zaterdagmiddag een stukje gezelliger!

Weerman Roland Mulder vertelt je wat het weer gaat doen in het weekend. Ook hoor je styling-advies in de interieurtip van Lisa en  welk boek je echt moet lezen in de boekentip van Ellis.
Charlotte neemt je mee in de bijzondere wereld van de dierentransport op Schiphol, Marcel of Frans heeft een kooktip voor je en Sonja neemt je mee over de hele wereld en vertelt de mooiste vakantie bestemmingen in de reistip.
In de top 4 over 5 hoor je elke week in een ander thema vier top tracks om jouw zaterdagavond goed te beginnen en tot slot wordt uiteraard de MeerRadio Supertrack van komende week bekendgemaakt!

"RAAD WAAR HIJ STAAT" – WIN EEN TAART
Elke zondag plaatsten staan op de MeerRadio mediakanalen een foto van de reportagewagen die ergens geparkeerd staat in Haarlemmermeer. Herken jij de plek waar de auto staat, reageer dan onder de foto met het goede antwoord en wie weet smul jij van een heerlijke taart van Bakkerij Gorthuis van de Kruisweg in Hoofddorp.

Alleen inwoners van Haarlemmermeer kunnen kans maken op een taart van Bakkerij Gorthuis.

Presentatieschema:
zaterdag12:00 - 15:00Jaap Koopmans
15:00 - 18:00Erben Stienstra