Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 22 maart 2020

Trudie van ’t Hull VVD

Roel van Luijk presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
In deze uitzending hebben we de vaste onderwerpen, het Raadhuisplein met ook deze week een bijzondere gast namelijk Burgemeester Schuurmans verder het nieuwsoverzicht van afgelopen week door Cees van Rhijn.
 
Interviews met gasten zijn er natuurlijk ook.
 
In het eerste deel van de uitzending praten we Trudie van ’t Hull (foto) van de VVD fractie in de gemeenteraad. Haar fractie heeft schriftelijke vragen gesteld over mogelijke steunmaatregelen die de gemeente kan nemen voor ondernemers en ZZP’ers. Wat kan Haarlemmermeer nog meer doen dan de landelijke maatregelen die zijn afgekondigd.
 
Rond half 1 hebben we live telefonisch contact met burgemeester Marianne Schuurmans – Wijdeven over de maatregelen die Haarlemmermeer neemt om het coronavirus in te dammen, haar tweede Open Brief aan de inwoners van Haarlemmermeer en hoe de stand is op het moment van de uitzending.
 
In het tweede deel van de uitzending praten we met een Haarlemmermeerse ondernemer die plotseling kreeg te horen dat zijn restaurant dicht moest vanwege het virus. Jelle Hoederdos van het restaurant Nozem in het centrum van Hoofddorp komt aan het woord over sluiting, bedrijfsvoering het in allerijl opzetten van een bezorglijn voor zijn restaurant.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Eva Wals, Henk van der Eem, Cees van Rhijn, Frans Milder.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
FYR ADVERTENTIE
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube