Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zodag in MeerMagazine zondag 30 augustus 2020

BERYL VAN STRATEN VVD 02

Gert-Jan van Büseck presenteerde zondag tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Rond 18.05 uur het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 18.15 uur door een interview met Beryl van Straten de fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Haarlemmermeer (foto).
Haar fractie maakt zich zorgen over de grootstedelijke problematiek als rellen en dragen van messen, Hoe en wat kunnen we als gemeente doen om dit niet te importeren naar onze gemeente. Zij komt de vragen toelichten.
 
 Om 18.30 uur is het de beurt aan de rubriek “Raadhuisplein” met politiek-redacteur Anneke van der Helm.
Zij schets daarin ontwikkelingen of wetenswaardigheden op en aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Onder andere het uit de partij zetten van de fractievoorzitter Sophie van de Meeberg bij de lokale politieke partij HAP.
 
Om 18.35 uur is Remco Brinkman aan de telefoon over de laatste stand van zaken bij de inzameling van gelden voor de operatie van zijn vrouw Marina van der Kruijs in Barcelona. De inzamelingsweek loopt ten einde maar crowdfunding is nog mogelijk en zeer nodig.
 
Om 18.45 uur is er een interview met de coördinator van de financiële cafés in Haarlemmermeer mevrouw Elma van der Raad.
Op 3 september 2020 gaat het financiële café in de Boskern in Overbos weer open voor bezoekers. Wat moest er gebeuren in coronatijd voordat de opening weer kan plaatsvinden en wat doet een financieel café eigenlijk.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage. Eindredactie: Henk van der Eem.
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
FYR ADVERTENTIE
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube