Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 29 maart 2020

raadhuis vergezicht cright

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 6 en 7 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
In deze uitzending de vaste onderwerpen, het Raadhuisplein met ook deze week een bijzondere gast namelijk Burgemeester Schuurmans. Verder het nieuwsoverzicht van afgelopen week door Cees van Rhijn.
 
In het eerste deel van de uitzending een gesprek met wethouder Marja Ruijgrok van Haarlemmermeer over de naamgeving van naamloze bruggen over de Hoofdvaart. Wat zijn die namen geworden en komen er nog meer namen voor andere bruggen?
 
Rond vijf voor half 1 telefonisch contact met burgemeester Marianne Schuurmans – Wijdeven over de maatregelen die de Veiligheidsregio Kennemerland en de gemeente Haarlemmermeer neemt om het coronavirus in te dammen, wat is de ontwikkeling in de afgelopen week in Haarlemmermeer en hoe de stand is op het moment van de uitzending.
 
In het tweede deel van de uitzending praat Gert-Jan met Ivo van Schaik de voorzitter van de raad van bestuur van het Spaarnegasthuis over de ontwikkelingen in het ziekenhuis met de coronacrises en wat zijn de gevolgen voor niet coronazieken die zich melden bij het ziekenhuis.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Eva Wals, Henk van der Eem, Cees van Rhijn, Frans Milder.
 
Het programma wordt vanavond om 6 uur herhaald.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 38 + 913
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube