Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Rolf Sanchez laat collega huilen zondag 22 september 2019

ROLF SANCHEZ 21 SEPT 2019

Afgelopen zaterdag werd de vijfde aflevering van het elfde seizoen van “De Beste Zangers” op NPO 1 uitgezonden.
 
Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez zijn dit jaar de deelnemers.
 
Dit keer was Ruben Annick de hoofdgast. De 20-jarige singer/songwriter schrijft zijn eigen nummers en vertelt het liefst verhalen door middel van zijn liedjes. “Ik wil dat mensen zich herkennen in mijn muziek, dat is mijn drijfveer”, zegt de zanger over de muziek.
 
Van alle collega’s die voor hem zongen, was hij het meest gegrepen door Rolf Sanchez. De zanger uit Nieuw-Vennep zong "On and On" van Stephen Bishop en heeft net als Ruben Annink een sterke band met zijn vader.
 
“On and On”, een liedje van de Amerikaanse zanger Stephen Bishop uit 1977, is voor Ruben vaak luistert met zijn vader. “Het nummer gaat over 3 personen; iemand die teleurgesteld wordt, iemand die z’n hart gebroken heeft en iemand die nooit een vriendin gaat vinden.”, zegt hij.
 
Rolf Sanchez is geboren in Ede als zoon van een Dominicaanse moeder en een Nederlandse vader. In zijn jeugd heeft hij een tijd lang bij zijn opa en oma in de Dominicaanse Republiek gewoond.
 
In “De Beste Zangers” zong Rolf Sanchez tot nu toe: “Barkie” van Jeugd van Tegenwoordig, een Spaanse versie van “All By Myself” als “Solo Otra Vez”. Hierin deed hij een uithaal die al zijn collega’s deed verbazen. Vorige week deed hij “Hotel California”.
 
Na het NOS-Journaal van 8 uur en Studio Sport van half 11 was deze aflevering van “De Beste Zangers” zaterdagavond goed voor 1.116.000 kijkers.
 
Rolf Sanchez zingt “On and On” (televisiefoto)

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 38 + 913
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube