Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 26 juli 2020

BERYL VAN STRATEN VVD FOTO

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 6 en 7 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Rond 12.05 uur is het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.15 uur door een interview met horecaondernemer Robbert van Leeuwen. Begin dit jaar wilde hij een doorstart maken van restaurant De Pimpernel in Hoofddorp onder de naam restaurant “De IJzerbar”. Tijdens de verbouwing kwam de coronacrisis en kon het restaurant nog niet open. Nu met gepaste maatregelen wel. Hoe staat de zaak er nu voor?
 
Om 12.30 uur is het de beurt aan de rubriek “Raadhuisplein” van onze politiek redacteur Henk van der Eem. Hij schets daarin ontwikkelingen of wetenswaardigheden op en aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.
 
Daarna om 12.45 uur  in de studio de fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad Haarlemmermeer. Met Beryl van Straten praten wij over de VVD notitie “Afvalaanpak 2.0 – Voorkomen is beter dan genezen”.
Deze notitie gaat over de verrommeling rond de brengparkjes in onze gemeente en wat de gemeente er aan kan doen of zou moeten doen om dit hardnekkige probleem op te lossen.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage en Ricardo Bos. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube