Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 12 april 2020

meerwaarde pand skagerrak PR

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 6 en 7 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
In deze uitzending de vaste onderwerpen, het Raadhuisplein met ook deze week een bijzondere gast namelijk Burgemeester Schuurmans. Verder het nieuwsoverzicht van afgelopen week door Cees van Rhijn.
 
Interviews met gasten zijn er natuurlijk ook.
 
In het eerste deel van de uitzending een gesprek met Elma van der Raad. Elma is coördinator van de financiële cafés van Humanitas die in de wijkgebouwen in Overbos en Linquenda worden gehouden.
Door het coronavirus zijn deze inloopspreekuren niet mogelijk en gaan de cafés na Pasen een digitaal spreekuur houden. Gaat dit wel voor deze doelgroep en hoe gaan ze het organiseren.
 
Rond 5 voor  half 1 telefonisch contact met burgemeester Marianne Schuurmans – Wijdeven over de maatregelen die de Veiligheidsregio Kennemerland en de gemeente Haarlemmermeer neemt om het coronavirus in te dammen, wat is de ontwikkeling in de afgelopen week in Haarlemmermeer en hoe de stand is op het moment van de uitzending.
 
In het tweede deel van de uitzending praat Gert-Jan van Büseck met Renata Fideli. Zij is directeur-bestuurder van MeerWaarde en die organisatie is een coronapunt gestart omdat spreekuren niet meer gehouden kunnen worden. Ook is er aandacht aan burenoverlast en huishoudelijk geweld nu we veelal thuiswerken en thuis zijn.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Eva Wals, Henk van der Eem, Cees van Rhijn, Frans Milder.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 38 + 913
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube