Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Haarlemse voetbalclub biedt excuses aan zondag 31 maart 2019

UNO BORD CLOSE cright

De Haarlemse club Geel-Wit heeft excuses aangeboden aan VV Uno. Gisteren sloeg een grensrechter van Geel-Wit de keeper van de Hoofddorpse voetbalvereniging bewusteloos.
 
Het nieuws kwam hard aan bij het bestuur van Geel-Wit. "Mensen met dit gedragen horen niet bij de club", vertelt bestuurslid Lennert Böhmer voor de camera van NH Nieuws.
 
Excuses
Het slachtoffer is inmiddels weer thuis met een lichte hersenschudding. De grensrechter van Geel-Wit, die ook voetbalt bij de club, is aangehouden door de politie.
 
"Als eerste hebben we excuus aangeboden aan Uno", zegt Böhmer. "Dat is gisteravond al via de mail gebeurd. We willen ook in contact met de keeper zelf. De KNVB zal hier een uitspraak over doen, dat zullen wij volgen."
 
De speler van de club Haarlem is geschorst door het eigen bestuur. Hem hangt een royering boven het hoofd. "Hij zit nu nog in de politiecel", geeft Böhmer aan. "Van de week zal een gesprek met hem plaatsvinden. We moeten natuurlijk ook als bestuur het hele verhaal horen, wat er ook gebeurd is. Maar dit gedrag kunnen we niet accepteren, en dat willen we ook helemaal niet."
 
Bron: NH-NIEUWS

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 38 + 913
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube