Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 28 juni 2020

Johan Rip HAP foto

Roel van Luijk presenteert vanavond tussen 6 en 7 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
In deze uitzending de vaste onderwerpen: Het Raadhuisplein met politiek-redacteur Henk van der Eem en het nieuwsoverzicht van afgelopen week door Cees van Rhijn.
 
In het eerste deel van de uitzending rond 12.10 uur praten we de HAP wethouder Johan Rip. In zijn portefeuille zit arbeidsmarktbeleid en Werk en Inkomen.
Samen met de gemeenten in de regio Groot Amsterdam. Het werkcentrum verbindt werkgevers die door de coronamaatregelen geen werk voor hun personeel hebben, met werkgevers die juist mensen zoeken. Het doel: de oplopende werkloosheid beperken door personeel van werk naar werk te begeleiden. Op Schiphol is een dependance van dit werkcentrum ingericht. Hoe gaat dat in zijn werk. Wethouder Rip komt het vertellen in de uitzending.
 
Rond 12.25 uur hebben we live een uitgebreid interview met burgemeester Marianne Schuurmans – Wijdeven over de maatregelen die de Veiligheidsregio Kennemerland en de gemeente Haarlemmermeer nemen om uit de intelligente lockdown te komen. Wat is de ontwikkeling in de afgelopen week in Haarlemmermeer en hoe de stand is op het moment van de uitzending. Na ruim drie maanden een telefonisch interview op zondag nu een gesprek in de studie omdat het reces er aan komt en we terugkijken naar de periode van corona tot nu toe.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Henk van der Eem, Cees van Rhijn, Marco Rossen en Jeroen Calvelage.
 
Het programma is terug te luisteren via UITZENDING GEMIST van MeerRadio
 
Wethouder Johan Rip (Foto: HAP PR)

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019

Ricoweer

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 42 + 917
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube